И така,
И така,
здравейте отново. Върнах се от командировка от един неголям северозападен град. С голямо удоволствие искам да отбележа, че страната ни в този регион се възражда. Бях в чуден семеен хотел близо до едно езерце. Чисто, уютно, с хубаво заведение и добро обслужване. В града има ново, модерно строителство. В производството са навлезли чужди инвеститори. Улиците и паркът се почистват, тревата се коси, път Е79 е прекрасен за шофиране. Земята вече не е пустееща. Освен наработила се, се чуствам и доста заредена и обнадеждена. Това исках да ви споделя днес.
:-)
Обикновена съм, което не ме прави безинтересна )
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: И така,
Привет отновоKaterina написа:здравейте отново. Върнах се от командировка от един неголям северозападен град. С голямо удоволствие искам да отбележа, че страната ни в този регион се възражда. Бях в чуден семеен хотел близо до едно езерце. Чисто, уютно, с хубаво заведение и добро обслужване. В града има ново, модерно строителство. В производството са навлезли чужди инвеститори. Улиците и паркът се почистват, тревата се коси, път Е79 е прекрасен за шофиране. Земята вече не е пустееща. Освен наработила се, се чуствам и доста заредена и обнадеждена. Това исках да ви споделя днес.:-)
мислехме, че си загубена за нашата кауза
Написаното от теб ми прозвуча като доклад за ЕС
можеше и по-неофициално:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Що? Аз това го пуснах и до Брюксел. В същата форма. Да видят Ивропейците кви сме готини и че все още ни бива. И снимки съм им пляснала за доказателство.frisky lioness написа:Привет отновоKaterina написа:здравейте отново. Върнах се от командировка от един неголям северозападен град. С голямо удоволствие искам да отбележа, че страната ни в този регион се възражда. Бях в чуден семеен хотел близо до едно езерце. Чисто, уютно, с хубаво заведение и добро обслужване. В града има ново, модерно строителство. В производството са навлезли чужди инвеститори. Улиците и паркът се почистват, тревата се коси, път Е79 е прекрасен за шофиране. Земята вече не е пустееща. Освен наработила се, се чуствам и доста заредена и обнадеждена. Това исках да ви споделя днес.:-)
мислехме, че си загубена за нашата кауза
Написаното от теб ми прозвуча като доклад за ЕС
можеше и по-неофициално:winkw:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За тях може, а за нас-неKaterina написа: И снимки съм им пляснала за доказателство.
така ли:mad:
Давай тука бързо пикчърсите:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Katerina написа:И за-бе-ле-жи. Тревата се коси ))))))
Загубеняци

Не! Отказвам! После ще ме издирите по снимките да мъ биете.frisky lioness написа:За тях може, а за нас-неKaterina написа: И снимки съм им пляснала за доказателство.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И за какво да те бием:blink::shocked:Katerina написа:Не! Отказвам! После ще ме издирите по снимките да мъ биете.frisky lioness написа:За тях може, а за нас-неKaterina написа: И снимки съм им пляснала за доказателство.
Ти себе си няма да показваш
само треват и водата:-)
Тук всички целокупно обичаме да гледаме снимки
Покажи нещо, сериозно:-)

Няма начин. Снимките са на домашния комп. Сега съм на работа. А и тук още не съм си изяснила как се качват 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако решиш да показваш нещо свирниKaterina написа:Няма начин. Снимките са на домашния комп. Сега съм на работа. А и тук още не съм си изяснила как се качват
все ще има някой, който да ти обясни
единият начин е директно от компа
другият-първо снимката в нета, а от там-тук:-)

някво представително място ще да е било товаKaterina написа:здравейте отново. Върнах се от командировка от един неголям северозападен град.
дипломатически клуб да нямаше наблизо
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
По-лесно ще ми е директно от компа, но наистина не знам как. :eek:frisky lioness написа:Ако решиш да показваш нещо свирниKaterina написа:Няма начин. Снимките са на домашния комп. Сега съм на работа. А и тук още не съм си изяснила как се качват
Ц! Имаше купища люде в светещи жилетки, които чистеха тревата, косяха и засипваха площадките с нова пръст. Шосето край Ботевград го асвалтираха, а най-изненадващо от всичко беше, че тунелите при витиня работеха всички и в двете посоки.holi_day написа:някво представително място ще да е било товаKaterina написа:здравейте отново. Върнах се от командировка от един неголям северозападен град.
дипломатически клуб да нямаше наблизо
е т'ва и да го видя, няма да повярвам.Katerina написа: ......а най-изненадващо от всичко беше, че тунелите при витиня работеха всички и в двете посоки.
АбсЕлютно. Минах през всички. И на отиване и на връщане.Амаранта написа:е т'ва и да го видя, няма да повярвам.Katerina написа: ......а най-изненадващо от всичко беше, че тунелите при витиня работеха всички и в двете посоки.Сигурна ли си, че не е било видение?
е са скоро не съмKaterina написа:Не си минал през ни един тунел при някое пътуване?:shocked:Quid написа:има си хора дето си им връзва яко
тва е
едни са си с късмет а други нееее:-)
иначе през тунела на подуене минавам всеки ден:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ами лесно е.Katerina написа:По-лесно ще ми е директно от компа, но наистина не знам как. :eek:frisky lioness написа:Ако решиш да показваш нещо свирниKaterina написа:Няма начин. Снимките са на домашния комп. Сега съм на работа. А и тук още не съм си изяснила как се качват
Като ти се отвори прозорецът за писане на мнение и точно отдолу в ляво има add image to post.
Цъкаш на него и си избираш снимка от компа

frisky lioness написа:Ами лесно е.Katerina написа:По-лесно ще ми е директно от компа, но наистина не знам как. :eek:frisky lioness написа:Ако решиш да показваш нещо свирниKaterina написа:Няма начин. Снимките са на домашния комп. Сега съм на работа. А и тук още не съм си изяснила как се качват
Като ти се отвори прозорецът за писане на мнение и точно отдолу в ляво има add image to post.
Цъкаш на него и си избираш снимка от компа

Май успях! Мерсииииииииииииии!
Е късметлия си значи. Всеки ден си е отворено тамQuid написа:е са скоро не съмKaterina написа:Не си минал през ни един тунел при някое пътуване?:shocked:Quid написа:има си хора дето си им връзва яко
тва е
едни са си с късмет а други нееее:-)
иначе през тунела на подуене минавам всеки ден:blum:
Последно промяна от inj на 01.08.08, 12:19, променено общо 2 пъти.
Не ми се струва оригинално. Харесва ми. На бас, че не можеш позна чие е това небе?
Посиняла я! На служебния комп таквиз неща имам.
Как чие?!:shocked: На Господ, разбира се.Katerina написа:
Не ми се струва оригинално. Харесва ми. На бас, че не можеш позна чие е това небе?
Дрън, дрън! Как чие? НашетоАмаранта написа:Как чие?!:shocked: На Господ, разбира се.Katerina написа:
Не ми се струва оригинално. Харесва ми. На бас, че не можеш позна чие е това небе?:winkw:
На Господ небето му е земя.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За нищо:-)
Трева не виждам, но
може това да е гледката СЛЕД...

Това е гледката няколко месеца преди. Аз постоянно си виждам цветно. Споко. А и нали ти казах, че често летя. И в буквален и в преносен смисъл. 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И това ли са нашенски палми:winkw:Katerina написа:
Аре още нещо от мен. Да не сте ме учили, сега ще цъкам до припадък )))
Цъкай!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мисля, че пак не ме разбра, ноKaterina написа:Това е гледката няколко месеца преди. Аз постоянно си виждам цветно. Споко. А и нали ти казах, че често летя. И в буквален и в преносен смисъл.
нейсе:winkw:

Разбрах те аз.frisky lioness написа:Мисля, че пак не ме разбра, ноKaterina написа:Това е гледката няколко месеца преди. Аз постоянно си виждам цветно. Споко. А и нали ти казах, че често летя. И в буквален и в преносен смисъл.
ми по-конкретно се изразявай и ти:mad:frisky lioness написа:Мисля, че пак не ме разбра, но
ей така напр.:
може това да е гледката СЛЕД...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Нашенски са вече. Щом съм си ги сложила на копма.frisky lioness написа:И това ли са нашенски палми:winkw:Katerina написа:
Аре още нещо от мен. Да не сте ме учили, сега ще цъкам до припадък )))
Цъкай!
Аз чета и След и между редовете.holi_day написа:ми по-конкретно се изразявай и ти:mad:frisky lioness написа:Мисля, че пак не ме разбра, но
ей така напр.:
може това да е гледката СЛЕД...или пък СЛЕД
:winkw:, а що пъ не и СЛЕД
:winkw::winkw:
Охххх
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
или с ЛЕД:winkw:holi_day написа:ми по-конкретно се изразявай и ти:mad:frisky lioness написа:Мисля, че пак не ме разбра, но
ей така напр.:
може това да е гледката СЛЕД...или пък СЛЕД
:winkw:, а що пъ не и СЛЕД
:winkw::winkw:
ох, как ми се пие джин с тоник..
Абе, къде е Елаби?!