Джонатан Ливингстън Чайката

Все същите
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа: Говоря, говоря,
ама одеве видях "добро утро, мили хора", не беше за мен - а аз не съм мила, даже си смених ника.:blum:
а аз реших че е точно за мен

щото съм толкова мила :grin:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

е са къпинчо ще се увълчи:cool:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Dark Angel написа:
Амаранта написа: Говоря, говоря,
ама одеве видях "добро утро, мили хора", не беше за мен - а аз не съм мила, даже си смених ника.:blum:

За мен всички жени са мили. Е, някои от време на време изтрещяват и ми късат нервите, ама на мен бързо ми минава.
:kiss: :kiss::kiss:мои ненагледни!
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:
Капинчо написа:Амарантичке, ти с дедо си Капинчо не говориш ли вече. А че кажи барем едно добър ден заради бялата му брада.
Говоря, говоря,
Не го увъртай. Аз на теб лично ти се израдвах отделно, пък ти не рачи едно "сполай ти дядо Капине" да речеш. Нищо. Малка си още. Ще сенаучиш.:kiss:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Quid написа:е са къпинчо ще се увълчи:cool:
Няма бе, аз съм добродушен старец.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:
Не го увъртай. Аз на теб лично ти се израдвах отделно, пък ти не рачи едно "сполай ти дядо Капине" да речеш. Нищо. Малка си още. Ще сенаучиш.:kiss:
ОК, ще се опитам да бъда по-прецизна в изказа си: ту говоря, ту не говоря - правя каквото си искам.:blum::lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark Angel написа:

Тебе те знаем - ти си едно нежно видение,
появило се на тази планета като доказателство за съществуването на едно по-добро измерение.:winkw::blum:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:
Капинчо написа:
ОК, ще се опитам да бъда по-прецизна в изказа си: ту говоря, ту не говоря - правя каквото си искам.:blum::lol:
Ти ли беше Мила, бе чедо? Сега се сещам, че си имахме приказката с теб още едно време.:lol:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:
Тебе те знаем - ти си едно нежно видение,
появило се на тази планета като доказателство за съществуването на едно по-добро измерение.:winkw::blum:
Остави се. Всяка нощ сънувам Никол Кидман. Верно ли наша Ангелинка приличала на нея?
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа: Тебе те знаем - ти си едно нежно видение,
:lol:

измерението на летящите :darky:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Dark Angel написа:
Амаранта написа: Тебе те знаем - ти си едно нежно видение,
:lol:

измерението на летящите :darky:
Хубаво си си върнала аватара. Оня с ботушите не беше твой.:lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа: Хубаво си си върнала аватара. Оня с ботушите не беше твой.:lol:
онзи беше временен
така се чувствах за малко

а защо този ми подхожда според теб?
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Dark Angel написа:
а защо този ми подхожда според теб?
Има някаква амазонска сексуалност. Това, което демонстрираш тук - силната, самостоятелна жена, която обаче ще сведе глава пред един силен или обичан мъж.
Нещо такова. Не ми идват думите днес.

ПП И защото има някаква нереалност в него (както и в другите два, които знам) - нещо като приказка за рицари и принцеси-войни. Малко измислен ми изглежда света, в който тук се показваш, че живееш.
Както онази амазонка с ножа - впечатляващо, но нереално.

Ботушите бяха твърде тривиални и прозаични.

ППП :lol:
Последно промяна от Дядо Капинчо на 28.07.08, 15:44, променено общо 1 път.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:

Ти ли беше Мила, бе чедо? Сега се сещам, че си имахме приказката с теб още едно време.:lol:
А бях, пропуснал си смяната,
ти по това време си беше тръгнал да ставаш космонавт.:blum::lol:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:
Капинчо написа:

А бях, пропуснал си смяната,
ти по това време си беше тръгнал да ставаш космонавт.:blum::lol:
Не е заради бягството. Аз по принцип не помня информация от клюкарски тип - кой кой или с кого е бил. Понякога е полезно, но аз не мога да я помня. Единственото, което помня е, че ме беше оплюла яко, ама какво точно - тц.:lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:

Не е заради бягството. Аз по принцип не помня информация от клюкарски тип - кой кой или с кого е бил. Понякога е полезно, но аз не мога да я помня.
Ама Метаморфа го знаеш кой е, както и да се преобрази.:lol:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:
Капинчо написа:

Не е заради бягството. Аз по принцип не помня информация от клюкарски тип - кой кой или с кого е бил. Понякога е полезно, но аз не мога да я помня.
Ама Метамарфа го знаеш кой е, както и да се преобрази.:lol:
Метаморфа го прави някак очевидно, пък и другите непрекъснато напомнят предишните му превъплъщения.
Иначе аз редовно се консултирам с женичката кой чий съпруг беше, де не объркам нещо.
От Мила помня едно мое обръщение "мила Мила ..." и смътно усещане, че ме недолюбваше (което прави логично сегашното ти отношение).:lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:...

Единственото, което помня е, че ме беше оплюла яко, ама какво точно - тц.:lol:
Аз, да съм плюла някого?! :shocked: Най-много да съм поокастрила или понакълцала тоя-оня, к'во толкова... :kangel:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:
Капинчо написа:...

Единственото, което помня е, че ме беше оплюла яко, ама какво точно - тц.:lol:
Аз, да съм плюла някого?! :shocked: Най-много да съм поокастрила или понакълцала тоя-оня, к'во толкова... :kangel:
Е, беше ме квалифицирала много далеч това, което аз си мисля, че съм и то единствено на основата на скандалче с други, не с теб. С теб не бях се карал. Май че и не съм.:roll:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа: Има някаква амазонска сексуалност. Това, което демонстрираш тук - силната, самостоятелна жена, която обаче ще сведе глава пред един силен или обичан мъж.
Нещо такова. Не ми идват думите днес.

ПП И защото има някаква нереалност в него (както и в другите два, които знам) - нещо като приказка за рицари и принцеси-войни. Малко измислен ми изглежда света, в който тук се показваш, че живееш.
Както онази амазонка с ножа - впечатляващо, но нереално.

Ботушите бяха твърде тривиални и прозаични.

ППП :lol:
наблюдателен си
интересно защо ме възприемаш като измислен образ
аз съм точно такава
и света е точно такъв
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Dark Angel написа:
интересно защо ме възприемаш като измислен образ
аз съм точно такава
и света е точно такъв
Нека не е измислен. Непълен. Може би по това си приличаме. Аз съм много чувствителен и нежен, но мога да бъда звяр и селяндур. Понякога съм практичен, друг път наивен. Понякога съм умен, друг път глупав. Нещото, което винаги съм е подвластен на емоциите, а те ме вкарват във всеки от тези ми образи.
Ти, като повечето жени умееш да владееш емоциите си и да показваш само страната, която искаш да видим. Но човек не може да крие същността си вечно. Затова хората са казали - "една торба сол". Аз вече съм изял една шепа с теб и колкото и да не ти се иска, през маската ти проблясват късчета от истинското ти лице. А то е на жена, която се уморява, нервира се от децата си понякога, плаче й се от безсилие, понякога иска "всичко това да свърши". В 99% от времето тук гледам само твоята маска. Затова нереална. Мога да се изразя много по-точно, ама е вулгарно и ще си го спестя. Защо мислиш те псувам от време на време. Защото само вулгарната грубост пропуква бронята ти. Иска ти се да отвърнеш със същото, но маската те спира и се получава дисбаланс. Думите ти стават странни, откъснати една от друга и най вече от теб, такава, каквато се показваш. С другите хватки се справяш по-успешно. :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ти не разбираш
повечето хора тук ме познават добре
много добре
аз съм си аз
няма театри и измислени образи
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Dark Angel написа:ти не разбираш
много добре
аз съм си аз
Може. Аз и извънземни не съм виждал още, ма някои хора казват, че имало.:-)
ПП Ако ти видя муцунката, ще ти кажа на 90% каква птичка си, ама знам че си срамежлива, та не настоявам.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark Angel написа:ти не разбираш
много добре
аз съм си аз
Трябва ли да те познава човек лично? На мен ми и от тук ми изглеждаш естествена и непринудена.
Съвсем човешки образ, виж прекалено добричките и разбиращите леко ме притесняват. Не тук - изобщо.:winkw:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа:
...виж прекалено добричките и разбиращите леко ме притесняват.
Намек приет! :4ave:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Капинчо написа:
Амаранта написа:
...виж прекалено добричките и разбиращите леко ме притесняват.
Намек приет! :4ave:
А ти къде тръгна да се слагаш сред добричките :lol::winkw:,
спри да се оглеждаш в снимката си от 11-ти клас, погледни се в огледалото, най-после.:blum:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Амаранта написа: спри да се оглеждаш в снимката си от 11-ти клас, погледни се в огледалото, най-после.:blum:
Не искам. Искам да съм оня от 11-ти клас.:(
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Капинчо написа: Мое, мое - "удоволствието с работата" се казва. И аз уж дрът пергиш, поведох ти се по акъла за срамотите.:shy:
То за т'ва акъл няма - има желание :lol: :rotfl24: :blum:

Ама верно го мисля - с шефове кеф няма, има само яко бачкане и кинти :cool:
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Quid написа: е къде да бъркам а
къде
то къде и да бръкне човек все проблемации
аман:-)
Неа се пУашиш копеуе :blum: :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа:
Трябва ли да те познава човек лично? На мен ми и от тук ми изглеждаш естествена и непринудена.
Съвсем човешки образ, виж прекалено добричките и разбиращите леко ме притесняват. Не тук - изобщо.:winkw:

не разбира се
личния контакт би допринесъл още малко
с някои от хората съм се опознала тук

прекалено добричките и разбиращите.... такова няма и в космоса :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа: Може. Аз и извънземни не съм виждал още, ма някои хора казват, че имало.:-)
ПП Ако ти видя муцунката, ще ти кажа на 90% каква птичка си, ама знам че си срамежлива, та не настоявам.
знаех си аз че няма смисъл да се хабя да пиша :lol:
щото ти си имаш някакви образи и картинки и това е
не виждаш
тг.е. виждаш ма себе си основно :rotfl24:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Dark Angel написа:
знаех си аз че няма смисъл да се хабя да пиша :lol:
щото ти си имаш някакви образи и картинки и това е
не виждаш
тг.е. виждаш ма себе си основно :rotfl24:
Не те виждам себе си. Много сме различни. До непоносимост различни. Но има нещичко общо.
Иначе за образите си права. Ти си си създала някакъв образ за мен, за който аз твърдя, че е неверен и обратното - аз за теб. И ти твърдиш, че е неверен.
Е, кажи ти как да разберем истината за другия. Почти съм сигурен, че ще кажеш, че теб това не те интересува, но има малка вероятност и да не е така.:lol:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Амаранта написа: Съвсем човешки образ, виж прекалено добричките и разбиращите леко ме притесняват. Не тук - изобщо.:winkw:
Що? :lol:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа:.....Но има нещичко общо.......
всичко е едно :cool:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Rain написа:
Quid написа:
не мое ли да ти утроят кинтите преди тва:cool:
Кинтите сами си ги утрояваме, то за т'ва идва инициативата за повишение ... щото умеем да си ги утрояваме :lol:
:lol: това-хубаво, ама ..
слушай кака ти...
на мезе те взема тоя шеф
ти казА ли му с какви интелигентни хора общуваш, че с Бах ще те просвещава
:grin: дано не си му.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Semiramis написа: :lol: това-хубаво, ама ..
слушай кака ти...
на мезе те взема тоя шеф
ти казА ли му с какви интелигентни хора общуваш, че с Бах ще те просвещава
:grin: дано не си му.
Ми бачкаме в най-успешния им магазин. Класациите са наши, в общи линии. Има нек'ви идеи ... Ба Ли Го к'во мисли да прай :lol: Малко мечтател си пада ... аз го сравних преди време с Малкия принц, затуй сигурно. Каза, че тая книга много му помогнала. И тя не е лоша, като я изчетох цялата. За т'ва как човек трябва да си вярва, като се чувства във вярна посока.
Не му давам информация, достатъчно е, че ни зяпат на камерите :mad: А човешки ресурси знае достатъчно за мен.
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мнемозина написа:
Амаранта написа: Съвсем човешки образ, виж прекалено добричките и разбиращите леко ме притесняват. Не тук - изобщо.:winkw:
Питаш ли, или се смееш?
Както и да е, ще отговоря сериозно - защото не знам как и накъде ще им избие чивията. Докато не видя някого как реагира, и въобще какво му е поведението, когато участва в конфликт, или е силно засегнат, обиден, наранен и т.н., не мога да си съставя мнение.:-)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа: Както и да е, ще отговоря сериозно - защото не знам как и накъде ще им избие чивията. Докато не видя някого как реагира, и въобще какво му е поведението, когато участва в конфликт, или е силно засегнат, обиден, наранен и т.н., не мога да си съставя мнение.:-)
разумен подход :-)
много при това

в дни на бури \ох майко какво романтично ми е нещо тая вечер :lol:\ виждаш човека

песъчинките ги отнасят вълните
скалите остават
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark Angel написа:

разумен подход :-)
много при това

в дни на бури \ох майко какво романтично ми е нещо тая вечер :lol:\ виждаш човека

песъчинките ги отнасят вълните
скалите остават
:-) наистина ти е романтично...

също е важно да разбера, кое точно за съответния човек е "буря". Разни хора се разбиват от най-ненадейни неща.:winkw:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Амаранта написа:
Мнемозина написа:
Питаш ли, или се смееш?
Както и да е, ще отговоря сериозно - защото не знам как и накъде ще им избие чивията. Докато не видя някого как реагира, и въобще какво му е поведението, когато участва в конфликт, или е силно засегнат, обиден, наранен и т.н., не мога да си съставя мнение.:-)
И ако един път избие по един начин, каква е гаранцията, ще следващия път ще е в другата? Или въпросът е да видиш, че избива? :-)
Panta rhei...
Публикувай отговор