в къщи постоянно се обсъжда какво биха могли да си поръчат, и са едни скромни
Вашите дечица много или малко неща искат да им донесе дядо Коледа
не те ли учудва, че искат само по едно нещо?latrevw написа:всички деца са много скромни в желанията си към дядо Коледа
и как иначе като знаят, че носи пълен чувал
ужас ми е този период от годината - 4-ма рожденници и коледни подаръци за всички
ама те не искат само по едно нещо, днес измислят едно, утре друго и на н-тия ден казват, ами всичките тези ги искам:-)Dark написа:
не те ли учудва, че искат само по едно нещо?
може би защото на мен ми се искат много неща
при нас също почва въртележка от ЧРД-та, ИД-та.......
Уффф, малкото винаги иска едно нещо. Категорично и определено. Мъка, щото ако не намериш точно такова се почват едни обяснения.... А брат му като малък искаше по сто неща...Dark написа: Вашите дечица много или малко неща искат да им донесе дядо Коледа
Чаве, връзкарка такава:blum:. Цял месец по-рано, че и изпълнено желание:winkw:.Ей, голямо послушание е било тази година:lol:.4avdar4e написа:
П.П. Да знаете, че Дядо Коледа чете тук. Щото мойто телевизор вече го донесе
Dark написа:времето наближава, скоро ще завалят
ИдеяMila написа: Та така - търси се цял бански...
Виж и на това пусто произведено в Б-я в НДК-то. Ама обещай че няма да ни спираш в двора, нито ще запречваш входа му!4avdar4e написа:ИдеяMila написа: Та така - търси се цял бански...В Спортната палата и в "Спартак" има/ше магазини за плувни стоки - шапки, бански, джапанки. Надникни, ако имаш път.
Малкия Чавдаркин-чо има един и със сигурност няма да му е тамън догодина... От типа цял, унисекс за Уинсърфинг... Ако гужата Синевръзкова гу изнамери и Ви пасне на ръст до 130 - до към 30 килца - Халал да Ви е. С повечко късмет може и снимка да изнамеря...4avdar4e написа:ИдеяMila написа: Та така - търси се цял бански...В Спортната палата и в "Спартак" има/ше магазини за плувни стоки - шапки, бански, джапанки. Надникни, ако имаш път.
Ако бях влязнАл...Anonymous написа:Малкия Чавдаркин-чо има един и със сигурност няма да му е тамън догодина... От типа цял, унисекс за Уинсърфинг... Ако гужата Синевръзкова гу изнамери и Ви пасне на ръст до 130 - до към 30 килца - Халал да Ви е. С повечко късмет може и снимка да изнамеря...4avdar4e написа:ИдеяMila написа: Та така - търси се цял бански...В Спортната палата и в "Спартак" има/ше магазини за плувни стоки - шапки, бански, джапанки. Надникни, ако имаш път.
:-)
Абе и аз подозирам, че там трябва да има, ще трябва да ходя специално, няма как.4avdar4e написа:ИдеяMila написа: Та така - търси се цял бански...В Спортната палата и в "Спартак" има/ше магазини за плувни стоки - шапки, бански, джапанки. Надникни, ако имаш път.
Ъъъъ, това не го разбрах съвсем, ама карай!:-)Remmivs написа:Виж и на това пусто произведено в Б-я в НДК-то. Ама обещай че няма да ни спираш в двора, нито ще запречваш входа му!4avdar4e написа:ИдеяMila написа: Та така - търси се цял бански...В Спортната палата и в "Спартак" има/ше магазини за плувни стоки - шапки, бански, джапанки. Надникни, ако имаш път.
Както и по спортните магазини по Витошка. Не мое да нема.
Благодаря за предложението, но ще й е голям, а и като си знам стоката, само да заподозре, че не е баш "дамски" - лично ще издири дядо Коледа да го застреля.Звеневия написа:Ако бях влязнАл...Anonymous написа:
Малкия Чавдаркин-чо има един и със сигурност няма да му е тамън догодина... От типа цял, унисекс за Уинсърфинг... Ако гужата Синевръзкова гу изнамери и Ви пасне на ръст до 130 - до към 30 килца - Халал да Ви е. С повечко късмет може и снимка да изнамеря...:-)
Ох, и аз си помислих това: трябва да е в розовко, с воланчетаMila написа: Благодаря за предложението, но ще й е голям, а и като си знам стоката, само да заподозре, че не е баш "дамски" - лично ще издири дядо Коледа да го застреля.
Ъхъм, точно такъв ползваме сега, но е от 2 части.4avdar4e написа:
Ох, и аз си помислих това: трябва да е в розовко, с воланчета:lol:
Няма значение. Аз съм бесен на Народния Дворец на Търговията просто. И най-вече на скръндзите дето паркират къде ли не. #@!#$!@#$$%#$@%#$%@#%Mila написа:Ъъъъ, това не го разбрах съвсем, ама карай!:-)
Dark написа:времето наближава, скоро ще завалят
Strunz написа: Сетих се нещо
В "Пикадили" имаше някакви момчета, които занимаваха децата с "Какво искате ВИЕ да ПОДАРИТЕ на Дядо Коледа"
И моята гордост - щерка ми на 6 години....поиска да подари на Дядо Коледа ПО-ГОЛЯМ ЧУВАЛ!!!!!
Бащичко:))
Охо, ДаркиDark написа:Strunz написа: Сетих се нещо
В "Пикадили" имаше някакви момчета, които занимаваха децата с "Какво искате ВИЕ да ПОДАРИТЕ на Дядо Коледа"
И моята гордост - щерка ми на 6 години....поиска да подари на Дядо Коледа ПО-ГОЛЯМ ЧУВАЛ!!!!!
Бащичко:))уджас, ма ти не и ли обясни колко много ще му тежи
баси, стресна меStrunz написа: Охо, Дарки
Теб съм те виждал на живо:)
Dark написа:баси, стресна меStrunz написа: Охо, Дарки
Теб съм те виждал на живо:)
и се разлетя тая ми ти китайска салата :eek: и това фиде.....
и аз съм те виждала
БожеStrunz написа:
добре изглеждаш...за софиянка:)
за разум не съм казвалDark написа:БожеStrunz написа:
добре изглеждаш...за софиянка:)![]()
Хареса начи моя работен изглед / добра, свестна жена, здраво стъпила в реалността, вдъхваща доверие, излъчваща здрав разум, приятна външност, умереност и т.н. /
аз не съм казала че го имам, само че изглеждам разумнаStrunz написа:
за разум не съм казвал
грозно наистина /това с въпроса за мама и тати/ - а аз го видях написано веднъж,в писмоЖитената Питка написа:Миналата Коледа моята госпожица ме зарадва, че иска конюшна за кончетата си. Дълго време се чудех защо ме гледаха като изстребител когато попитам в някой магазин дали имат "кочина"... усетих се де.
Иначе тази година искаме тротинетка а тротинетки има навсякъде
На въпроса директно - никога не съм имал проблем да купя това което детето иска, може би не иска много знам ли...
Най-грозно беше когато бях в развод, тогава каза "Искам Дядо Коледа да направи така, че мама и тати пак да са заедно".
големият ни син знае, че няма Коледа от доста времеопърничава написа:Преди няколко години голямата ми дъщеря сама стигна до извода, че дядо Коледа не съществува. Беше много разочарована, че сме подклаждали у нея тази илюзия. Настойчиво питаше защо възрастните лъжат децата и не може ли просто да им правят подаръци, на които те пак ще се радват.
Малката още не знае кой е дядо Коледа. Сигурно и на нея ще разказвам за него, не знам, дали тя ще имам нужда от него, но си давам сметка, че аз имам.