Някой да е усетил, че храни ново тамагочи?
Някой да е усетил, че храни ново тамагочи?
Бе нещо странно бацат копмИИте дома. Тъ, да питам, дали някой не е засекъл нов паразит?
То са файъруол, адъуер, нод32, ама пусто почват, зарЬОждЪт съ, и бъг бъг бъг на тласъци..., сякаш има нещо, като гумичките на кололо, и като е крива джантата, опира на определен ход от оборота? Б@си и ситувацията. Има ли и други съ оплаквания?
То са файъруол, адъуер, нод32, ама пусто почват, зарЬОждЪт съ, и бъг бъг бъг на тласъци..., сякаш има нещо, като гумичките на кололо, и като е крива джантата, опира на определен ход от оборота? Б@си и ситувацията. Има ли и други съ оплаквания?
Re: Някой да е усетил, че храни ново тамагочи?
нямам проблеми напоследък то зависи и от провайдераЗвеневия написа:Бе нещо странно бацат копмИИте дома. Тъ, да питам, дали някой не е засекъл нов паразит?
We have an infinite number of reasons to be happy and a serious responsibility not to be serious.
И кво общо има провАйдЪра? RJ 45 сЪ разпознава след дискове, придатъци и други... ХМ - сложИ ме в притеснение от незнание...цункай написа:нямам проблеми напоследък то зависи и от провайдераЗвеневия написа:Бе нещо странно бацат копмИИте дома. Тъ, да питам, дали някой не е засекъл нов паразит?
каква стена ползваш ?Звеневия написа:И кво общо има провАйдЪра? RJ 45 сЪ разпознава след дискове, придатъци и други... ХМ - сложИ ме в притеснение от незнание...цункай написа:нямам проблеми напоследък то зависи и от провайдераЗвеневия написа:Бе нещо странно бацат копмИИте дома. Тъ, да питам, дали някой не е засекъл нов паразит?
We have an infinite number of reasons to be happy and a serious responsibility not to be serious.
Сложи си инъ стенъ бе човек
вие тези компютри за работа :puter: ли ги ползвате или за оръжейни скалдове
PS
Не е единственото място, но е сравнително святно
http://www.trendmicro.com/vinfo/
PS
Re: Сложи си инъ стенъ бе човек
Има си стенЪ!Remmivs написа:вие тези компютри за работа :puter: ли ги ползвате или за оръжейни скалдове![]()
PS
Ми кат го чакам да заработи ( за работа) ми се налага да изравям томахавката (ако се сетя, къде съм я заровил) Нищо от публикуваното, дори ни си опитвало да ни навести. На гУжата ПЦ-то е рутер - оттам - чисто и облагородено. Но прави пчепетление, че не бацат убаво. Сигурно е нещо, което още не се е родило
Re: има нещо гнило
Remmivs написа:в дания
ква ти е стената?

бъзикаш ли се ?Звеневия написа:Remmivs написа:в дания
ква ти е стената?
:)
амиииии сложи си стена
Една за всички, всички зад една!
ще си говорим после ако искаш
че нещо се засили гравитацията на железата и отлитам
8)
Една за всички, всички зад една!
ще си говорим после ако искаш
че нещо се засили гравитацията на железата и отлитам
8)
Ни най-малко - това е вътрешната машинка. Но така или иначе, кво имаш предвид? Тома не е майкрософтската защита - просто е облечена в тези дрешки...цункай написа:...бъзикаш ли се ?
Кажи, бэ бате!
аз ползвам
BlackIce
и съм доволен - лесни настройки , не досаждa - даже я дават че е най-жестоката в индустрията - не знам дали е вярно де
... нали си трошат главите в нея.. е сега ако е някой супер камикадзе..
опитай
BlackIce
и съм доволен - лесни настройки , не досаждa - даже я дават че е най-жестоката в индустрията - не знам дали е вярно де
... нали си трошат главите в нея.. е сега ако е някой супер камикадзе..
опитай
Да прав си - три пъти го юрках сутрин рано да ми носи закуска в леглото, ама се провали с изстискването на фрешовете, тъ сега съм си зел една кахлена печка да ми прислужва... То разлика никва, ама друго си е да ти е по-хайтек...wishes написа:... трябва да знаеш какво не бива да правиш обаче
Сподели твоя опит с закуските?!
Или...
Само от натурален произход, без консервантиЗвеневия написа:Да прав си - три пъти го юрках сутрин рано да ми носи закуска в леглото, ама се провали с изстискването на фрешовете, тъ сега съм си зел една кахлена печка да ми прислужва... То разлика никва, ама друго си е да ти е по-хайтек...wishes написа:... трябва да знаеш какво не бива да правиш обаче![]()
Сподели твоя опит с закуските?!
Или...
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.