Някой да знае...
- Света вода ненапита
Някой да знае...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
да не ти приличам на дядо коледа бре:blum:Метаморф написа:искаш да ми подариш един такъв ли?Quid написа:е ако ти е подарък кво ти пука колко е а:blum:Метаморф написа:ако е толкоз е добре...Quid написа:така като го гледам около 500 еуро е:rotfl24:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Света вода ненапита
е то така си звичу 500 евроМетаморф написа:затова и питам, щото не ми приличаш... а така ми прозвуча някакси благотворително изказването ти...Quid написа: да не ти приличам на дядо коледа бре:blum:
винаги е благотворително:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
-
Дядо Капинчо
Re: Някой да знае...
Дал съм си отпуска от 3о4о, ама не мога да те оставя безпоследствен.Метаморф написа:...колко струва този красавец?
нещо ми легна на сърцето, а никъде няма цени на бг-сайтовете...
Информация от представителя за БГ.
Телефонът тръгва по света през октомври. В БГ през февруари. Цена ~400 евро + надценка на магазина + ДДС.
Айде па ще черпиш една бира.
- Света вода ненапита
мерси!Капинчо написа:Информация от представителя за БГ.
Телефонът тръгва по света през октомври. В БГ през февруари. Цена ~400 евро + надценка на магазина + ДДС.
Айде па ще черпиш една бира.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
с русо или с брюнетесто върви? :)Метаморф написа:а за това бижу какво ще кажеш, м?ELBI написа:тоя много тежък...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
с червенокосо...ELBI написа:с русо или с брюнетесто върви? :)Метаморф написа:а за това бижу какво ще кажеш, м?ELBI написа:тоя много тежък...
Виж подводницата!
огнено, демек?Метаморф написа:с червенокосо...ELBI написа:с русо или с брюнетесто върви? :)Метаморф написа:а за това бижу какво ще кажеш, м?ELBI написа:тоя много тежък...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
Метаморф написа: мерси!
ти кога се пропи, бре???
Последно промяна от Дядо Капинчо на 04.08.08, 14:47, променено общо 2 пъти.
- Света вода ненапита
как кой - с тези деколтета, полички - как да не гледам в тази жега... няма да гледам зимата, дето немож различи стара от нова чанта...Метаморф написа:абе, кой ти гледа в тая жега, бре!ELBI написа: огнено, демек?
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
тоя не мое да стъпи и на малкоо пръстче на тия бижута, дето са ми легнали на сърчицето...bibilyana написа:не ги знам вашите бижута, ама вижте аз какво съм си харесала тук
Виж подводницата!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Не знам колко струва този красавец.
Аз ги предпочитам двукраки.
За мен важно е един телефон да звъни и да можеш да се обаждаш.
Допреди 2 г. с Мека-та на техниката ползвах мобилни с повече екстри, отколкото най-скъпите сегашни телефони по нашите ширини. Даваха ги за 0 йени- само защото си се включил към дадена компания. Хубаво, но не можеха да се използват в други страни.
После като смених паралелите си купих най-евтиния телефон, който ми попадна и не ми пукаше.
Баща ми обаче не се примири с такъв "имидж" и за Коледа получих мобилен телефон за около 400 лв.
. За родителите ми това са страшно много пари! Стана ми едно... 
Аз ги предпочитам двукраки.
За мен важно е един телефон да звъни и да можеш да се обаждаш.
Допреди 2 г. с Мека-та на техниката ползвах мобилни с повече екстри, отколкото най-скъпите сегашни телефони по нашите ширини. Даваха ги за 0 йени- само защото си се включил към дадена компания. Хубаво, но не можеха да се използват в други страни.
После като смених паралелите си купих най-евтиния телефон, който ми попадна и не ми пукаше.
Баща ми обаче не се примири с такъв "имидж" и за Коледа получих мобилен телефон за около 400 лв.
Последно промяна от Stranniche на 04.08.08, 18:20, променено общо 1 път.
- Dark Angel
- Dark Angel
- Света вода ненапита
аз си предпочитам сони екриксона като телефон... все такива съм имал (като изключим първия - той беше ериксон, а втория сони...Dark Angel написа:на мен само Мотороли ми стоплят сърцето
ич не ме трогват други неща
странното е, че един куп хора в бранша също се стоплят само от Мотороли
абе да, случайности
ама сега се загледах в нокиа n96 и направо онемях от възможностите й... има всичко, което ми трябва...
е, не държа чак камерата да е 5 мр, ама...
затова и михареса сони ериксона - особено с плъзгащата се qwert-клавиатура...
и си има всичко...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Dark Angel
ако забравя мобифоните, да, първия гсм ми беше ериксонМетаморф написа: аз си предпочитам сони екриксона като телефон... все такива съм имал (като изключим първия - той беше ериксон, а втория сони...)
ама сега се загледах в нокиа n96 и направо онемях от възможностите й... има всичко, което ми трябва...
е, не държа чак камерата да е 5 мр, ама...
затова и михареса сони ериксона - особено с плъзгащата се qwert-клавиатура...
и си има всичко...
и в едно село го забравих на покрива на колата и яко газ и телефона отлетя и се почупи
телефона е кеф, като го държиш в ръка да се наслаждаваш
моторолите са готнини за хващане

може,ама мен си ме кефиМетаморф написа:тоя не мое да стъпи и на малкоо пръстче на тия бижута, дето са ми легнали на сърчицето...bibilyana написа:не ги знам вашите бижута, ама вижте аз какво съм си харесала тук
- Dark Angel
- Света вода ненапита
гледай сега... в момента с мен мъкна постоянно гсм-то, едно PDA и понякога фотоапарат (налага се да поснимвам някои... хм... счетоводни документи - да е жив и здрав файнридъраDark Angel написа: точно така
ако е за работа нещо от 100-ина лева ще ти свърши пърфект работа
да не говорим, че понякога имиджа е работа и работата е имидж
а в тез апаратчета всичко си е накуп и ще ми вършат перфектна работица...
П.П. а погледнах, че има разни апарати, дето са с никакви функции, ама са над 1500 кинта
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
виж сега, според мен тез неща не можеш ги заместиш изцяло с един телефонМетаморф написа: гледай сега... в момента с мен мъкна постоянно гсм-то, едно PDA и понякога фотоапарат (налага се да поснимвам някои... хм... счетоводни документи - да е жив и здрав файнридъра)
а в тез апаратчета всичко си е накуп и ще ми вършат перфектна работица...
П.П. а погледнах, че има разни апарати, дето са с никакви функции, ама са над 1500 кинта
виж inj-a какво си взе през зимата -

има всичко възможно в него, но аз не бих могла да ползвам такоз нещо, грамадно тежко и чупливо ми се види.
само за жипиес върши много страхотна работа, но нито фотоапарат можеш да заместиш, ни настолен компютър....
- Света вода ненапита
нокията и сони ериксона, дето съм ги упоменал, че ме кефят са още по-добри от този...bibilyana написа:виж сега, според мен тез неща не можеш ги заместиш изцяло с един телефон
виж inj-a какво си взе през зимата -
има всичко възможно в него, но аз не бих могла да ползвам такоз нещо, грамадно тежко и чупливо ми се види.
само за жипиес върши много страхотна работа, но нито фотоапарат можеш да заместиш, ни настолен компютър....
Виж подводницата!
- Dark Angel
Нормално е нали знаеш скоростта, с която се развиват тез неща - този е много по-стар все пак.Метаморф написа: нокията и сони ериксона, дето съм ги упоменал, че ме кефят са още по-добри от този...
П.П. не му разбирам бе - добре звучи да можеш да имаш всичко в едно - имах и аз едно ПДА, с което разнасях снимки и екселски таблици, ама един ден го намерих в чантата си със счупен дисплей и туй беше.
Последно промяна от bibilyana на 04.08.08, 18:52, променено общо 1 път.
- Dark Angel
- Света вода ненапита
само да ще ти разкажа една история:bibilyana написа: ама един ден го намерих в чантата си със счупен дисплей и туй беше.
през далечната 2002 година моя милост си купи едно sony j70... супер готин апарат.
през 2005 година го смених и гооставих на баща ми. в петъка моя татко взел, че трампил въпросното сони за некъф нокия (дори с камера). питаш защо ли? защото сонито е все едно току-що извадено от кутията - демек все едно е чисто ново.
сещай се какво искам да ти кажа...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
еваларка ти редим, батка!inj написа:Въпрос на вкус, казал inj иDark Angel написа:тия многофункционални устройства не ме кефят мен
продължил да си цъка пасиансчето на телефона
а аз на моето pda от коледа до сега съм прочел над 30 книги, които са над 60 MB във формата тхт...
П.П. за това устройство трябва да благодаря на няколко видни 3о4овци за съветите и на един друг такъв, че ми помогна да си го купя!
мерси, момчета!
Виж подводницата!