Така изглежда. А ти си седиш на дървото и гледаш сеири ))))) Верно ли ще ме бият? Не нося на бой, та се притесних.Баба Яга написа:Katerina написа:Капинчо написа:Не бе, да знаем като си за бой къде да те търсим. В Люлин вече бяхме, та ако може в друг район. Да не ни стане скучно.Katerina написа:Тук да не е някоя люлинска секта?
:eek::eek: Тук бият ли ))))) Какво разбрах до тук. Гола, адрес, във форума има болни от заушка, в Люлин става нещо и ще ме бият. Някога.:rotfl24: Определено няма да ти е скучно.
Ха здравейте,
Re: Ха здравейте,
Обикновена съм, което не ме прави безинтересна )
-
Дядо Капинчо
Кате, сега те оставям, че трябва да ида до другия край на село. До после!Katerina написа: Сега пък и проба за последен геникологичен преглед )))) Съвсем отскоро е. И бележка имам. Знам го магарето. Споко.
Така изглежда. А ти си седиш на дървото и гледаш сеири ))))) Верно ли ще ме бият? Не нося на бой, та се притесних.
Няма да те бият, хората тук са като и на други места, ако ги виждаш добри, те ще са такива към теб, ако ги виждаш зли....всичко зависи от личният поглед.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
НЕма съ пуашиш, има тука някои, дето списваме от 4-ти километър,Katerina написа:Най вече, че влязла не влязла и питат къде съм, та да ме бият ))))))))))Амаранта написа:Здравей!:-)Katerina написа:попаднах на този форум, търсейки нещо в гугъла и си викам я да се регистрирам )))))[/b]
Какво те шокира от началото още?
но повечето време ни държат вързани за стола, така че нищо не те застрашава. (Поне за момента).
Катето е по-добре от Катерино-то. И аз ще бягам. Наработих се за днес. Даваш ли от узрелите капини за из път?:-)Капинчо написа:Кате, сега те оставям, че трябва да ида до другия край на село. До после!Katerina написа: Сега пък и проба за последен геникологичен преглед )))) Съвсем отскоро е. И бележка имам. Знам го магарето. Споко.
Така изглежда. А ти си седиш на дървото и гледаш сеири ))))) Верно ли ще ме бият? Не нося на бой, та се притесних.Баба Яга написа::rotfl24: Определено няма да ти е скучно.
Няма да те бият, хората тук са като и на други места, ако ги виждаш добри, те ще са такива към теб, ако ги виждаш зли....всичко зависи от личният поглед.
Аз гледам усмихнато.
НЕма съ пуашиш, има тука някои, дето списваме от 4-ти километър,
но повечето време ни държат вързани за стола, така че нищо не те застрашава. (Поне за момента).[/quote]
Значи спокойно да се разходя из форума. Ако ми се види безопасно мога да ви донеса сокчета или там квото на свиждане. Ако сте с вързани ръце, нема страшно.
но повечето време ни държат вързани за стола, така че нищо не те застрашава. (Поне за момента).[/quote]
Значи спокойно да се разходя из форума. Ако ми се види безопасно мога да ви донеса сокчета или там квото на свиждане. Ако сте с вързани ръце, нема страшно.
Що разни теми ми излизат в червено? Да не съм натиснала нещо грешно?
Katerina написа:Що разни теми ми излизат в червено? Да не съм натиснала нещо грешно?
е това вече не се трае
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
това означава, че има нови мненияKaterina написа:Що разни теми ми излизат в червено? Да не съм натиснала нещо грешно?
Какво става?latrevw написа:Katerina написа:Що разни теми ми излизат в червено? Да не съм натиснала нещо грешно?
е това вече не се трае
Амаранта написа:това означава, че има нови мненияKaterina написа:Що разни теми ми излизат в червено? Да не съм натиснала нещо грешно?
айде бе!?! как не се сетих да и обясня на Катето
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Мерси. Ориентирвам се вече.Амаранта написа:това означава, че има нови мненияKaterina написа:Що разни теми ми излизат в червено? Да не съм натиснала нещо грешно?
Ти що си толкова нервна?latrevw написа:Амаранта написа:това означава, че има нови мненияKaterina написа:Що разни теми ми излизат в червено? Да не съм натиснала нещо грешно?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Добре дошла!Katerina написа:попаднах на този форум, търсейки нещо в гугъла и си викам я да се регистрирам )))))[/b]
Надявам се да останеш.
Е що да не остана. Приятно ми изглежда. Само болната от заушка нещо се е наежила )))Stranniche написа:Добре дошла!Katerina написа:попаднах на този форум, търсейки нещо в гугъла и си викам я да се регистрирам )))))[/b]![]()
Надявам се да останеш.
Ами аз по-горе те попитах какво става...latrevw написа:
- Глас в пустиня
Ох, извинявай. Излязох и пак влизам преди да си тръгна. Мерси много за песента. Обаче прочетох и това и ми стана много смешно: Честит рожден ден на Делчо Георгиев от Ватово. Много здраве щастие и късмет.
С обич: от Нели
Бягам, чао на всички!:-)
- Глас в пустиня
Абе кой ти гледа надписи, щом кате-рина е наоколо.Katerina написа:
Ох, извинявай. Излязох и пак влизам преди да си тръгна. Мерси много за песента. Обаче прочетох и това и ми стана много смешно: Честит рожден ден на Делчо Георгиев от Ватово. Много здраве щастие и късмет.
С обич: от Нели:blum:
Бягам, чао на всички!:-)
- Света вода ненапита
дОбро си дОшла!Katerina написа:попаднах на този форум, търсейки нещо в гугъла и си викам я да се регистрирам )))))[/b]
и... я да питам аз... кой ти каза на тебе паролата "наздраве"???
Виж подводницата!
- Dark Angel
синя ли ти е прашката?Katerina написа: Само прашки нося )))) Аре поне с тях да остана. Здрасти и на теб.
ПП/ да се носят прашки е нехигиенично
Ти прашките остави на насDark Angel написа:синя ли ти е прашката?Katerina написа: Само прашки нося )))) Аре поне с тях да остана. Здрасти и на теб.
Я кажи откъде го вадиш тоя.....аватар
- Dark Angel
видях, видяхinj написа: Ти прашките остави на нас
Я кажи откъде го вадиш тоя.....аватар
на Метаморф аватара - светлосиня прашка \а може би бикини
от къде го вадя ли - стандартно въоръжение
Katerina написа:попаднах на този форум, търсейки нещо в гугъла и си викам я да се регистрирам )))))[/b]
не е истина!
нали не си си тръгнала до края на темата?
я да изчетем
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
до тук добреKaterina написа:попаднах на този форум, търсейки нещо в гугъла и си викам я да се регистрирам )))))[/b]
а са се налага и да си платиш:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Hola!
Здрасти, КАте
и
до нови срещи
ако вече си улетела:winkw:
и
до нови срещи

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Е не я знам тази парола. Пия студена вода в моментаМетаморф написа:дОбро си дОшла!Katerina написа:попаднах на този форум, търсейки нещо в гугъла и си викам я да се регистрирам )))))[/b]
и... я да питам аз... кой ти каза на тебе паролата "наздраве"???
Смела и безотговорна ))))) А ти добре си заварила. Второ наздраве виждам вече. Наздраве щом сте рекли!bibilyana написа:добре си дошла, и от мен, Кате
и Наздраве!
П.П. за сефте виждам някой новодошъл който доброволно сам да пропише.....явно е смела:winkw:
Супер си е даже с прашките. Днес е зелена, в тон с костюма ми.Dark Angel написа:синя ли ти е прашката?Katerina написа: Само прашки нося )))) Аре поне с тях да остана. Здрасти и на теб.
Не съм си тръгнала, но от днес съм в командировка. Сега отмарям с кафе и цигара и дойдох да ви навестя за малко.Semiramis написа:Katerina написа:попаднах на този форум, търсейки нещо в гугъла и си викам я да се регистрирам )))))[/b]:shocked:
не е истина!
нали не си си тръгнала до края на темата?
я да изчетем
Тенкс и грасиас, и данке ))))))))))))Remmivs написа:Lo, Remmivs!
Welcome aboard!
Колко пъти? Вие тук един по един, а?Quid написа:до тук добреKaterina написа:попаднах на този форум, търсейки нещо в гугъла и си викам я да се регистрирам )))))[/b]
а са се налага и да си платиш:blum:
Не съм улетела, но често си летя ))))) Здрасти ти!frisky lioness написа:Здрасти, КАте![]()
и
до нови срещи