Тя самата е черничка, пък таткото бил светъл, и три от малките също били светли.
И за какво ви го пиша ли?
Щели да ги подаряват.
Та... някой ако има интерес, да взема да допроучвам нещата и т.н.
само ако не те притеснявам, Уишеса в къщи още едно куче няма да позволи, но си мисля да агитирам близки хора да вземат, че и аз да му се радвамМнемозина написа:Ми щото стопанинът си е такъв.
Иначе кучката е породиста, таткото също бил добре подбран.
Ще ти организирам снимки, сега в момента няма при мен.
Не, не ми е проблем, разбира се.latrevw написа:
само ако не те притеснявам, Уишеса в къщи още едно куче няма да позволи, но си мисля да агитирам близки хора да вземат, че и аз да му се радвам
ако не ги раздадат докато проведа акцията де:-)
Аз лично не се интересувам много, ама на дъщеря ми това и е любимата тема! Макар че предпочита ритривърите! До скоро ме врънкаше да си вземем от онези кученца по програмата за обучение на кучета-водачи на слепи хора! Само че те се вземат за 1 година и след това ги "връщаш"! Та тя ако научи ще е първа в списъка на желаещи, обаче трябва да убеди баща си!Мнемозина написа:лабрадорка е родила шест или девет кученца.
Тя самата е черничка, пък таткото бил светъл, и три от малките също били светли.
Щели да ги подаряват.
Това, ако не си в програмата, само за отглеждане и възпитаниеanhela написа:До скоро ме врънкаше да си вземем от онези кученца по програмата за обучение на кучета-водачи на слепи хора! Само че те се вземат за 1 година и след това ги "връщаш"!
И аз не съм кучкарка. Тоест, обичам кучета, но предпочитам да гледам котки.anhela написа: Аз лично не се интересувам много, ама на дъщеря ми това и е любимата тема! Макар че предпочита ритривърите! До скоро ме врънкаше да си вземем от онези кученца по програмата за обучение на кучета-водачи на слепи хора! Само че те се вземат за 1 година и след това ги "връщаш"! Та тя ако научи ще е първа в списъка на желаещи, обаче трябва да убеди баща си!
Да, де, за отглеждане и възпитание на кучето в семейна среда до 1 година! И след това сме щели да вземем друго бебе-куче! Обаче те хубаво ти поемат храната, но пък трябвало да се води на тренировки по два пъти в седзмицата, нещо такова!4avdar4e написа: Това, ако не си в програмата, само за отглеждане и възпитание
П.П. Ако искаш да убедим баща й, а![]()
май има един кандидат... ама още:Мнемозина написа:лабрадорка е родила шест или девет кученца.
Щели да ги подаряват.
Да не иска той да ги продава?Метаморф написа:
май има един кандидат... ама още:
1. не вярва, че ги подаряват
2. не е убеден, че иска едно (само)...
...
ееее... не е чак такъв меркантил, като мен...esti написа:Да не иска той да ги продава?Метаморф написа:
...
Tinkerbell написа:axxx , мисля че съм единственият човек ( жена най вече ) , която просто не понася котки .
Беше предложено от мъж миesti написа:Да не иска той да ги продава?Метаморф написа:
...

И аз си мислех, че ги мразя, преди да ми донесат коте и да питат - какво ще го правим сега?latrevw написа: тцъ, добре дошла в клуба, и аз не обичам котки и знаеш ли какво ми е неудобно тука с всичките тези котколюбители
обаче кучета - всякакви обичам и тази тема определено ми е противопоказно да я чета, че си умирам да взема едно кученце
Абсолютно съм съгласна с теб...Rain написа:Лабрадорите са идеални приятели. Едва ли ако вземеш такъв, за отглеждане, по същата програма, ще искаш после да го върнеш. Аз не бих имала смелостта да взема - трудно се да се разделиш с такъв приятел ...Marygold_vn написа:се бях навила точно за лабрадор
Уф, сложно ...Marygold_vn написа: Абсолютно съм съгласна с теб...
Но в случая идеята беше - този лабрадор да иде после при моя приятел...