нека четат, нека се учат! тъй де! живота си е един непрекъснат брутален секс...Quid написа:деца четат тук
Сбогом и от мен.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
на тва описание отговарят само некви чужденки бре:-)Мнемозина написа:Нямаш угодия, ей.Quid написа:то па са едни вълцииииииии
ебати и меките китки са и вълците
вълци с еко кожа:rotfl24:
Добре, тогава някоя сгодна женица, извратенячка и пияница.
Дано съм улучила вече.
изберете българското:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Вие си го избирайте, аз нямам отношение.Quid написа:на тва описание отговарят само некви чужденки бре:-)Мнемозина написа:Нямаш угодия, ей.Quid написа:то па са едни вълцииииииии
ебати и меките китки са и вълците
вълци с еко кожа:rotfl24:
Добре, тогава някоя сгодна женица, извратенячка и пияница.
Дано съм улучила вече.
изберете българското:-)
Имах само още едно предположение - за някакви подходящи за сезона зимни гуми, но ти и тук ще ме попариш.
Щото не са достатъчно извратени сигурно.
Аман от вас!
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: :))
Срещу всичко:mad:Мнемозина написа:И срещу какво протестираш, ако не е тайна?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Нещо ни бавят заплатите!frisky lioness написа:Аз работя тук
в 3о4о
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Dark Angel
за кви кинти става дума е са аholi_day написа:Нещо ни бавят заплатите!frisky lioness написа:Аз работя тук
в 3о4о
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Ти си на плаващо работно време, та не зная по кви разценки шъ ти платят за работата в 3о4оQuid написа:за кви кинти става дума е са а
Само аз и Къпин сме на пълен работен денонощ.
Рем затова сигурно липсва, но днес е първи - чакаме го.
Холи и Куидич
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Green Light написа:Къде да си пусна сивито?
някъде тайно
че отиде едно...15 страници обсяждане
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
frisky lioness написа:Срещу всичко:mad:Мнемозина написа:И срещу какво протестираш, ако не е тайна?
и квоооооооооооооооооооо
- Green Light
еее..какви готини бяха св-тата навреметоGreen Light написа:В смисъл на мойто сиви? Ми! То е скука, бе. Родил се, бачкал, и аре чао лека нощ, нали така беше, и довиждане.
като есе
а са - графи и попълваш
тц, тц, тц ...
интернет интереси: форуми на младия запоист /как се казва ако идва от запой?/
форуми на застарелия катерач, на търсачът - експресионист и ...такива...
и долу слоугън: чат, чат, чат и ..мат