Цирк Балкански
Цирк Балкански
Гледах представление тази вечер и съм в страхотно настроение
Много са добри, много ми харесват, радвам се, че ги има и че са професионалисти
а за децата е запленяващо, въпреки че не знам дали моите или техните очи светеха повече
Исках да споделя с вас възхищението си и да чуя вашето мнение
Много са добри, много ми харесват, радвам се, че ги има и че са професионалисти
а за децата е запленяващо, въпреки че не знам дали моите или техните очи светеха повече
Исках да споделя с вас възхищението си и да чуя вашето мнение
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Цирк Балкански
Цирковете вече не са като едно време
ама то кое ли е
"Ех, едно време какви циркове имаше, а сега...само слула в парламента"
Сега сериозно.
Обичам цирк, но след тази забрана за животно в цирковите програми ми е малко скучно да гледам клоуни, които дори не са смешни (поне на таки представления съм попадала като по-зряла:blum::winkw:)
П.П. Аз освен всичко друго, което съм искала да ставам, като малка исках и "циркаджийка" да бъда. Btw в някои отношения май съм успяла:winkw::blum:
ама то кое ли е
"Ех, едно време какви циркове имаше, а сега...само слула в парламента"
Сега сериозно.
Обичам цирк, но след тази забрана за животно в цирковите програми ми е малко скучно да гледам клоуни, които дори не са смешни (поне на таки представления съм попадала като по-зряла:blum::winkw:)
П.П. Аз освен всичко друго, което съм искала да ставам, като малка исках и "циркаджийка" да бъда. Btw в някои отношения май съм успяла:winkw::blum:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Фриски, ако дойде цикр Балкански в Пловдив ЗАДЪЛЖИТЕЛНО отиди
няма друг такъв цирк в България, другите за парадия
тук има и животни - 6 лъва и един невероятен тигър, коне, понита, кучета
никакви гълъби и други простотии
а акробатиката и дори клоуните, които са в програмата тази година са невероятни
няма друг такъв цирк в България, другите за парадия
тук има и животни - 6 лъва и един невероятен тигър, коне, понита, кучета
никакви гълъби и други простотии
а акробатиката и дори клоуните, които са в програмата тази година са невероятни
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
:)))
Циркът е велика магия. Когато и да отида винаги имам усещането че съм на пет годинки и всичко около мен е невероятно, гласът на конферасието, артистите, костюмите. Светлината на прожекторите е различна. Мога да се възхищавам до безкрайност на всичко.
Няма да забравя когато заведохме сестра ми за първи път, излезе колунът и сестра ми ревна с цяло гърло:"Олелеееее, бай Пешо ще ме откраднеее."
Докато се усетим беше изчезнала между редовете.
От тогава ходим без нея на цирк.
Но аз не се лишавам от тази магия.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Пък аз и тука си се чувствам като в цирк Балкански. Даже ВИП места на първия ред си имам
:rotfl24::rotfl24:
Лъвове, тигри, маймуни, слонове, гарги, всичко си има тук. Че и клоуни. Само пуканки и петлета не продават на вратата, ама тях си ги нося.
:rotfl24:
Цирк Зочански!!! Днес в нета, утре и на живо във вашия дом.
Лъвове, тигри, маймуни, слонове, гарги, всичко си има тук. Че и клоуни. Само пуканки и петлета не продават на вратата, ама тях си ги нося.
Цирк Зочански!!! Днес в нета, утре и на живо във вашия дом.