Какво, каквоКапинчо написа:На теб ти е лесно, ама аз като си помисля какво трябва да правя за да стана би- и тц, ще си остана моносексуален.frisky lioness написа:
а за БИсексуалното нещо да кажете:winkw:
просто трябва да го пожелаеш
достатъчно
Какво, каквоКапинчо написа:На теб ти е лесно, ама аз като си помисля какво трябва да правя за да стана би- и тц, ще си остана моносексуален.frisky lioness написа:
а за БИсексуалното нещо да кажете:winkw:

Опазил та господ!holi_day написа:Не съ налага.Капинчо написа: но трябва да ти ги споделя
Дано.Капинчо написа:Опазил та господ!
Нещо за Маската и Джим Кери ли обсъждате?frisky lioness написа:просто ставаш зелен, най-малкото
Преди години се поставих в такава среда.holi_day написа: Но понякога предварително да се подготвяш за такава ситуация не е превенция, а по-скоро да поставиш себе си в среда на завишен риск.
е... Тетава ни е най-значимата грешка.esti написа:Започнах да пиша в зочо.
Не можеш да се подготвиш. Повярвай ми. Като те удари бързия влак, ако ти остане свяст, започваш да се бориш. Някои излизат, други биват смачкани.holi_day написа: Дано.
Но понякога предварително да се подготвяш за такава ситуация не е превенция, а по-скоро да поставиш себе си в среда на завишен риск.
Що бе, кво му е лошото? На мен ми е гот. Ма грешката си е ваша. В лудница се влиза след като полудееш, а не за да полудееш.Панчев написа:е... Тетава ни е най-значимата грешка.esti написа:Започнах да пиша в зочо.
Чете ли кво съм написала преди да отговориш?Капинчо написа:Не можеш да се подготвиш. Повярвай ми. Като те удари бързия влак, ако ти остане свяст, започваш да се бориш. Някои излизат, други биват смачкани.holi_day написа: Дано.
Но понякога предварително да се подготвяш за такава ситуация не е превенция, а по-скоро да поставиш себе си в среда на завишен риск.
Ма много сериозно стана. Не го мисли.
Грешките винаги ли са лоши?Капинчо написа:Що бе, кво му е лошото?
Да се надяваме, че са ни здрави главите, като на Боев.Панчев написа:е... Тетава ни е най-значимата грешка.esti написа:Започнах да пиша в зочо.
Да не става въпрос за угаждане на порива да си в среда от "себеподобни"?esti написа:Преди години се поставих в такава среда.
Започнах да пиша в зочо.
holi_day написа:... угаждане на порива да си в среда от "себеподобни"?
и така би могло да се каже:winkw:holi_day написа:Нещо за Маската и Джим Кери ли обсъждате?frisky lioness написа:просто ставаш зелен, най-малкото

Четох. Пак го прочетох. Не виждам противоречие. Права си напълно. Не е шега, че много психиатри са готови да си станат пациенти.holi_day написа: Чете ли кво съм написала преди да отговориш?
Тривиалната логика е такава, макар че ако по грешка сбъркаш една цифра в редовната си тото комбинация и спечелиш джакпота, едва ли е лошо.Панчев написа:Грешките винаги ли са лоши?Капинчо написа:Що бе, кво му е лошото?
Кво се хилиш бе, Холи е жестока!Панчев написа:holi_day написа:... угаждане на порива да си в среда от "себеподобни"?
:rotfl24::rotfl24:
Нещо, което не харесвам е да тълкувам думите си. И друго - да ги интерпретират в някъф си смисъл, далеч от този, който "носят"...Капинчо написа:Четох. Пак го прочетох. Не виждам противоречие. Права си напълно. Не е шега, че много психиатри са готови да си станат пациенти.
Сигурно гледам ногу хищно, затова.esti написа:Холи е жестока!
Остави. Няма значение.holi_day написа: Нещо, което не харесвам е да тълкувам думите си. И друго - да ги интерпретират в някъф си смисъл, далеч от този, който "носят"...
Става ми скучно от толку обяснения.
Квот съм казала - казала, квото разбрал - разбрал... Не е важно... Продължаваме напред...
Защо толкова държиш на яснотата? Но не на тази първичната яснота на думите, а купищата обяснения, разисквания, доуточнявания...
Капинчо написа:Остави. Няма значение.
Кво са жалвашholi_day написа:Сигурно гледам ногу хищно, затова.esti написа:Холи е жестока!
5 бонбона "фигаро" ми е менюто днес.
5 си е нищо и никакво число.
Даркита сигурно доизяде локума.

Що не се храниш бе, жено?!:blink: Да не се поболееш...frisky lioness написа:
Кво са жалваш
5 си е ЧИСЛО и то бонбони. то си е почти кутия
аз съм на прясно мляко с нес от сутрината
и на 5 сини сливи (досега)
До довечера ми се полагат още малко сливки и още една чаша мляко, която сигурно ще пропусна, защото в къщи няма и не смятам специално да купувам
Въвела съм си от понеделник една диеткаАмаранта написа:Що не се храниш бе, жено?!:blink: Да не се поболееш...frisky lioness написа:
Кво са жалваш
5 си е ЧИСЛО и то бонбони. то си е почти кутия
аз съм на прясно мляко с нес от сутрината
и на 5 сини сливи (досега)
До довечера ми се полагат още малко сливки и още една чаша мляко, която сигурно ще пропусна, защото в къщи няма и не смятам специално да купувам

Е, щом си спряла алкохола, ще ги махнеш бързичко.frisky lioness написа:
Въвела съм си от понеделник една диетка
искам няколко килца да симахна:winkw:
ама трудно издържам
щото спрях алкохола:lol::lol:
убийствена комбинация:shocked::lol:frisky lioness написа:още малко сливки и още една чаша мляко
Аз убийството го знам със сливки + вода. Но с мляко трябва да е още по-тежко.holi_day написа:убийствена комбинация:shocked::lol:frisky lioness написа:още малко сливки и още една чаша мляко
остава сливите да са ренглоти и да се добави шепа презрели кайсииStranniche написа:Аз убийството го знам със сливки + вода. Но с мляко трябва да е още по-тежко.
... и шепа череши...holi_day написа:остава сливите да са ренглоти и да се добави шепа презрели кайсииStranniche написа:Аз убийството го знам със сливки + вода. Но с мляко трябва да е още по-тежко.
И безплатен билет* за 4 часово пътуване в автобусStranniche написа:
Днес към млякото ще добавя малко извараholi_day написа:убийствена комбинация:shocked::lol:frisky lioness написа:още малко сливки и още една чаша мляко

Не е товаStranniche написа:Аз убийството го знам със сливки + вода. Но с мляко трябва да е още по-тежко.holi_day написа:убийствена комбинация:shocked::lol:frisky lioness написа:още малко сливки и още една чаша мляко

holi_day написа:И безплатен билет* за 4 часово пътуване в автобусStranniche написа:
без WC

Извинявай!!!!!!!!!! Нищо лично, нали знаеш?frisky lioness написа:Не е товаStranniche написа:Аз убийството го знам със сливки + вода. Но с мляко трябва да е още по-тежко.holi_day написа:убийствена комбинация:shocked::lol:frisky lioness написа:още малко сливки и още една чаша мляко
никакво разстройство не се получава, а и не това е идеята
Млакото е по една чаша сутрин и вечер
плодът през деня
П.П. На мен посочената от теб комбинация не ми действа:blum::winkw:
Моля те..Stranniche написа:
Извинявай!!!!!!!!!! Нищо лично, нали знаеш?
Просто си приказваме бабини диветини.
Така са ме учили - да не пия вода със сливи, череши и пр., но нали не съм научен кадър, не съм проверявала тези твърдения експериментално...

ина баничка, 2 моркова (имам в чантата още, ку някой му се хрупа хехехе)frisky lioness написа:Днес към млякото ще добавя малко извара
ама може и да я пропусна:winkw:
Умоляваш, дори настояваш да си платиш билет за... слизане.frisky lioness написа:holi_day написа:И безплатен билет* за 4 часово пътуване в автобусStranniche написа:
без WC
:rotfl24::rotfl24: