Снощи
- Green Light
Снощи
Гледах я вечерта, докато се чудеше какво да облече. Тя сложи грим и оправи дългата си коса. И после ме погледна със съмнение „Как съм? Добре ли изглеждам?”А аз едвам казах „Да, изглеждаш страхотно тази вечер!” Стигнахме в ресторанта и всички от нашата голяма маса се обърнаха да видят тази красива жена, която вървеше до мен. А тя се спря и ме попита „Как си? Наред ли е всичко?” И аз едвам казах „ Да, чувствам се страхотно тази вечер!” Чувствам се страхотно защото виждам любовта да свети в твоите очи. А чудото е това, че не можеш да си представиш колко те обичам.
Стана време да си ходим и аз се почувствах зле, сигурно от безбройните кафета. Така че и дадох ключовете от колата и тя ни прибра. И тогава и казах, докато загасвах светлината. Казах „Бейби, беше прекрасна тази вечер” Аз казах „Бейби, ти беше прекрасна тази вечер!”
Стана време да си ходим и аз се почувствах зле, сигурно от безбройните кафета. Така че и дадох ключовете от колата и тя ни прибра. И тогава и казах, докато загасвах светлината. Казах „Бейби, беше прекрасна тази вечер” Аз казах „Бейби, ти беше прекрасна тази вечер!”
Re: Снощи
Колко съм свалял с таз песен:)
Strunz написа:Колко съм свалял с таз песен:)
Следващият път пробвай с песента от "Титаник"
Ти къде далдиса бе, морски!?Strunz написа:Колко съм свалял с таз песен:)
А добре дошъл на борда отново!
Алеле, аз заради нея още не съм гледала филма. Като я чуя, направоооо....pocti_bezobidna написа:
Gaspode написа:Ти по-добре зЕми рАзкажи в картинки (снимки) кви сте ги вършили снощи? Децата да не би да бяха на гардероб? И сте успели да си отспите?
Много сте готини и да се обичате повече и повече, ама да не ти призлява от любов чак... От кафето май не е?!!!:lol:Green Light написа:
Гледах я вечерта,...
И аз едвам казах „ Да, чувствам се страхотно тази вечер!” Чувствам се страхотно защото виждам любовта да свети в твоите очи. А чудото е това,...
- Green Light
Изложих се като кифладжия. Беше ми кофти и заспах едновременно с допира на главата с възглавницата. Обаче(вж много на място казаното от Щрунц) се надявам на реванш тази вечер. С Ерик Клептън напред.Gaspode написа:Ти по-добре зЕми рАзкажи в картинки (снимки) кви сте ги вършили снощи? Децата да не би да бяха на гардероб? И сте успели да си отспите?
Ми общо-взето и филма като песента.4avdar4e написа:Алеле, аз заради нея още не съм гледала филма. Като я чуя, направоооо....pocti_bezobidna написа:
С некои изключения. Като няма хора в кадър е много добре.
Ами по жени бях...то такова разнообразие...берекет...урожай...............и един мармот..:))Remmivs написа:Ти къде далдиса бе, морски!?Strunz написа:Колко съм свалял с таз песен:)
А добре дошъл на борда отново!
С Ерик кво? Тройка ще правите? Демек ще спите двамцата докато той ви пее на уше?Green Light написа:Изложих се като кифладжия. Беше ми кофти и заспах едновременно с допира на главата с възглавницата. Обаче(вж много на място казаното от Щрунц) се надявам на реванш тази вечер. С Ерик Клептън напред.Gaspode написа:Ти по-добре зЕми рАзкажи в картинки (снимки) кви сте ги вършили снощи? Децата да не би да бяха на гардероб? И сте успели да си отспите?
Аз нали затуй питах "поне отспахте ли си?". И ний сме правили такива изпълнения... и ний сме се будили сутринта с мисълта "Баси, ма то вече сутрин станало"
- Dark Angel
pocti_bezobidna написа:............. Като няма хора в кадър е много добре.
Грийн, от онези снимки, които бяха за малко тук, успях да видя не повече 3-4 - банда непознати сте за мен.
На една от снимките имаше много красива жена - само тя беше май на кадрото. Бях сигурна, че е твоята бейби.
Като кралица е.
Да ти е жива и здрава.
И да я слушаш много ей, калпазанин!
На една от снимките имаше много красива жена - само тя беше май на кадрото. Бях сигурна, че е твоята бейби.
Като кралица е.
Да ти е жива и здрава.
че той да не е грозен бе:)esti написа:Грийн, от онези снимки, които бяха за малко тук, успях да видя не повече 3-4 - банда непознати сте за мен.
Като кралица е.
Да ти е жива и здрава.
Не че съм го виждал, ама да вкарам малко интрига:)
А и аз съм като кралица, ама не са фаля:)
Е сега вече, без свян и объркване - мога да тЪ свалям!Strunz написа:... ама да вкарам малко интрига:)
Знаш л колко липсваше!?
На кого?Звеневия написа:Е сега вече, без свян и объркване - мога да тЪ свалям!Strunz написа:... ама да вкарам малко интрига:)
Знаш л колко липсваше!?
Аз се водех на отчет:)
А и нали знаеш, че като те нацепи адреналина онлайв и не ти е много до онлайн:)
Ми и аз не съм го виждала, ама съм сигурна, че е грозен.Strunz написа:че той да не е грозен бе:)esti написа:Грийн, от онези снимки, които бяха за малко тук, успях да видя не повече 3-4 - банда непознати сте за мен.
Като кралица е.
Да ти е жива и здрава.
100% е по-грозен от жена си.
Щруце, тя наистина е хубавица голяма.
Мани го Грийна...
esti написа:Ми и аз не съм го виждала, ама съм сигурна, че е грозен.Strunz написа:че той да не е грозен бе:)esti написа:Грийн, от онези снимки, които бяха за малко тук, успях да видя не повече 3-4 - банда непознати сте за мен.
Като кралица е.
Да ти е жива и здрава.
Мани го Грийна...
Ести, ти нали разбираш, че аз от една пуста мъжка солидарност няма как да коментирам жена му?
Шъ, альоооо, кой ше носи храна на терминаторите?esti написа:
Мани го Грийна...
Кво му е на Гриийна
Абе аз разбирам, ама той дали ще разбере, а?Strunz написа:Ести, ти нали разбираш, че аз от една пуста мъжка солидарност няма как да коментирам жена му?
(я и аз да вкарам малко интрига:P)
А ти не си се отчитал скоро с някой зашеметяващ бисер от твоите.
Само отбелязвам.
- Dark Angel
абе трудно би спечелил конкурса Мистър СвятStrunz написа:
че той да не е грозен бе:)
а ти що не беше с кринолин и крилца?
Дъ сейм стори и у наше село!4avdar4e написа:Алеле, аз заради нея още не съм гледала филма. Като я чуя, направоооо....pocti_bezobidna написа:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
ama аз съм жена и мога да коментирам...Strunz написа:esti написа:Ми и аз не съм го виждала, ама съм сигурна, че е грозен.Strunz написа:че той да не е грозен бе:)esti написа:Грийн, от онези снимки, които бяха за малко тук, успях да видя не повече 3-4 - банда непознати сте за мен.
Като кралица е.
Да ти е жива и здрава.
Мани го Грийна...
Ести, ти нали разбираш, че аз от една пуста мъжка солидарност няма как да коментирам жена му?
и грийни си го знае...
че си е взел страхотно гадже за жена...
макар че,която и девойка да е била на снимката все туйто...
всички сме манекенки...
нали бе, мъже?
НЦЪ!doktorka написа:
ama аз съм жена и мога да коментирам...
и грийни си го знае...
всички сме манекенки...
нали бе, мъже?
Не сте все още.
Като удари ледника и след нарочни екзамини в най-високата и топла кула на замъка:blum:
Memento mori.
Aбе ей!Set написа:НЦЪ!doktorka написа:
ama аз съм жена и мога да коментирам...
и грийни си го знае...
всички сме манекенки...
нали бе, мъже?
Не сте все още.
Като удари ледника и след нарочни екзамини в най-високата и топла кула на замъка:blum:
аз съм подкупила ( с целуфффки) повечето от комисията...
"Шестица по анатомия или целия институт ще гръмне!"....
- Green Light
А са, де. Кой по- убав?esti написа:Ми и аз не съм го виждала, ама съм сигурна, че е грозен.Strunz написа:че той да не е грозен бе:)esti написа:Грийн, от онези снимки, които бяха за малко тук, успях да видя не повече 3-4 - банда непознати сте за мен.
Като кралица е.
Да ти е жива и здрава.
Мани го Грийна...
Аз или Бейби?
Аз?
Бейби?
Бейби?
Аз?
Миии. Аз! Секак го гледах. Тва е
Много я обичам, ама трябва да сме безпристрастни...
Хммм... Прати ми снимки и на двамата и ще ти кажа.Green Light написа:А са, де. Кой по- убав?esti написа:Ми и аз не съм го виждала, ама съм сигурна, че е грозен.Strunz написа:че той да не е грозен бе:)esti написа:Грийн, от онези снимки, които бяха за малко тук, успях да видя не повече 3-4 - банда непознати сте за мен.
Като кралица е.
Да ти е жива и здрава.
Мани го Грийна...
Аз или Бейби?
Аз?
Бейби?
Бейби?
Аз?
- Dark Angel
ни смея да си отворя устата, че сега ще изскочи от някъде рицаря-защитник ....Green Light написа:А са, де. Кой по- убав?
Аз или Бейби?
Аз?
Бейби?
Бейби?
Аз?
- Dark Angel
- Green Light
Гледай сега. Не мога. Ама да кажа защо. Понеже нямам. Ако имах пак нямаше да изпратя понеже не знам дали нямаше да наруша закона за личните данни. Ако знаех, че няма да го наруша и имах пак нямаше да ти изпратя, понеже не знам дали не си луда секс маниячка, която да превърне живота ми в (ъъ..хъм) приключение. Ако знаех че не си, имах и е законно, пак нямаше да стане, понеже не знам как се публикуват снимки в интернетvyara написа: Хммм... Прати ми снимки и на двамата и ще ти кажа.
- Green Light