Да беМнемозина написа:Абе май е имало и по-заспали дни.frisky lioness написа:
П.П.Смятам да обявя днешния ден за НАЙ-МЪРТВАТА ТОЧКА от живота на форума:mad:
и кога, моля ви се
а?
за огромно мое съжаление нямаше бурни нощи... въртех са у леглото, кат ягне на шиш...frisky lioness написа:Що не спа?
Да не е имало...., а, а:winkw:
Бурни нощи, дет се вика
БАН
УрегУлиране на хУрмУналния баланс:blum::winkw:
Много брутален аватар, многоооо
Ако става въпрос за повдигане на кръвнотоМетаморф написа:Stranniche написа: Е, няма ли кой да ти го вдигне!
Кръвното имам превдид...
ъъъ...
нямааааа...
няма, бре! кат казвам, че няма, значи няма!Баба Яга написа:Не може да няма някоя секретарка която да гори от желание да ти спретне тази услуга (за кафенцето, не за кръвното, като се замисля може и за кръвното):blum:[/u]
Е, сега съвсем ме приспаааа...Метаморф написа:Лятно времеМнемозина написа: ей такова лениво става.
Значи е крайно време да си назначите една лепа секретарица:winkw:Метаморф написа:няма, бре! кат казвам, че няма, значи няма!Баба Яга написа:Не може да няма някоя секретарка която да гори от желание да ти спретне тази услуга (за кафенцето, не за кръвното, като се замисля може и за кръвното):blum:[/u]
еййййй, неразбран народ и тва си е значииии...

Вдигна ли си кръвното?:lol:Метаморф написа:няма, бре! кат казвам, че няма, значи няма!Баба Яга написа:Не може да няма някоя секретарка която да гори от желание да ти спретне тази услуга (за кафенцето, не за кръвното, като се замисля може и за кръвното):blum:[/u]
Кви са неуморни...Метаморф написа:
кво му е не аватара? любовен е...

от една година все назначават... ама дават само 250-300 лева заплата и познай дали ще дойде някоя...frisky lioness написа:Значи е крайно време да си назначите една лепа секретарица:winkw:Метаморф написа:няма, бре! кат казвам, че няма, значи няма!Баба Яга написа:Не може да няма някоя секретарка която да гори от желание да ти спретне тази услуга (за кафенцето, не за кръвното, като се замисля може и за кръвното):blum:[/u]
мерси, мадам! и на другите дами, които взеха активно участие в разсънването ми... почти успяхте...Баба Яга написа:Вдигна ли си кръвното?:lol:Метаморф написа:няма, бре! кат казвам, че няма, значи няма!Баба Яга написа:Не може да няма някоя секретарка която да гори от желание да ти спретне тази услуга (за кафенцето, не за кръвното, като се замисля може и за кръвното):blum:[/u]
ъхъ...frisky lioness написа:Живото доказателство, че любовтЪТ като нищо може да ти докара главоболие
най-малкото:winkw::blum:
Фриски, разбрах!Метаморф написа:мерси, мадам! и на другите дами, които взеха активно участие в разсънването ми... почти успяхте...Баба Яга написа:
Вдигна ли си кръвното?:lol:
Метаморф написа:
дават само 250-300 лева заплата и ...

Аз обявявам протест и смятам да напускамМнемозина написа:Фриски, разбрах!Метаморф написа:мерси, мадам! и на другите дами, които взеха активно участие в разсънването ми... почти успяхте...Баба Яга написа:
Вдигна ли си кръвното?:lol:
Мъжете са се наговорили днес да идват един по един, за да им обръщаме внимание подобаващо.

Работа ли?frisky lioness написа: Аз обявявам протест и смятам да напускам
крайно време е
Баба Яга написа:Мнемо, Метаморф днес е единственият мъж завъртял се насам, подозирам че той ще се къпе в женско внимание и нежности.
Вторият.Баба Яга написа:Мнемо, Метаморф днес е единственият мъж завъртял се насам, подозирам че той ще се къпе в женско внимание и нежности.
у центъро на Големото село бачкам да го...frisky lioness написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
ако ми дадете служебна кола, да е от онази, дето Дарки каза, че вече били свършили, щото тя-колата ми е най на сърце
и служебна квартира, ама да не е далече от центъра (абе, ти на центъра ли работиш)
може и да си помисля дали да не дойда на 4 часа![]()
мдааам... водох аз КУИД-а да драска, ама бех толку заспал, че не можах да му отговора...Мнемозина написа:Вторият.Баба Яга написа:Мнемо, Метаморф днес е единственият мъж завъртял се насам, подозирам че той ще се къпе в женско внимание и нежности.
Първо ни забавлява Куид.
Да.Мнемозина написа:Работа ли?frisky lioness написа: Аз обявявам протест и смятам да напускам
крайно време е

Знаех си аз че работата ми пречи да забелязвам съществените неща.Мнемозина написа:Вторият.Баба Яга написа:Мнемо, Метаморф днес е единственият мъж завъртял се насам, подозирам че той ще се къпе в женско внимание и нежности.
Първо ни забавлява Куид.
Ти щото искаш и пари да ти дават:blum::winkw:Метаморф написа:у центъро на Големото село бачкам да го...frisky lioness написа::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
ако ми дадете служебна кола, да е от онази, дето Дарки каза, че вече били свършили, щото тя-колата ми е най на сърце
и служебна квартира, ама да не е далече от центъра (абе, ти на центъра ли работиш)
може и да си помисля дали да не дойда на 4 часа![]()
ма то ако даваха служебна квартира... ехееей, немаше да си търся другаде работа...
п.п. нъл знайш, че и тебе та обичам!

зАрежи я таз работа тогаз!Баба Яга написа:Знаех си аз че работата ми пречи да забелязвам съществените неща.Мнемозина написа:Вторият.Баба Яга написа:Мнемо, Метаморф днес е единственият мъж завъртял се насам, подозирам че той ще се къпе в женско внимание и нежности.
Първо ни забавлява Куид.
frisky lioness написа: Ти щото искаш и пари да ти дават:blum::winkw:
Ми то затова не знаеш какво мъртвило е в събота и неделя.frisky lioness написа:Да.Мнемозина написа:Работа ли?frisky lioness написа: Аз обявявам протест и смятам да напускам
крайно време е
Аз работя тук
в 3о4о
абе... кво му мислиш? пали колата и бегай на плажа!Баба Яга написа:Още едно такова изречение ми требЕ и хуквам към голямата локва.После теб ще пращам пред шефа да се обясняваш като един подстрекател такъв.
колкото да не заспи...Мнемозина написа:И срещу какво протестираш, ако не е тайна?
ми а се засрамиМетаморф написа:ти какво очакваше в този форум?Quid написа:заек извратеняк и пияница:rotfl24:Метаморф написа:първото!Quid написа:тоя заек шиба ли мечо пух или го души е са се чудя
ма яко си го клати гледам:-)