Браян Адамс
- Green Light
Браян Адамс
Един приятел (ОТ КАЗАРМАТА, Ха!) моли да му драсна концерта на Браян Адамс. Аз дет се вика нямам тая възможност, не че нямам тва желание. Ако някой от вас рагаци иска да получи една боза от 6, молим ви са нека да направи тая работа.
П.П. На приятеля ми му викам - Братленце, аз не мога ама познавам едни откачени маниаци от един форум. Ще им кажа, а натам не знам. Ако са на кеф става, ако не са - господ да ни е на помощ!
П.П. На приятеля ми му викам - Братленце, аз не мога ама познавам едни откачени маниаци от един форум. Ще им кажа, а натам не знам. Ако са на кеф става, ако не са - господ да ни е на помощ!
Re: Браян Адамс
Кой концерт на Б. Адамс !?Green Light написа:Един приятел (ОТ КАЗАРМАТА, Ха!) моли да му драсна концерта на Браян Адамс. Аз дет се вика нямам тая възможност, не че нямам тва желание. Ако някой от вас рагаци иска да получи една боза от 6, молим ви са нека да направи тая работа.
В БГ ли!?
Иначе се намират разни неща на този поп-идол ... ама дай-по-конкретно ..
Аз така или иначе вися тука на тоя комп, поне нещо полезно да свърша

Юро, концерта му е тази вечер в Шопландия, сигурно за него иде реч.woman eur написа:Кой концерт на Б. Адамс !?Green Light написа:Един приятел (ОТ КАЗАРМАТА, Ха!) моли да му драсна концерта на Браян Адамс. Аз дет се вика нямам тая възможност, не че нямам тва желание. Ако някой от вас рагаци иска да получи една боза от 6, молим ви са нека да направи тая работа.
В БГ ли!?
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Dark Angel
е, значи до няколко дни ще изтече и в нета[unknown] написа:Юро, концерта му е тази вечер в Шопландия, сигурно за него иде реч.
- Green Light
Ами тоя образ ми разправяше за концерт в София. Пък и не звучеше, като кьоркютук.[unknown] написа:Юро, концерта му е тази вечер в Шопландия, сигурно за него иде реч.woman eur написа:Кой концерт на Б. Адамс !?Green Light написа:Един приятел (ОТ КАЗАРМАТА, Ха!) моли да му драсна концерта на Браян Адамс. Аз дет се вика нямам тая възможност, не че нямам тва желание. Ако някой от вас рагаци иска да получи една боза от 6, молим ви са нека да направи тая работа.
В БГ ли!?
Обадих му се. Още си мисли така, значи не е от алкохола, гласовете са вътре в главата му.
Юро, ми запиши тоя в Шотландия, така и така висиш на тоя комп...
Да де, ама той не беше ли и в Каварна това лято!?[unknown] написа: Юро, концерта му е тази вечер в Шопландия, сигурно за него иде реч.
Аз това имам предвид ...

Не, само в София е бил. Ама, минало- бешело...woman eur написа:Да де, ама той не беше ли и в Каварна това лято!?[unknown] написа: Юро, концерта му е тази вечер в Шопландия, сигурно за него иде реч.
Аз това имам предвид ...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!