Ей, писатели
- Piqndurnik
Ей, писатели
12 страници сте омаали дорде ме нямаше.
По диагонал като минах, latrevw, Амаранта и Мнемо са имали РД. Значи ЧРД на големи патерици, ама от сърце. Ако някой още нещо е празнувал, да си каже - и за него ще пийна.
По диагонал като минах, latrevw, Амаранта и Мнемо са имали РД. Значи ЧРД на големи патерици, ама от сърце. Ако някой още нещо е празнувал, да си каже - и за него ще пийна.
Наздраве 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Ей, писатели
Преди около час баш за теб си мислех:blink::shocked:Piqndurnik написа:12 страници сте омаали дорде ме нямаше.
Губиш се.
Върна ли се (у немско)
или си тук-у БГ
Добре завърнал се в клуба:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Света вода ненапита
абре, чоджум, ти нъл щеше да се обаждаш, като додеш по нашите земи да се напием, м?Piqndurnik написа:12 страници сте омаали дорде ме нямаше.
Виж подводницата!
- Piqndurnik
От неделя съм на немска бира, но все още имам и българска ракия.frisky lioness написа: Преди около час баш за теб си мислех:blink::shocked:
Губиш се.
Върна ли се (у немско)
или си тук-у БГ
Добре завърнал се в клуба:-)![]()
Наздраве 
- Piqndurnik
Като изключим транзитните преминавания, в София бях два дена, от които имаш свободни три часа единия следобед, но бях дежурен по бебе.Метаморф написа: абре, чоджум, ти нъл щеше да се обаждаш, като додеш по нашите земи да се напием, м?
Наздраве 
- Piqndurnik
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Piqndurnik
- Света вода ненапита
отбелязвам си го...Piqndurnik написа:Като изключим транзитните преминавания, в София бях два дена, от които имаш свободни три часа единия следобед, но бях дежурен по бебе.Метаморф написа: абре, чоджум, ти нъл щеше да се обаждаш, като додеш по нашите земи да се напием, м?
Виж подводницата!