Нищо де. Ти пусни. Може и само очичките и устните. Може и на бележка. Да ти пратя мейл?:lol:esti написа:Абе ти не разбра ли че този беше откачен, затова ми проговори?Капинчо написа:
Бе ти зарежи майтапите, ами пусни някоя снимка. Щом мъжете не само те заглеждат, ами и ти говорят, значи има нещо. Заинтригува ме.
ПП Напразно си заинтригуван, повярвай ми.
Случка
-
Дядо Капинчо
Re: Случка
да бе да; аз съм го правила, само дето не съм изключително красиво момичеКапинчо написа: Това в България никога не може да се случи.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Всъщност ти би могла да го направиш. В теб има някаква непринуденост и лекота (само не го разбирай като лека жена). А красотата е субективно понятие.latrevw написа:да бе да; аз съм го правила, само дето не съм изключително красиво момичеКапинчо написа: Това в България никога не може да се случи.
- Света вода ненапита
не е хубаво да се лъже...latrevw написа:само дето не съм изключително красиво момиче
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
Докривя ми, защото от приятели и от близки хора не би трябвало да се очакват подобни реакции.Мнемозина написа:
Не се сещам.
Но аз явно цял живот сама ще си създавам проблеми с нереалистични очаквания и самозаблуди.
- Света вода ненапита
напротив, точно от близките хора трябва човек да се пази...esti написа:Докривя ми, защото от приятели и от близки хора не би трябвало да се очакват подобни реакции.Мнемозина написа:
Не се сещам.
Виж подводницата!
Може ли?Капинчо написа:
Нищо де. Ти пусни. Може и само очичките и устните. Може и на бележка. Да ти пратя мейл?:lol:
Благодаря за възможността.
има нещо вярно...Метаморф написа:
напротив, точно от близките хора трябва човек да се пази...
вечно нащрек - като животните.
а защо никой не допуска възможността приятелките ти да са мисли това, което са ти казали
ести, да не ми се обидиш
аз например, много трудно приемам комплименти, не им вярвам и в така ситуация и аз бих си помислила евентуално, че на този нещо не му е у ред
ести, да не ми се обидиш
аз например, много трудно приемам комплименти, не им вярвам и в така ситуация и аз бих си помислила евентуално, че на този нещо не му е у ред
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Давай де, изприщих се от нетърпение.esti написа:Може ли?Капинчо написа:
Нищо де. Ти пусни. Може и само очичките и устните. Може и на бележка. Да ти пратя мейл?:lol:
Благодаря за възможността.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Не си само ти. Аз имам много малко приятели и практически всичките съм ги хващал в завист, макар че обективно не са били по-зле от мен.esti написа:Докривя ми, защото от приятели и от близки хора не би трябвало да се очакват подобни реакции.Мнемозина написа:
Не се сещам.
Но аз явно цял живот сама ще си създавам проблеми с нереалистични очаквания и самозаблуди.
- Глас в пустиня
Така ще сте, като имате "приятели"!:evil:Капинчо написа:Не си само ти. Аз имам много малко приятели и практически всичките съм ги хващал в завист, макар че обективно не са били по-зле от мен.esti написа:Докривя ми, защото от приятели и от близки хора не би трябвало да се очакват подобни реакции.Мнемозина написа:
Не се сещам.
-
Дядо Капинчо
Прав си, аз като си лягам, слагам пищова под възглавницата, щото женичката, женичката, ама знам ли я какво ми мисли. А на децата направо съм забранил да влизат нощем в спалнята, щото стрелям на месо.Метаморф написа:напротив, точно от близките хора трябва човек да се пази...esti написа:Докривя ми, защото от приятели и от близки хора не би трябвало да се очакват подобни реакции.Мнемозина написа:
Не се сещам.
-
Дядо Капинчо
Що ти нямаш ли? Да те запозная с шурея. За него всеки, на когото знае името или поне прякора, е приятел.БоЕВ написа:
Така ще сте, като имате "приятели"!:evil:
- Глас в пустиня
Цъ, казвал съм го и преди - приятели нямам, има само добри познати!Капинчо написа:Що ти нямаш ли? Да те запозная с шурея. За него всеки, на когото знае името или поне прякора, е приятел.БоЕВ написа:
Така ще сте, като имате "приятели"!:evil:
Така се живее по-лесно и знаеш от кого-какво да очакваш.
Защото може ли пък винаги, когато някой погледне мен, а не нея и да излиза, че е ненормален?latrevw написа:а защо никой не допуска възможността приятелките ти да са мисли това, което са ти казали
ести, да не ми се обидиш
И ако се случи някой на нея да направи комплимент, то той се оказва не само нормален, а и човек с изискан вкус.
Аз също не се заслепявам от комлименти.
На младини бях хубавка и не ми беше чуждо мъжкото внимание.
Вярно е, беше приятно, но до едно положение.
Разбрах, че всички (с малки изключение) гледат на мен, като на мръвка някаква, на която единственото и достойнство е, че става за хапване.
И сега нещата не са се променили кой знае колко, затова приемам комплиментите със смесени чувства.
Бягай на дерматолог!Капинчо написа:
Давай де, изприщих се от нетърпение.
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Пусни барем една снимка от "младини".esti написа: На младини бях хубавка и не ми беше чуждо мъжкото внимание.
Бе що така превратно схващате мъжкото внимание. Аз пък гледам на хубавите жени като на цвете. И основното ми желание в такъв случай е да им го кажа и да ги погаля по бузката.Разбрах, че всички (с малки изключение) гледат на мен, като на мръвка някаква, на която единственото и достойнство е, че става за хапване.![]()
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.07.08, 10:56, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
правилно! на жена и на деца никога човек вяра не трябва да има...Капинчо написа: Прав си, аз като си лягам, слагам пищова под възглавницата, щото женичката, женичката, ама знам ли я какво ми мисли. А на децата направо съм забранил да влизат нощем в спалнята, щото стрелям на месо.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
esti написа: На онази, дето ми чукаше гаджетата?
Женичката каза да го махна, да не цапам темата
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.07.08, 10:59, променено общо 1 път.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Аз като ти разправям, че не съм истински хубава не ми вярваш.Капинчо написа:За истински хубавите жени - да. Другото идва после, ако има после.esti написа:Е щом само до там са ти мераците всичко е Ок.Капинчо написа: Аз пък гледам на хубавите жени като на цвете. И основното ми желание в такъв случай е да им го кажа и да ги погаля по бузката.
- Света вода ненапита
питам, защото на такъв "приятел", просто ще му посоча най-близкия изход, за да не го "изпроводя" до него...latrevw написа:ахъм, и на мен ми е интересноМетаморф написа: извинявай, ама ми стана интересно... какви точно "други качества" има, дето "компенсират"... наистина ми е любопитно...
и ще затръшна вратата след него ... завинаги...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
извинявай за любопитството ми...esti написа:Качества, които аз ценя бе - за всеки е различно.Метаморф написа:
извинявай, ама ми стана интересно... какви точно "други качества" има, дето "компенсират"... наистина ми е любопитно...
Но сега няма да се впускам в подробности, защото това все пак минава в графа "лични".
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Казах вече, това е субективно. Дай да проверя.esti написа:Аз като ти разправям, че не съм истински хубава не ми вярваш.Капинчо написа:За истински хубавите жени - да. Другото идва после, ако има после.esti написа:Е щом само до там са ти мераците всичко е Ок.Капинчо написа: Аз пък гледам на хубавите жени като на цвете. И основното ми желание в такъв случай е да им го кажа и да ги погаля по бузката.
Освен това има "стандартно" хубави жени и жени-чаровници, дето не можеш да кажеш защо точно ти харесват.
немаш проблем.Капинчо написа: Ако той е ненормален, значи и аз съм такъв. Имал съм такива пориви просто да кажа на някоя непозната жена, че е страхотна. Спирал ме е само страхът или по скоро срамът от отвената реакция. Всъщност един път, съвсем наскоро, не се сдържах и го казах на една жена в доста нестандартна ситуация (не мога да уточня, лично е) и тя го прие съвсем нормално, мисля.
като ме видиш,понеже съм ти непозната,и ми кажеш как съм страховита направо...
нема да те бия,обещавам.
Интересно наистина - точно приятелите и близките хора човек ги познава и общо взето знае какво може да очаква от тях.esti написа:Докривя ми, защото от приятели и от близки хора не би трябвало да се очакват подобни реакции.Мнемозина написа:
Не се сещам.
Ти казваш, че винаги се е държала така - е, защо точно сега реши да я оставиш да ти подреже крилцата?
Това е, което не разбирам.
Panta rhei...