твоето не е фото. но пускай - няма нужда да се престрашавашivayla написа:И ти ли, Бруте, си с ново фото :)
Аз също, ама моето е камера и още не мога да й се нарадвам.... Много смешни са ми първите опити... Кат се престраша и пресрамя, може и да кача нещо
Не, не съм аз - това е съпругът на едната ми братовчедка, просто ми хареса как съм го хванал.esti написа:Питка това ти ли си?
Не красивото цвете имам предвид....
Честито ти фото!

Честито, много хубави снимки да направишЖитената Питка написа:Още не съм се научил да снимам, ноооо никога не е късно да се изложиш. Може и никога да не се науча на това.

опссс... заимах се със снимка на десктопаааа...Житената Питка написа:Ole!
Една от одеве, ма ного му се спеше на хайванчето и си трайкА през цялото време. Сигурно съм го облъчил от толко снимане, довечера мое да свети в синьо.
ВЕЛИКОЛЕПНА Е!Житената Питка написа:Ето още една снимка с едни много специални малки госпожици.
Ама пък е такъв необятен.Житената Питка написа:Ole!
Една от одеве, ма ного му се спеше на хайванчето и си трайкА през цялото време. Сигурно съм го облъчил от толко снимане, довечера мое да свети в синьо.![]()

Житената Питка написа:http://www.jaycjayc.com/photoshop-tutor ... r-frame-2/
Иначе с PS най-просто е следното - избираш за фонов цвят цвета на рамката, отиваш на Image->Canvas size (Alt-Ctl-C) и увеличаваш ширина и височина на снимката примерно с по 20 пиксела (зависи в каква разделителна способност е) и потвърждаваш. Толко. Натам си ти, можеш да си реализираш идеите и единственото което ще те спре е твоето въображение