Съд
Съд
за работодателите ! Дали бих могла да искам обезщетение за ранно ставане - на цената на едно милно кремче за под очи примерно :)
- Dark Angel
- Dark Angel
Re: Съд
Tinkerbell написа:за работодателите ! Дали бих могла да искам обезщетение за ранно ставане - на цената на едно милно кремче за под очи примерно :)
така най-ми понася през лятото
Последно промяна от Semiramis на 05.08.08, 09:47, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Dark Angel
ако работодателя е опрял до сексапила на някакви кокошки, за да привлича клиенти до няколко години е аутTinkerbell написа:а пари за парфюми на офисааа , а а , а а а
днес не си много рентабилен
а да сексапил да привличат клиенти , като бг жените , а а а а а - цена нямаме ей , момче !
:blum::blum::blum:

не се шегувам изобщоvyara написа:Шегувай се ти.Quid написа:е те за тва почват да внасят китайки
ни пият ни пушат ни ядат ни нищо
само бачкат:blum:
винаги съм сериозен
е чети новинарските сайтове
китайки ,виетнамки...........
за 200 евро ще бачкат на месец
няма майтап
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Знам, че е вярно, ама друга ми беше мисълта - че не ми се нрави тая работа. И не щото китайците ще напъплят навсякъде, а самото отношение към тези хора. Чела съм в НГ за техни фабрики - в едното крило се раждат, учат, спят, в другото бачкат. Като роби. Шантава работа.Quid написа: не се шегувам изобщо
винаги съм сериозен
е чети новинарските сайтове
китайки ,виетнамки...........
за 200 евро ще бачкат на месец
няма майтап
Re: Съд
шъ те видим като/ако станеш работодател :)Tinkerbell написа:за работодателите ! Дали бих могла да искам обезщетение за ранно ставане - на цената на едно милно кремче за под очи примерно :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
брех , че тежки , тежки думиDark Angel написа:ако работодателя е опрял до сексапила на някакви кокошки, за да привлича клиенти до няколко години е аутTinkerbell написа:а пари за парфюми на офисааа , а а , а а а
днес не си много рентабилен
а да сексапил да привличат клиенти , като бг жените , а а а а а - цена нямаме ей , момче !
:blum::blum::blum:
ако ще обсъждаме сериозно темата , да задълбаем и за какъв вид услуги става дума , щот в публичните домове не се търсят много интелегентни
нп пък и да се отрича , че рекламата , доброто предлагане и красотата не привличат ... е СМЕшНО , когато са съчетани и с качествен продукт ....
Кое и е шантавото на работата?! Да мрат от глад ли е по-добре. Всичко е относително.vyara написа: Знам, че е вярно, ама друга ми беше мисълта - че не ми се нрави тая работа. И не щото китайците ще напъплят навсякъде, а самото отношение към тези хора. Чела съм в НГ за техни фабрики - в едното крило се раждат, учат, спят, в другото бачкат. Като роби. Шантава работа.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Горкият!МЪЖжжж написа:Уф. Аз поне от работодатели се отървах.
И ся началника ми е некъф гад отвратен![]()
Добре, че намира време и за самолети от време на време.
Аз пък и днес нямам вода у къщи /некой от поредните тъпаци си прави ремонт/ и съм брадясал кат талибан. А мислех да прескоча до офиса ...ама не съм за пред хора.![]()
Ама да знаеш - ти си си чаровен всякак!
е а иди обяснявай кво е жълт хомор и кво е голата перверзна истина4avdar4e написа:За добро или лошо, хич даже не е хумор.. Ей на, днеска пише, че сме щели да внасяме мед. сестри от КитайStranniche написа:Това е много черен, пардон, жълт хумор!Quid написа:е те за тва почват да внасят китайки
ни пият ни пушат ни ядат ни нищо
само бачкат:blum:
мед сестри от чайна муде и бачкатори от виетнам за русе
и заплататите са 200 евра
не им се верва на някои а:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination
- Dark Angel
ти работиш в публичен дом?Tinkerbell написа: брех , че тежки , тежки думи
ако ще обсъждаме сериозно темата , да задълбаем и за какъв вид услуги става дума , щот в публичните домове не се търсят много интелегентни
нп пък и да се отрича , че рекламата , доброто предлагане и красотата не привличат ... е СМЕшНО , когато са съчетани и с качествен продукт ....
щото аз не
и съответно не мога да обсъждам темата
ако тухлите които продавам са най-изгодни на пазара, гаранция че ще ме чакат сутрин пред офиса строени в редица. както ще да изглеждам
но да, за публичен дом действително е добре красиви, парфюмирани и добре предложени девочки

auuu разговорът да не ми да мине добрия тон .... под или над него
стимул - като психично проявление или физическа намеса в личното пространоство ... мисля , че говорихме за различни неща :)
стимул - като психично проявление или физическа намеса в личното пространоство ... мисля , че говорихме за различни неща :)
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.