Някой да видя слънчевото затъмнение?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Някой да видя слънчевото затъмнение?
Ровя тук да си намеря някакъв подходящ инструмен, с цел предпазване на дзъркелите

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Някой да видя слънчевото затъмнение?
Аз гледам наобратно. Мога да изтичам до колегите отсреща и да докладвам. В официална форма )))frisky lioness написа:Ровя тук да си намеря някакъв подходящ инструмен, с цел предпазване на дзъркелите
Обикновена съм, което не ме прави безинтересна )
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вече го видяхQuid написа:ми купи си цайси полароид от глобул бре:blum:
от тази географска ширина и дължина се виждаше съвсем мъничка липса/черничко в горно ляво
Но по-интерсното е, че този път са намерили вода на Марс

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Сега ще ни я внасят от там, да сме по на далавера.frisky lioness написа:Вече го видяхQuid написа:ми купи си цайси полароид от глобул бре:blum:
от тази географска ширина и дължина се виждаше съвсем мъничка липса/черничко в горно ляво
Обикновена съм, което не ме прави безинтересна )
нищо не знаете:blum:frisky lioness написа:Вече го видяхQuid написа:ми купи си цайси полароид от глобул бре:blum:
проблема у космоса не е алкохола а тва че няма лед да ти тропка у чашката
има у космоса цели облаци с алкохол
и са и лед има
за кво да се връща човек на земята
като има пиене и лед съм забелязал че сгодни женици марсианки винаги се появяват:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Piqndurnik
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Dark Angel