А Вие обичате ли го?
Ийййхх, кви сте грубияни, значи...
Компа...
Лапито...
Сървито...
Нали сме свързани вси с тия пущини, тъ правите ли им някакви козметични, архитектурни, новаторски гъделчета, оквен стандартните бърсане, прахосмъкване, млатене с теслата...
Сетих се и пускам, щото на гужата монитора виси на патерици (буквално) а моята дестопинЯ е само чарк, кабел и виси къде ли не. (На бюро е, ама насипна.) Мноо ме дразнеше диска, като върти и установих, че се чува на пъти по-малко, като виси свободно на кабелите, без да предава вибрации на нищо...
Компа...
Лапито...
Сървито...
Нали сме свързани вси с тия пущини, тъ правите ли им някакви козметични, архитектурни, новаторски гъделчета, оквен стандартните бърсане, прахосмъкване, млатене с теслата...
Сетих се и пускам, щото на гужата монитора виси на патерици (буквално) а моята дестопинЯ е само чарк, кабел и виси къде ли не. (На бюро е, ама насипна.) Мноо ме дразнеше диска, като върти и установих, че се чува на пъти по-малко, като виси свободно на кабелите, без да предава вибрации на нищо...
4avdar4e написа:Gaspode написа:столаКомпа.. Аз даже му говоря в мъжки род, на "миличък"... Ама понякога му крещя "Абе, говедо, точно сега ли???"
Той тъй или иначе си е в мъжики род.
ми май си го обичам.
Пък и той си е красив - един такъв заобленичък, зеленичък, с едни хубави иконки по него...
Не ми прави проблеми...
Компа е мъжки, обаче аз съм с ЕИМ - да си я галкам при нужда...pocti_bezobidna написа:4avdar4e написа:Gaspode написа:столаКомпа.. Аз даже му говоря в мъжки род, на "миличък"... Ама понякога му крещя "Абе, говедо, точно сега ли???"
Той тъй или иначе си е в мъжики род.
ми май си го обичам.
Пък и той си е красив - един такъв заобленичък, зеленичък, с едни хубави иконки по него...
Не ми прави проблеми...
- Dark Angel
стандарт от всякъде, даже екрана си е стандартенЗвеневия написа:Ийййхх, кви сте грубияни, значи...
Компа...
Лапито...
Сървито...
а домашния е друга ода
- Dark Angel
- Dark Angel
- Piqndurnik
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel