Дали няма някакъв начин да се изкарват пари докато седиш?
- Green Light
Дали няма някакъв начин да се изкарват пари докато седиш?
Може да седиш примерно на стол. Пластмасов даже да е, евтинджос, ние претенции за стола нямаме никакви. Стол. Бял такъв, може и много нисък, примерно да е без крака и седалката да му е дълга та да седнеш и да си опънеш краката, пък за гърба да може да си нагласиш облегалката така че ако искаш да си седиш, ако искаш така полу да си легнал, пък като ти се доспи, директно да може - хоризонете. И офис не искам дори, може примерно тая чудесия да е навънка, на песъчлива почва, че да не се клати, да не си изкълчи нещо човек или да се стресне, ако от камък нещо се заклати. Може даже да се прехапе човек така. Пясък е хубаво да има. Да има наблизо чадърче да пази човека да не изгори, понеже това се изисква от трудовата медицина, като условия на работното място. Ако изгориш може да осъдиш работодателя си, той може да фалира и ти да останеш без работа. Затова чадъра е много важен, не че е задължителен, но е хубаво да се обръща внимание на тия неща. И може, пак примерно, пак така не задължително, обаче айде желателно е, да има локва някаква наблизо та да си измиеш ръцете като се нацапаш от тоя пясък. Обаче за да не зеленясва, хубаво ще е ако локвата е солена. Може и препарати да се използват, но най евтино за работодателя ще е ако е с обикновенна сол. Ако зеленяса вижте по- нагоре - болест, съд, фалит.. врял и кипял човек съм и знам че са важни тия неща само затова ви обръщам внимание иначе нищо задължително, пак повтарям, няма.
И да плащат за това. 250- 300 лева за човекоден. Командировъчни и нощни по закона.
Не може да няма такава работа!
И да плащат за това. 250- 300 лева за човекоден. Командировъчни и нощни по закона.
от няколко дни се движа в лоша среда -
все разговори за деградацията от материалното презадоволеност
аз много силно си защитавам тезата, че ако ми се случи на мен въобще няма да деградирам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Dark Angel
- Green Light
Аз нали го писах тва сега и паралелно писах един предълъг, много ядосан мейл. Много интересно стана, начи. Едни и същи изрази съм написал на двете места, направо еднакво, само дето мейла е зверски нервен, пък тука го играя мързелив ларж. Двуличен мадафакър.Dark Angel написа:Грийне, как намери сега да пишеш такива неща
:
- Dark Angel
аз съм отдадена на разговори днес
и се плъзгам едно такова противно из разговорите
направо не се харесвам
хубаво, че нямам огледало пред себе си
вероятно би се пръснало с трясък
и после сърцето ми ще се вледени съвсем
и някой снежен крал ще ме прати в изгнание в Сибир
приключих аз тази сутрин една блестяща работа
направо и се радвам
и даже ми е малко тъжно че е толкова бляскава, а ще бъде видяна само от няколко човека.....
нда.....
и се плъзгам едно такова противно из разговорите
направо не се харесвам
хубаво, че нямам огледало пред себе си
вероятно би се пръснало с трясък
и после сърцето ми ще се вледени съвсем
и някой снежен крал ще ме прати в изгнание в Сибир
приключих аз тази сутрин една блестяща работа
направо и се радвам
и даже ми е малко тъжно че е толкова бляскава, а ще бъде видяна само от няколко човека.....
нда.....
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Можеш да я пльоснеш тук-в клубаDark Angel написа: и даже ми е малко тъжно че е толкова бляскава, а ще бъде видяна само от няколко човека.....
нда.....
Гаранция, че ще бъде видяна от достатъчно на дрой люде
и подобаващо оценена

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Дали няма някакъв начин да се изкарват пари докато седиш
Оххх:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Green Light написа:Може да седиш примерно на стол. Пластмасов даже да е, евтинджос, ние претенции за стола нямаме никакви. Стол. Бял такъв, може и много нисък, примерно да е без крака и седалката да му е дълга та да седнеш и да си опънеш краката, пък за гърба да може да си нагласиш облегалката така че ако искаш да си седиш, ако искаш така полу да си легнал, пък като ти се доспи, директно да може - хоризонете. И офис не искам дори, може примерно тая чудесия да е навънка, на песъчлива почва, че да не се клати, да не си изкълчи нещо човек или да се стресне, ако от камък нещо се заклати. Може даже да се прехапе човек така. Пясък е хубаво да има. Да има наблизо чадърче да пази човека да не изгори, понеже това се изисква от трудовата медицина, като условия на работното място. Ако изгориш може да осъдиш работодателя си, той може да фалира и ти да останеш без работа. Затова чадъра е много важен, не че е задължителен, но е хубаво да се обръща внимание на тия неща. И може, пак примерно, пак така не задължително, обаче айде желателно е, да има локва някаква наблизо та да си измиеш ръцете като се нацапаш от тоя пясък. Обаче за да не зеленясва, хубаво ще е ако локвата е солена. Може и препарати да се използват, но най евтино за работодателя ще е ако е с обикновенна сол. Ако зеленяса вижте по- нагоре - болест, съд, фалит.. врял и кипял човек съм и знам че са важни тия неща само затова ви обръщам внимание иначе нищо задължително, пак повтарям, няма.
Пробвала съм
Нама
Търся-не намирам
Ако ти намериш свиркай
ще я работим тази тежка работа
на смени

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И кво от туйDark Angel написа:не мога....frisky lioness написа:
Можеш да я пльоснеш тук-в клуба
Гаранция, че ще бъде видяна от достатъчно на брой люде
и подобаващо оценена
конкуренцията не спи
нали си първа
едни гърди напред дет се вика
ти какво искаш да кажеш, че тук всички сме ти колеги/конкуренти:blum::winkw:

- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Шегувам се, бе..Dark Angel написа:не бееее, не Вие
гостите
знам ли ги гостите кви са
пък и нета е последното място дето ще постна стратегии разни
Радвам се за теб
а и да ги постнеш
кой ли ще ги разбере:winkw:

- Dark Angel
- Green Light
Има. Аз ся седя.Green Light написа:Може да седиш примерно на стол. Пластмасов даже да е, евтинджос, ние претенции за стола нямаме никакви. Стол. Бял такъв, може и много нисък, примерно да е без крака и седалката да му е дълга та да седнеш и да си опънеш краката, пък за гърба да може да си нагласиш облегалката така че ако искаш да си седиш, ако искаш така полу да си легнал, пък като ти се доспи, директно да може - хоризонете. И офис не искам дори, може примерно тая чудесия да е навънка, на песъчлива почва, че да не се клати, да не си изкълчи нещо човек или да се стресне, ако от камък нещо се заклати. Може даже да се прехапе човек така. Пясък е хубаво да има. Да има наблизо чадърче да пази човека да не изгори, понеже това се изисква от трудовата медицина, като условия на работното място. Ако изгориш може да осъдиш работодателя си, той може да фалира и ти да останеш без работа. Затова чадъра е много важен, не че е задължителен, но е хубаво да се обръща внимание на тия неща. И може, пак примерно, пак така не задължително, обаче айде желателно е, да има локва някаква наблизо та да си измиеш ръцете като се нацапаш от тоя пясък. Обаче за да не зеленясва, хубаво ще е ако локвата е солена. Може и препарати да се използват, но най евтино за работодателя ще е ако е с обикновенна сол. Ако зеленяса вижте по- нагоре - болест, съд, фалит.. врял и кипял човек съм и знам че са важни тия неща само затова ви обръщам внимание иначе нищо задължително, пак повтарям, няма.
Обикновена съм, което не ме прави безинтересна )
мене ще ме вземеш ли на тая работа - много ми допада, пък че и я умея, мамка му, много съм добрааGreen Light написа:Може да седиш примерно на стол. Пластмасов даже да е, евтинджос, ние претенции за стола нямаме никакви. Стол. Бял такъв, може и много нисък, примерно да е без крака и седалката да му е дълга та да седнеш и да си опънеш краката, пък за гърба да може да си нагласиш облегалката така че ако искаш да си седиш, ако искаш така полу да си легнал, пък като ти се доспи, директно да може - хоризонете. И офис не искам дори, може примерно тая чудесия да е навънка, на песъчлива почва, че да не се клати, да не си изкълчи нещо човек или да се стресне, ако от камък нещо се заклати. Може даже да се прехапе човек така. Пясък е хубаво да има. Да има наблизо чадърче да пази човека да не изгори, понеже това се изисква от трудовата медицина, като условия на работното място. Ако изгориш може да осъдиш работодателя си, той може да фалира и ти да останеш без работа. Затова чадъра е много важен, не че е задължителен, но е хубаво да се обръща внимание на тия неща. И може, пак примерно, пак така не задължително, обаче айде желателно е, да има локва някаква наблизо та да си измиеш ръцете като се нацапаш от тоя пясък. Обаче за да не зеленясва, хубаво ще е ако локвата е солена. Може и препарати да се използват, но най евтино за работодателя ще е ако е с обикновенна сол. Ако зеленяса вижте по- нагоре - болест, съд, фалит.. врял и кипял човек съм и знам че са важни тия неща само затова ви обръщам внимание иначе нищо задължително, пак повтарям, няма.
- Света вода ненапита
има, имаааа... питай спонсорите на Гоце... те точно тва бакчат...Green Light написа:Може да седиш примерно на стол. Пластмасов даже да е, евтинджос, ние претенции за стола нямаме никакви. Стол. Бял такъв, може и много нисък, примерно да е без крака и седалката да му е дълга та да седнеш и да си опънеш краката, пък за гърба да може да си нагласиш облегалката така че ако искаш да си седиш, ако искаш така полу да си легнал, пък като ти се доспи, директно да може - хоризонете. И офис не искам дори, може примерно тая чудесия да е навънка, на песъчлива почва, че да не се клати, да не си изкълчи нещо човек или да се стресне, ако от камък нещо се заклати. Може даже да се прехапе човек така. Пясък е хубаво да има. Да има наблизо чадърче да пази човека да не изгори, понеже това се изисква от трудовата медицина, като условия на работното място. Ако изгориш може да осъдиш работодателя си, той може да фалира и ти да останеш без работа. Затова чадъра е много важен, не че е задължителен, но е хубаво да се обръща внимание на тия неща. И може, пак примерно, пак така не задължително, обаче айде желателно е, да има локва някаква наблизо та да си измиеш ръцете като се нацапаш от тоя пясък. Обаче за да не зеленясва, хубаво ще е ако локвата е солена. Може и препарати да се използват, но най евтино за работодателя ще е ако е с обикновенна сол. Ако зеленяса вижте по- нагоре - болест, съд, фалит.. врял и кипял човек съм и знам че са важни тия неща само затова ви обръщам внимание иначе нищо задължително, пак повтарям, няма.
Виж подводницата!
- Green Light
Е се едно, като тебе, ама малко по- иначе. На другата кълка се едно седиш, примерно. Пак така нали ти викам, като тебе ама друго виждаш, не тва дето ти го пиша, ми по- различно. Уморих се и аз, верно бе Куиде, тва уморително бе, докат не те порочетох не се замислих. Много зор, много чудо. Катерино, отказвам се да ти го обяснявам седенето. Ти си седи.Katerina написа:
Има. Аз ся седя.
- Green Light
Кво да ти кажа? Ш'те зема, що да не те зема. Само да подпиша безсрочен, дълъг демек трудов договор и те зимвам, като стой та гледай. И Холидей също, кво, що па да не зема Холидей? На Куида сме му обидени, щом се дърпа от началото само беля с него, няма да иска да ходи за бира, за мента, такива неща, да не ни се натиска. Друг иска ли?bibilyana написа:
мене ще ме вземеш ли на тая работа - много ми допада, пък че и я умея, мамка му, много съм добраа
- Green Light
Ще ги питам бе как няма да ги питам. Е довечера мож да питам някой. То такава навалица в къщиМетаморф написа:има, имаааа... питай спонсорите на Гоце... те точно тва бакчат...
- Света вода ненапита
аре... от мен да мине... и аз искам!Green Light написа:Кво да ти кажа? Ш'те зема, що да не те зема. Само да подпиша безсрочен, дълъг демек трудов договор и те зимвам, като стой та гледай. И Холидей също, кво, що па да не зема Холидей? На Куида сме му обидени, щом се дърпа от началото само беля с него, няма да иска да ходи за бира, за мента, такива неща, да не ни се натиска. Друг иска ли?bibilyana написа:
мене ще ме вземеш ли на тая работа - много ми допада, пък че и я умея, мамка му, много съм добраа
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз бях изявила желание, но ти си ме пропуснал:(:crying:Green Light написа:Кво да ти кажа? Ш'те зема, що да не те зема. Само да подпиша безсрочен, дълъг демек трудов договор и те зимвам, като стой та гледай. И Холидей също, кво, що па да не зема Холидей? На Куида сме му обидени, щом се дърпа от началото само беля с него, няма да иска да ходи за бира, за мента, такива неща, да не ни се натиска. Друг иска ли?bibilyana написа:

- Green Light
Голямата любов, питай Семирамис е когато ебеш певицата. Честна дума, сега не мога да ти го обясня точно, дано тя да се намеси(Семирамис, не певицата) и да ти обясни връзката между нея(певицата) любовта и бога. Много ясно беше.Remmivs написа:Трябвало е да се родиш патриций, братко.
То ти така си се родил де, ама си сбъркал времето малко.
На мен ми дай пирове и философия, вино и хетери.
Нищо че ще бъда малцинство и няма да разбирам от голямата любоф!
- Green Light
Нищичко не съм пропуснал ти каза че си търсила, но обезверана си паднала по пътя. И аз реших че един вид поемам щафетата от омаломощялата ти ръка. Като иванко същи, макар че сърцето си няма да вадя, понеже не свети, но ще водя народа към тва здраво бачкане и ще се трудим и така. Качвай се на борда. На директоритеfrisky lioness написа:Аз бях изявила желание, но ти си ме пропуснал:(:crying:Green Light написа:Кво да ти кажа? Ш'те зема, що да не те зема. Само да подпиша безсрочен, дълъг демек трудов договор и те зимвам, като стой та гледай. И Холидей също, кво, що па да не зема Холидей? На Куида сме му обидени, щом се дърпа от началото само беля с него, няма да иска да ходи за бира, за мента, такива неща, да не ни се натиска. Друг иска ли?bibilyana написа:
- Green Light
- Света вода ненапита
Ама внимавай, щото некои връщат пари ...Green Light написа:със един от тия партийни куфари... няма да я забравя тая песенМетаморф написа:е, сега е важно да си се родил партиец...Remmivs написа:Трябвало е да се родиш патриций, братко.
Виж подводницата!
Вярвам, безприкословно. Хетерите са били музикантки и певици. И хиляди други неща. Знам, че знаеш.Green Light написа:Голямата любов, питай Семирамис е когато ебеш певицата. Честна дума, сега не мога да ти го обясня точно, дано тя да се намеси(Семирамис, не певицата) и да ти обясни връзката между нея(певицата) любовта и бога. Много ясно беше.
Разбрах, че трябва да посоча банкова сметка за авансов превод на едногодишната ми заплата. Напрао тук ли да посочвам тия данни.Green Light написа:И Холидей също, кво, що па да не зема Холидей?
Мъ аз верно си търся работа. Мъ то пъ къде се намери. Ей затова някои хора ходят на голф игрищата и се правят, че им ясна тая игра.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
имаGreen Light написа:Дали няма някакъв начин да се изкарват пари докато седиш?
зависи на какво седнеш