Дъщеря ми...
Дъщеря ми...
днес навършва 16 години. Имам повод да празнувам
, да ми е жива и здрава и да ме радва още дълги години. Тази сутрин я погледах докато още спи и видях малкото русо "пате" което ми донесоха докторите, видях всички вечери запълнени с четене на приказки и рисуване, смях и гоненици, всички превързани рани, спомних всички въпроси:"Мамо, защо, защо, защо......", но не успях да я видя като 16 годишна. Дааа, в очите на родителите децата не пораствали. Черпя ви.
Детство

Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
-
Дядо Капинчо
Re: Дъщеря ми...
Честито:-) Мойте и двете са общо на 16 в моментаБаба Яга написа:днес навършва 16 години. Имам повод да празнувам, да ми е жива и здрава и да ме радва още дълги години. Тази сутрин я погледах докато още спи и видях малкото русо "пате" което ми донесоха докторите, видях всички вечери запълнени с четене на приказки и рисуване, смях и гоненици, всички превързани рани, спомних всички въпроси:"Мамо, защо, защо, защо......", но не успях да я видя като 16 годишна. Дааа, в очите на родителите децата не пораствали. Черпя ви.
Детство
смятайки и утробните месеци де
Последно промяна от Kent на 29.07.08, 08:55, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Прекрасно !!!!
Здраве и дълъг живот и желая:-) !!!
Много да е щастлива и обичана и голям късмет да има
във всичко:-)
Честито и на тебе, мамче
П.П. Прекрасна възраст...
Здраве и дълъг живот и желая:-) !!!
Много да е щастлива и обичана и голям късмет да има
във всичко:-)
Честито и на тебе, мамче
П.П. Прекрасна възраст...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Да ти е жива, здрава и късметлийка.
И още много, много да те радва!:-)
И още много, много да те радва!:-)
Последно промяна от Амаранта на 29.07.08, 09:20, променено общо 1 път.
- Dark Angel
да ти е жива и здрава
много ме развълнува с написаното...
честит ти и празник и на теб, защото аз все си мисля, че рожденните дни на децата всъщност са най-големия празник за родителите
много щастие и на двете ви

много ме развълнува с написаното...
честит ти и празник и на теб, защото аз все си мисля, че рожденните дни на децата всъщност са най-големия празник за родителите
много щастие и на двете ви

Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Честито Мамче!
На теб и на детенце, а и на таткото също.
Радвайте й се докато можете, децата много бързат да пораснат.
Поздрав>>>
На теб и на детенце, а и на таткото също.
Радвайте й се докато можете, децата много бързат да пораснат.
Поздрав>>>
Честита ви радост 
:)))
Хубав повод за празнуване!Баба Яга написа:
16-години. Много щастие й желая.
За какво мечтаят 16-годишните?
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Stranniche
- Обратна връзка:
За сега мечтае да учи във Виена, а аз мечтая баща и да спечели от Тото-то.holi_day написа:Хубав повод за празнуване!Баба Яга написа:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ако спечели, и двете мечти ще се сбъднат?Баба Яга написа:За сега мечтае да учи във Виена, а аз мечтая баща и да спечели от Тото-то.holi_day написа:Хубав повод за празнуване!Баба Яга написа:
А какво иска да учи във Виена?Баба Яга написа: За сега мечтае да учи във Виена, а аз мечтая баща и да спечели от Тото-то.
Или - каквото и да е, само да е във Виена?:lol:
Иска история на изкуствата, ходи на екскурзия там и като се върна ме сюрпризира, мислех че е моментно настроение но все по сериозно се рови из разни сайтове на тази тема и започвам да разбирам че е сериозно.Амаранта написа:А какво иска да учи във Виена?Баба Яга написа: За сега мечтае да учи във Виена, а аз мечтая баща и да спечели от Тото-то.
Или - каквото и да е, само да е във Виена?:lol:
Да ви е жива и здрава момата, чудесни неща да й се случват

По принцип всичко е възможно. Успех!:-)Баба Яга написа: ......започвам да разбирам че е сериозно.
Да ти е живо и здраво чедото и още дълги години да му се радваш. Не от клона.Баба Яга написа:днес навършва 16 години. Имам повод да празнувам, да ми е жива и здрава и да ме радва още дълги години. Тази сутрин я погледах докато още спи и видях малкото русо "пате" което ми донесоха докторите, видях всички вечери запълнени с четене на приказки и рисуване, смях и гоненици, всички превързани рани, спомних всички въпроси:"Мамо, защо, защо, защо......", но не успях да я видя като 16 годишна. Дааа, в очите на родителите децата не пораствали. Черпя ви.
Детство
Обикновена съм, което не ме прави безинтересна )
-
Дядо Капинчо
Ох, обичам майка и дъщеря приятелки.Katerina написа:
Имам си и аз една красавица. Тази година стана на 17. Като приятелки сме си с нея. Почти на един акъл. Казват щастливи са майките с дъщери. Честито и на двете ви!:-):-)
:)))
Благодаря ти Кате, абе и един син нямаше да е зле да има...ама няма.
-
Дядо Капинчо
Re: :)))
Обади се. Ако трябва човек шти намерим.Баба Яга написа:Благодаря ти Кате, абе и един син нямаше да е зле да има...ама няма.
Ето, знаех си че мога да разчитам на теб.Капинчо написа:Обади се. Ако трябва човек шти намерим.Баба Яга написа:Благодаря ти Кате, абе и един син нямаше да е зле да има...ама няма.
-
Дядо Капинчо
Щом е за нещо хубаво, винаги съм насреща.Баба Яга написа: Ето, знаех си че мога да разчитам на теб.
Пък и не късно. Тъкмо каката ще помага.
А каква е гаранцията за пола?Капинчо написа:Щом е за нещо хубаво, винаги съм насреща.Баба Яга написа: Ето, знаех си че мога да разчитам на теб.
Пък и не късно. Тъкмо каката ще помага.
-
Дядо Капинчо
Нищо де, тя утешителната награда не е лоша, пък и където едно момиче - там и две. Хем голямата ще тренира за майка.Баба Яга написа:
А каква е гаранцията за пола?
И за дрехите няма какво да се грижиш. Направо си на далавера.
Ти за всичко ли имаш готов отговор?:rotfl24:Капинчо написа:Нищо де, тя утешителната награда не е лоша, пък и където едно момиче - там и две. Хем голямата ще тренира за майка.Баба Яга написа:
А каква е гаранцията за пола?
И за дрехите няма какво да се грижиш. Направо си на далавера.
-
Дядо Капинчо
Ами малко неща вече ме изненадват и ми е малко скучно.Баба Яга написа:
Ти за всичко ли имаш готов отговор?:rotfl24:
А две дечица винаги е по-добре от едно. Женичката роди щерката на 39 (сега е на 18 - щерката, не женичката). Единия ми братовчед беше с 19 години по-голям от брат си, а третата дъщеря на шурея ми е с 6 месеца по малка от първия му внук.
Така че, действайте!:lol:
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Точно такава е.Dark Angel написа:капинчо, това последното звучи като условие на математическа задача
Значи играят си двете хлапета и идва майката на внука (В), на която другото хлапе - дъщерята (Д) е сестра. Там е и бабата на В (първата жена на шурея), която не е никаква на Д. От друга страна Д казва на дядото на В "тате". В няма баща, а е осиновен от дядо си и В се колебае дали да му казва "дядо" или "тате". Последно В би трябвало да казва на Д "лельо", макар, че тя е по-малка от него с 6 месеца. Майката на Д естествено не е никаква на В, но също е в къщата. За да е пълна картината, присъства и един човек, на когото и В и Д викат "бабо", макар че на В тя е прабаба.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Милоооост!!!!Капинчо написа:Точно такава е.Dark Angel написа:капинчо, това последното звучи като условие на математическа задача
Значи играят си двете хлапета и идва майката на внука (В), на която другото хлапе - дъщерята (Д) е сестра. Там е и бабата на В (първата жена на шурея), която не е никаква на Д. От друга страна Д казва на дядото на В "тате". В няма баща, а е осиновен от дядо си и В се колебае дали да му казва "дядо" или "тате". Последно В би трябвало да казва на Д "лельо", макар, че тя е по-малка от него с 6 месеца. Майката на Д естествено не е никаква на В, но също е в къщата. За да е пълна картината, присъства и един човек, на когото и В и Д викат "бабо", макар че на В тя е прабаба.
капине, като алжирската съпротива стеКапинчо написа:Ами малко неща вече ме изненадват и ми е малко скучно.Баба Яга написа:
Ти за всичко ли имаш готов отговор?:rotfl24:
А две дечица винаги е по-добре от едно. Женичката роди щерката на 39 (сега е на 18 - щерката, не женичката). Единия ми братовчед беше с 19 години по-голям от брат си, а третата дъщеря на шурея ми е с 6 месеца по малка от първия му внук.
Така че, действайте!:lol:
а някой племенник не сменя ли на чича си памперсите:rotfl24:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Света вода ненапита
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Да ти е жива и здрава! И да си послушна родителка!Баба Яга написа:днес навършва 16 години.
Страхотен празник! 
Аз си имам една "магийка". При раждането купувам някаква бутилчица алкохолец и я запечатвам с восък и тургам у пясък... да изкара до 18-годишнината. До тогава аз съм отговорен. После..у ръцете на "брадатия сценарист отгоре"
На 18 ще си я пийнем с чадото..едната бутилка след месец ще се отвори
Наздраве!

Аз си имам една "магийка". При раждането купувам някаква бутилчица алкохолец и я запечатвам с восък и тургам у пясък... да изкара до 18-годишнината. До тогава аз съм отговорен. После..у ръцете на "брадатия сценарист отгоре"
На 18 ще си я пийнем с чадото..едната бутилка след месец ще се отвори
Наздраве!
Ягишна, никак не е лесноБаба Яга написа: Иска история на изкуствата, ходи на екскурзия там и като се върна ме сюрпризира, мислех че е моментно настроение но все по сериозно се рови из разни сайтове на тази тема и започвам да разбирам че е сериозно.
Много целувки на щерка ти, макар и на патерици!! А на теб: научи я да вярва, че няма нещо, което да иска и да не може да постигне. Виена е толкова близо, няма нужда от тото, просто желание, работа, хъс и мъъъъничко талант