Ми к`о да праа, като ми тичат на 130 килограмовата фигура.Метаморф написа:колко пъти съм ти казвал, че тия тежки ланци ще ти докарат я шипове, я нещо друго на врата, ама като не ме слушаш...БоЕВ написа: Само малко вратлето е сдало багажа, ама ще се намести.
Абе хора
- Глас в пустиня
Re: Абе хора
БоЕВ, то смях - смях, ама само да си посмял да се утрепеш някъде!!!:mad::evil:БоЕВ написа:Ми к`о да праа, като ми тичат на 130 килограмовата фигура.Метаморф написа:колко пъти съм ти казвал, че тия тежки ланци ще ти докарат я шипове, я нещо друго на врата, ама като не ме слушаш...БоЕВ написа: Само малко вратлето е сдало багажа, ама ще се намести.
Ще те издиря, да ти извия врата собственоръчно!:winkw:
Тва със сплескването на хрущялите не звучи много добре май... И тва с обезболяващите... Докато това за АТВ-то ме кара да ти завиждам неблагородно. Това е едно от нещата в списъка ми... но е доста назад де... след гмуркането, парапланера и прочее интересности. Лека полека ще го минем тоя списъкБоЕВ написа: Благодаря ти Странниче мило!
Но при мен нещата са молкоооо...по-сложни. Хрущялите м/у прешлените са се посплескали и са наранили кръвоносни съдове и нерви които преминават в кухината на гръбнака. Единственото което ми се позволява са някакви обезболяващи от които ставам като парцал и естествено ги отказах. предпочитам да усещам тялото си.
Но да благодаря на Всевишния, нещата вече са наред. вчера например карах АТВ.
А на теб ти пожелавам пълно и бързо възстановяване
да не си паднал на главата си бе чедо:shocked:Тва със сплескването на хрущялите не звучи много добре май... И тва с обезболяващите... Докато това за АТВ-то ме кара да ти завиждам неблагородно. Това е едно от нещата в списъка ми... но е доста назад де... след гмуркането, парапланера и прочее интересности. Лека полека ще го минем тоя списък
А на теб ти пожелавам пълно и бързо възстановяване
аз един път така паднах, ама щото хвърчах с протегнати ръце
и си счупих само едното ръка
прешлените защитих един вид
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Звучи страшничко!БоЕВ написа: Благодаря ти Странниче мило!
Но при мен нещата са молкоооо...по-сложни. Хрущялите м/у прешлените са се посплескали и са наранили кръвоносни съдове и нерви които преминават в кухината на гръбнака. Единственото което ми се позволява са някакви обезболяващи от които ставам като парцал и естествено ги отказах. предпочитам да усещам тялото си.
Но да благодаря на Всевишния, нещата вече са наред. вчера например карах АТВ.
Стискам палци по-скоро да минат болките и да се възстановиш!