Ето и останалите снимки
Тъжно е, но май, сравнението и базите са леко размити, щото в по-лъскавите страни голяма част от парата отива за опаковка, марка, реклама...Gaspode написа:
Green Light написа:Ами аз съм се замислял, да. Разликата е шокираща.
П.П. Това като П.П. го пиша защото не е толкова философско настроено(като горното, хехе). Навремето взех да се интересувам от въпроса защо е толкова трудно да се помогне на бедстващите народи в Африка. Наистина е трудно, мамаму стара. Сигурно знаеш ама аз да кажа. Ако изсипем там рога на изобилието, народа просто прави демографски бум(ефимизъм на "почват да се чукат, като зайци") и бедствието се повтаря, усложнено от всевъзможни болести носени от липса на хигиена за толкова много хиляди(милиони, всъщност), маса, народ. Ако им се подаде бизнес наготово се образуват олигархии и мангизи за гладните пак нет. Въобще сложнотия. Все пак, малко по малко се решава въпроса и идва
П.П.П. Световния бич, който все повече замества глада е затлъстяването. Сигурно заради тоталните болкуци, които сме принудени да ядем. Все пак отиваме към 6 милиарда говеда. Предполагам, че мамбото ще става все по- боклучиво