това
направо падам от леглото
стресирам се един вид
от година младежа ни буди с това
я споделете какво Ви буди сутрин
приятно и успешна седмица

"Тихият" пролетен дъждDark Angel написа: я споделете какво Ви буди сутрин![]()
Добре дошла при мен.Rain написа:Добро утро!
Котката ме буди
тва се казва тренирана котка!:rotfl24: .............или стопанката е тренирана. незнам. мисля по въпроса.Баба Яга написа:Добре дошла при мен.Rain написа:Добро утро!
Котката ме будиВ 4.30 сутринта ме събуди драскане на нокти по комарника, станах, гледам котката качена горе до гнездото на лястовичките и се прави на Батман. Смъкнах я, легнах си, гледах тавана 15 минути и съм заспала.Събуди ме след половин час от странен шум, поглеждам, в средата на стаята се носи една котка захапала книгата ми, по точно се сурка. Добро утро ли?!?!? Ами добро да е.
Ти мъ разбиБаба Яга написа:гледах тавана 15 минути и съм заспала.
с тихия пролетен дъждStranniche написа:"Тихият" пролетен дъждDark Angel написа: я споделете какво Ви буди сутрин![]()
звънна под моята стряха...
/То и пролетен не е.../
Сега обаче е разкъсано-облачно, тук-там слънцето наднича от парчетата синьо небе и ти става едно хубаво...
Който бърза виж колко ясно пише.4avdar4e написа:Ти мъ разбиБаба Яга написа:гледах тавана 15 минути и съм заспала.Хем гледала тавана, хем заспала..
Иначе на въпроса: мойто тилифон така дрънчи и тресе, че може и умрял да събуди.. А сутринта в главата ми ехтеше: СОС, линейката идваЧестна дума, честен кръст!!
Лилиев ми беше любим едно време.Semiramis написа:с тихия пролетен дъждStranniche написа:
"Тихият" пролетен дъжд
звънна под моята стряха...
/То и пролетен не е.../
Сега обаче е разкъсано-облачно, тук-там слънцето наднича от парчетата синьо небе и ти става едно хубаво...
колко надежди умряха!
:lol::lol:
Stranniche написа:Обикновено при мен надеждите умират към 15-16 ч.
Настръхващо е!Semiramis написа: Стрелките на отсрещния часовник
страшно го харесвам
обикновено до края на стихотворението ми е минало всичко, което ме тормози
асоциация направих, неволно