Сбогом и от мен.
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
Сбогом и от мен.
Съжалявам.. Положих усилия да се върна с усмивка на уста. Наистина. Е, не успях, Не ме приехте. Сега си тръгвам тъжна... Но ще ми мине, това не бива да е от значение за вас. А иначе на всички желая да вървят към целта, която са си посочили и дано тя да се окаже правилната за тях. Здраве и успехи на всички.
Сбогом от мен.
Сбогом от мен.
Същественото е невидимо за очите...
- Green Light
Re: Сбогом и от мен.
Съжалявам! Извинявам се, ако това има значениеivayla написа:Съжалявам.. Положих усилия да се върна с усмивка на уста. Наистина. Е, не успях, Не ме приехте. Сега си тръгвам тъжна... Но ще ми мине, това не бива да е от значение за вас. А иначе на всички желая да вървят към целта, която са си посочили и дано тя да се окаже правилната за тях. Здраве и успехи на всички.
Сбогом от мен.
О, я стига!ivayla написа:Съжалявам.. Положих усилия да се върна с усмивка на уста. Наистина. Е, не успях, Не ме приехте. Сега си тръгвам тъжна... Но ще ми мине, това не бива да е от значение за вас. А иначе на всички желая да вървят към целта, която са си посочили и дано тя да се окаже правилната за тях. Здраве и успехи на всички.
Сбогом от мен.
Нещо си се объркала.
Номерът е ти нас да ни приемеш, а не обратното.
Panta rhei...
ако ще се засягаш от всяка малко по-накриво казана дума - да, явно няма да се чувстваш добре, нито тук, нито в друг форум
човек трябва да е отворен към другите и да успя да се види в техните очи без това да му причинява сътресения.
няма да ти пожелавам всичко хубаво, защото може пък да решиш и да поостанеш
човек трябва да е отворен към другите и да успя да се види в техните очи без това да му причинява сътресения.
няма да ти пожелавам всичко хубаво, защото може пък да решиш и да поостанеш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Ивайла, аз не те познавам и ти не ме познаваш. Мислех, че аз съм най-чувствителния тук. Два пъти си ходих, мислех завинаги. И се връщах. Сега мисля, че доста трудно ще се откажа.ivayla написа:Съжалявам.. Положих усилия да се върна с усмивка на уста. Наистина. Е, не успях, Не ме приехте. Сега си тръгвам тъжна... Но ще ми мине, това не бива да е от значение за вас. А иначе на всички желая да вървят към целта, която са си посочили и дано тя да се окаже правилната за тях. Здраве и успехи на всички.
Сбогом от мен.
Не знам (с малко изключения, когато бях сигурен) дали ме обиждаха или АЗ се обиждах, но много пъти ми беше много болно.
Ивайла, сигурен съм че ТЕБ никой тук не те обиди, не искаше да те обиди. Ако си се почувствала обидена, то е заради това, че си чувствителна. Така мисля аз.
Аз те моля - не си отивай. Поне не се заричай, не казвай сбогом. Помълчи си, погледай отстрани и когато усетиш, че искаш да кажеш нещо, кажи го. Може и някой да те нападне, но по вероятно няма. Пък и да те нападне, от това не се умира. Аз съм стар. Така се чувствам, макар че съм на 51. Въпреки това научих нещо ново за себе си. Направих нещо ново със себе си откакто съм тук. Не бягай. Бягството не е решение. Мога да пиша още, но не е нужно.
Просто, не си отивай! Поне не обидена.
ето заради тези ти мнения те харесвам толкова многоКапинчо написа: Ивайла, аз не те познавам и ти не ме познаваш. Мислех, че аз съм най-чувствителния тук. Два пъти си ходих, мислех завинаги. И се връщах. Сега мисля, че доста трудно ще се откажа.
Не знам (с малко изключения, когато бях сигурен) дали ме обиждаха или АЗ се обиждах, но много пъти ми беше много болно.
Ивайла, сигурен съм че ТЕБ никой тук не те обиди, не искаше да те обиди. Ако си се почувствала обидена, то е заради това, че си чувствителна. Така мисля аз.
Аз те моля - не си отивай. Поне не се заричай, не казвай сбогом. Помълчи си, погледай отстрани и когато усетиш, че искаш да кажеш нещо, кажи го. Може и някой да те нападне, но по вероятно няма. Пък и да те нападне, от това не се умира. Аз съм стар. Така се чувствам, макар че съм на 51. Въпреки това научих нещо ново за себе си. Направих нещо ново със себе си откакто съм тук. Не бягай. Бягството не е решение. Мога да пиша още, но не е нужно.
Просто, не си отивай! Поне не обидена.
много ме впечатли това "научих нещо ново за себе си", защото и аз тук имам чувството, че научавам за себе си много повече отколкото в ситуациите от реала
дай тъ цуна и аз
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Как го правите това не знам....latrevw написа:
много ме впечатли това "научих нещо ново за себе си", защото и аз тук имам чувството, че научавам за себе си много повече отколкото в ситуациите от реала
Аз нито за себе си научавам нови неща тук, нито за хората.
Като цяло.
ами има два вариантаesti написа: Как го правите това не знам....
Като цяло.
или си достатъчно мъдра
или достатъчно самовлюбена
аз не спирам да се изненадвам, преоткривам толкова неща, люшкам се от една крайност в друга, за да стигна пак до моите си истини, но вече преминали през дадено изпитание
и всъщност много неща научих де, но аз както съм казвала много пъти, късно започнах да се осъзнавам
-
Дядо Капинчо
Значи просто си научила повече преди това.esti написа: Как го правите това не знам....
Като цяло.
Аз съм галеник на живота (поне досега). Всичко е ставало лесно. Всичко се е нареждало от само себе си. В последните няколко години ми се наложи да се вгледам в себе си. Да разбера защо машинката не работи в критични ситуации. За да видиш истински себе си, трябва да се вгледаш в очите на другите. Преди 5 години щях да се закълна, че съм най-добрия оратор, че е достатъчно да реша и мога да убедя всекиго в своята кауза. Разбрах, че това е заблуда. Тук разбрах, че почти никого не мога да убедя дори в елементарни и очевидни за мен неща. Видях, ч хората не ми вярват. И трябваше да се променям. Не става бързо, но става. Вие може и да не сте забелязали, но аз станах много по-устойчив от преди, много по-трудно раним, много по-отворен към чуждото мнение. Може да ви се струват глупости, но аз знам, че е така. И женичката, моето най-вярно огледало, го забеляза, без да сме го обсъждали. Човек се учи цял живот. Налага му се.
-
Дядо Капинчо
latrevw написа:
дай тъ цуна и аз
Кой знае, може и това да е.latrevw написа:
ами има два варианта
или си достатъчно мъдра
или достатъчно самовлюбена:winkw:
Няма да се изненадам.
- ivayla
- Местоположение: Шумен, Варна (ако работата ми е начин на живот де :)
Да, има значение. И ти благодаря. Сега тръгвам. Мисля да се позагубя из красотите на Рила, за да забравя за градската мръсотия и офисните вируси. След седмица ще имам отново компютър и нет и ще надникна тук, за да видя дали все още съм убедена, че това място не е за мен. Специално благодаря на Къпинчо за мъдростите, благодаря и на всички, че ви има - така светът е по-интересен.Green Light написа: Съжалявам! Извинявам се, ако това има значение
Наздраве!

Същественото е невидимо за очите...
-
Дядо Капинчо
Приятна почивка!:-)ivayla написа: Мисля да се позагубя из красотите на Рила,
Човек трябва да може да учи не само от собствен опит и преживяно.Капинчо написа:Значи просто си научила повече преди това.esti написа: Как го правите това не знам....
Като цяло.
Аз съм галеник на живота
Тези, които са си изстрадали всички житейски уроци са в психото.
Само да се отбележи за протокола, че това го казва една дама,esti написа: Човек трябва да може да учи не само от собствен опит и преживяно.
която литва във въздуха от някакъв комплимент от случаен непознат,
после тупва като камък на земята от една нищо и никаква забележка от приятелка,
след това със сетни сили се довлича в 3о4о, за да получи животоспасяващата си доза от .... (каквото получава в 3о4о:winkw:).
Мда, много поучително.
Всичко това ми се случва по пътя за психото - да допълня само...Амаранта написа:Само да се отбележи за протокола, че това го казва една дама,esti написа: Човек трябва да може да учи не само от собствен опит и преживяно.
която литва във въздуха от някакъв комплимент от случаен непознат,
после тупва като камък на земята от една нищо и никаква забележка от приятелка,
след това със сетни сили се довлича в 3о4о, за да получи животоспасяващата си доза от .... (каквото получава в 3о4о:winkw:).
Мда, много поучително.:-)
Ми хайде идвай най-после, къде се моташ,esti написа: Всичко това ми се случва по пътя за психото - да допълня само...
от кога чакам да се запознаем.
-
Дядо Капинчо
Ти що си позволяваш да каниш гости без разрешение на старшия в групата?:mad:Амаранта написа:Ми хайде идвай най-после, къде се моташ,esti написа: Всичко това ми се случва по пътя за психото - да допълня само...
Чакам извънземните да си приключат опитите с мен и ще дойда.Амаранта написа:Ми хайде идвай най-после, къде се моташ,esti написа: Всичко това ми се случва по пътя за психото - да допълня само...
Наполеон?Капинчо написа: Ти що си позволяваш да каниш гости без разрешение на старшия в групата?:mad:
-
Дядо Капинчо
НВ Капинчо Iesti написа:Наполеон?Капинчо написа: Ти що си позволяваш да каниш гости без разрешение на старшия в групата?:mad:
Тъй де - Наполеон Bonaparte Капинчо IКапинчо написа:НВ Капинчо Iesti написа:Наполеон?Капинчо написа: Ти що си позволяваш да каниш гости без разрешение на старшия в групата?:mad:
-
Дядо Капинчо
Или по скоро Hapоleon. Звучи по достоверно.esti написа:Тъй де - Наполеон Bonaparte Капинчо IКапинчо написа:НВ Капинчо Iesti написа:Наполеон?Капинчо написа: Ти що си позволяваш да каниш гости без разрешение на старшия в групата?:mad:
Много добре те разбирам. Мен ме боли главата отляво, където е чипа (това е само докато си отчитат данните). Тука ми казват да си вземам редовно хапчетата, и нямало да имам проблеми. Но къде отива отговорността ми пред човечеството, а? Много съм раздвоена...esti написа: Чакам извънземните да си приключат опитите с мен и ще дойда.
А старшият на групата вчера го търсих няколоко пъти за разрешението -
надничах през едно малко прозорче, видях, че е облечен с бял костюм с много дълги ръкави и се беше замислил за нещо много важно,
и предполагам, заради това не ми обърна внимание. Може би ще напише книга.
-
Дядо Капинчо
Старшият не е творец, той е редактор.Амаранта написа: А старшият на групата вчера го търсих няколоко пъти за разрешението -
надничах през едно малко прозорче, видях, че е облечен с бял костюм с много дълги ръкави и се беше замислил за нещо много важно,
Радвам се, че намерих единственото място с нормални хора - навън е пълно с луди!Капинчо написа:Старшият не е творец, той е редактор.Амаранта написа: А старшият на групата вчера го търсих няколоко пъти за разрешението -
-
Дядо Капинчо
Няма такова понятие "нормални хора". Всеки е луд по свой начин и в свой момент (справка Грийна миналата вечер).esti написа: Радвам се, че намерих единственото място с нормални хора - навън е пълно с луди!
Да, само аз винаги съм си в ред.Капинчо написа:
Няма такова понятие "нормални хора". Всеки е луд по свой начин и в свой момент (справка Грийна миналата вечер).
-
Дядо Капинчо
Напомняш ми за щерката като беше малка. Прави някаква щуротия и майка й й вика "Ти у ред ли си, ма!", а тя тропа с краче и вика "Не съм урет! Не съм урет!".Амаранта написа:Да, само аз винаги съм си в ред.Капинчо написа:
Няма такова понятие "нормални хора". Всеки е луд по свой начин и в свой момент (справка Грийна миналата вечер).
Това е само в очите на другите.Капинчо написа:Няма такова понятие "нормални хора". Всеки е луд по свой начин и в свой момент (справка Грийна миналата вечер).esti написа: Радвам се, че намерих единственото място с нормални хора - навън е пълно с луди!
Аз в "своите моменти и по своя начин" съм си напълно нормална.
-
Дядо Капинчо
Естествено. Когато си в Матрицата, не знаеш, че си в Матрицата.esti написа:Това е само в очите на другите.Капинчо написа:Няма такова понятие "нормални хора". Всеки е луд по свой начин и в свой момент (справка Грийна миналата вечер).esti написа: Радвам се, че намерих единственото място с нормални хора - навън е пълно с луди!
Аз в "своите моменти и по своя начин" съм си напълно нормална.
Няма как да знам - не гледам филми.Капинчо написа:
Естествено. Когато си в Матрицата, не знаеш, че си в Матрицата.
-
Дядо Капинчо
Бе тук наистина сме се събрали все луди. Един не гледа филми, друг новини, трети пък изобщо няма телевизор (което между другото поражда въпроса как гледа редовно НГ).esti написа:Няма как да знам - не гледам филми.Капинчо написа:
Естествено. Когато си в Матрицата, не знаеш, че си в Матрицата.
Бахти лудницата.
Това е само за прикритие на бардака.Капинчо написа: Бе тук наистина сме се събрали все луди. Един не гледа филми, друг новини, трети пък изобщо няма телевизор (което между другото поражда въпроса как гледа редовно НГ).
Бахти лудницата.
Аз пък не пиша тук. Всичките ми постинги са проява на въображението ви.Капинчо написа:Бе тук наистина сме се събрали все луди. Един не гледа филми, друг новини, трети пък изобщо няма телевизор...esti написа:
Няма как да знам - не гледам филми.
Бахти лудницата.
За протокола, да попълним палитрата.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
На мен по ми прилича на читалищна пиеска. Има младоци-наивници, има старчоци-хухавелници, има аматьори-режисьори, мераклии-примадони, галантни местни кавалери .... всичко.esti написа:Това е само за прикритие на бардака.Капинчо написа: Бе тук наистина сме се събрали все луди. Един не гледа филми, друг новини, трети пък изобщо няма телевизор (което между другото поражда въпроса как гледа редовно НГ).
Бахти лудницата.
Последно промяна от Дядо Капинчо на 27.07.08, 12:24, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Ние затова не ти отговаряме.Мнемозина написа: Аз пък не пиша тук. Всичките ми постинги са проява на въображението ви.![]()
Поименно ако може.Капинчо написа:
На мен по ми прилича на читалищна пиеска. Има младоци-наивници, има старчоци-хухавелници, има аматьори-режисьори, мераклии-примадони, галантни местни кавалери .... всичко.
За момент ми се стори, че тук пише нещо....Капинчо написа:Ние затова не ти отговаряме.Мнемозина написа: Аз пък не пиша тук. Всичките ми постинги са проява на въображението ви.![]()