и после тряяяс
. Апокалиптично! А на някои не им пукаше:
. Е те тва е.
.
. КрасивоПенчо Заека написа:Е те тва е.

Афитос, Халкидики. Страшно място. А тениската му я подари на момъка една даскалица....за кво говорим изобщо:blink:frisky lioness написа:КрасивоПенчо Заека написа:Е те тва е.
Де е това?
Аууу, това момче с каква тениска е:shy::blink::shocked:
Кво ривеш тогава, че ти се пътуваПенчо Заека написа:Афитос, Халкидики. Страшно място. А тениската му я подари на момъка една даскалица....за кво говорим изобщо:blink:frisky lioness написа:КрасивоПенчо Заека написа:Е те тва е.
Де е това?
Аууу, това момче с каква тениска е:shy::blink::shocked:

Спор да нямаБаба Яга написа: Браво на детето - има кураж.

Тая даскалица има ли телефон?Пенчо Заека написа: А тениската му я подари на момъка една даскалица....за кво говорим изобщо:blink:
Е тва беше много близо, бе. 420 км от Софето, вземат се за 5-6 часа, ако не се пикае през 20 мин по пътя. А даскалката е на акъла на студентите си. Аз му купих (да не остана по-назад, де) една фанела, на която вместо PUMA пише COMA, а въху надписа се пльоснала една котка с петалата нагоре.frisky lioness написа:
Кво ривеш тогава, че ти се пътува
Пътувала си
Някои и толкова не мърдаме
Малии, тая даскалка е яко извратена (си мисля)
:rotfl24::rotfl24:
Има, що?Капинчо написа:Тая даскалица има ли телефон?Пенчо Заека написа: А тениската му я подари на момъка една даскалица....за кво говорим изобщо:blink:
Да зема една пръчка. Па да й смъкна гащичките, Па да хвърля пръчката.Пенчо Заека написа:Има, що?Капинчо написа:Тая даскалица има ли телефон?Пенчо Заека написа: А тениската му я подари на момъка една даскалица....за кво говорим изобщо:blink:
Е за тва телефон определено не ти трябва, май?:rotfl24:Капинчо написа:
Да зема една пръчка. Па да й смъкна гащичките, Па да хвърля пръчката.
Това е яко:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Пенчо Заека написа:Аз му купих (да не остана по-назад, де) една фанела, на която вместо PUMA пише COMA, а въху надписа се пльоснала една котка с петалата нагоре.

Е, нали трябва да я питам къде да отида с пръчката.Пенчо Заека написа:Е за тва телефон определено не ти трябва, май?:rotfl24:Капинчо написа:
Да зема една пръчка. Па да й смъкна гащичките, Па да хвърля пръчката.
Знаех си, че така ще го възприемеш....frisky lioness написа:Това е яко:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Пенчо Заека написа:Аз му купих (да не остана по-назад, де) една фанела, на която вместо PUMA пише COMA, а въху надписа се пльоснала една котка с петалата нагоре.
макар че хуморът е черен
Бегай у немско.Капинчо написа:
Е, нали трябва да я питам къде да отида с пръчката.
Ще ли иначе да идвам:winkw:Капинчо написа:Ей, моме, ти кога дойде, кога почна да са закачаш с дядо си.frisky lioness написа:
Като чета мнението, следващо твоето-
къпината
(както винаги):winkw:

Ти откъде знаеш какво съм си представила, аКапинчо написа:Бедна ти е фантазията.frisky lioness написа:
Ще ли иначе да идвам:winkw:
Представих си те с пръчката
и как викаш
"я, я, вундебаааа" или квото там се грачи на немски
:rotfl24::rotfl24:

Страхотни снимки!Пенчо Заека написа:Да видите вие....да идеш на море, на адски красиво място, кристална вода, топло, жега и изведнъж.....
![]()
и после тряяяс
.
Апокалиптично! А на някои не им пукаше:
.
Е те тва е.
Как каква? - Мак Доналдс-ска, я.frisky lioness написа:Аууу, това момче с каква тениска е:shy::blink::shocked: