та така, прочетох с интерес статиите за виртуално ъъъъ таковане
та как са сексуалните Ви преживелици напоследък?
Ако питаш за виртуалните, то хич ги няма и не само напоследък.Dark написа:
ми тогава да преминем към разтърсващата реалностопърничава написа: Ако питаш за виртуалните, то хич ги няма и не само напоследък.
много злеDark написа:е темата на списание "Жената днес" което днес си купих в някакъв изблик да видя нещо "женско"
та така, прочетох с интерес статиите за виртуално ъъъъ таковане, секс телефона и важната му роля в съвременното общество, ролята на малката Лолита за дремещи пред монитори чичковци, секс туризъм из родината след малко ICQ сех, нуждата от себеизразяване/волеизлияние/само излияние на съвременните люде и таквиз ми ти работи
справяме се...Dark написа:е темата на списание "Жената днес" което днес си купих в някакъв изблик да видя нещо "женско"
та така, прочетох с интерес статиите за виртуално ъъъъ таковане, секс телефона и важната му роля в съвременното общество, ролята на малката Лолита за дремещи пред монитори чичковци, секс туризъм из родината след малко ICQ сех, нуждата от себеизразяване/волеизлияние/само излияние на съвременните люде и таквиз ми ти работи
"Мамо, това дето го чувам вие ли го правите?" - въпрос, който бе зададен от голямата преди около 6 год. Предизвика бързи реорганизации в дома ни, в следствие на които тя се сдоби с отделна стая.Dark написа: ми тогава да преминем към разтърсващата реалност
Виртуалните са на шест!Dark написа:е темата на списание "Жената днес" което днес си купих в някакъв изблик да видя нещо "женско"
стига бе, бесен сексуален периодzlatokoska написа:
много зле
то видиш ли границата между виртуалност и реалност пиши го бита карта
имах някакъв бесен сексуален период преди години, но сега съм се кротнала, остарях и ми е скучно
не ми се говори за секс
на 6 звучи пърфектmajemela4ka написа: Виртуалните са на шест!
За реалните малко не остава време. Ще почакат по-добри дни.
Авторът да не чете в ГЗС-то?!
ММмммммммм?
хахха хубаво е човек да се вълнува от нещо, няма значение кквоDark написа:стига бе, бесен сексуален периодzlatokoska написа:
много зле
то видиш ли границата между виртуалност и реалност пиши го бита карта
имах някакъв бесен сексуален период преди години, но сега съм се кротнала, остарях и ми е скучно
не ми се говори за секс![]()
![]()
това звучи стряскащо на първо възприятие, но и интересно
хм, са сън няма да ме фане
щото обичам да ме фащат бесните
тогава му правя една голяма тава домашна баклава, с много орехиdoktorka написа: да му мисли мъж ти...
на 6 звучи пърфект
тц, не чета там - навремето пуснах една тема за един чорап/жартиер/водка флирт и направо ме смааха с все парцалите
мммм - а ти къде се затри?
това за битата карта ми харесаzlatokoska написа: хахха хубаво е човек да се вълнува от нещо, няма значение ккво
може секс, може друго нещо, но страстта е важна
виждала съм например как фенове се кефят на концерт - а аз седя като замлатена, просто не мога да изляза в орбита и това е
или ето мъжа със самолетчетата и пр. и пр. примери
когато си обсебен от някаква мисъл, от нещо, то си е секс
та и с виртуалното сех такак - трябва да си вярваш
ако можеш
като се намериш се обади, пиши, появиmajemela4ka написа:
И аз не знам къде се затрих.
Сега търся себе си;)
Кат` се намеря ще кажа.
Айде да водим дечицата на пързалката зад НДК-то!?
Моите току ме питат за твоята. Нещо са го ударили на разглеждане на снимки и на припомняне на морски подвизи:)
Dark написа:тогава му правя една голяма тава домашна баклава, с много орехиdoktorka написа: да му мисли мъж ти...
и всичко е на 6- ама таз девочка е супер
хах, разказ в картинкиdoktorka написа:
![]()
![]()
![]()
ето ти раказ...
(виртуален)
само дето девойката накрая спокойно мое да е не "дрънк"...
на нещо друго ми прилича
хъм, темата си е чистичкаdoktorka написа: море,много ми напомня на мишката с моркова....
не мислиш ли?
( ти си виновна,повдигаш такива "мръснишки теми"..и....)
за кое?..Dark написа:хъм, темата си е чистичкаdoktorka написа: море,много ми напомня на мишката с моркова....
не мислиш ли?
( ти си виновна,повдигаш такива "мръснишки теми"..и....)
интересно колко ли човека биха споделили такива преживявания
Май с повечето хора е така.doktorka написа:
всяко денонощие...
или сънувам
или мисля
или гледам
или правя
ами!опърничава написа:Май с повечето хора е така.doktorka написа:
всяко денонощие...
или сънувам
или мисля
или гледам
или правя
Само съотношението е различно.
zlatokoska написа: хахха хубаво е човек да се вълнува от нещо, няма значение ккво
може секс, може друго нещо, но страстта е важна
виждала съм например как фенове се кефят на концерт - а аз седя като замлатена, просто не мога да изляза в орбита и това е
или ето мъжа със самолетчетата и пр. и пр. примери
когато си обсебен от някаква мисъл, от нещо, то си е секс
та и с виртуалното сех такак - трябва да си вярваш
ако можеш
ще съм дълбоко признателна ако на клубната среща /ти впрочем ако искаш среща, трябва да се напнеш малко с организацията/ покажеш точно как е това с краката, подписването деStranniche написа:
Подписвам се под мнението ти с две ръце и два крака!!!
Абе зле са! И виртуалните (които никога ги е нямало) и реалните са зле... Абе зле е работатата. Хмм...Dark написа:
определено е злеvyara написа: Абе зле са! И виртуалните (които никога ги е нямало) и реалните са зле... Абе зле е работатата. Хмм...
Студент 2-ри курс медицина. Чува думата "секс" и започва да мисли на глас:Dark написа:определено е злеvyara написа: Абе зле са! И виртуалните (които никога ги е нямало) и реалните са зле... Абе зле е работатата. Хмм...
напоследък рано рано заспиваме, силици нямаме

Е как може така бе, и на двете ви говоряDark написа:определено е злеvyara написа: Абе зле са! И виртуалните (които никога ги е нямало) и реалните са зле... Абе зле е работатата. Хмм...
ми обичайно чакаме децата да заспят, пък ние заспиваме първиwishes написа: Е как може така бе, и на двете ви говоря
Я се вземете в ръце
Успехи, значи, желаяDark написа: ми обичайно чакаме децата да заспят, пък ние заспиваме първи
са чакаме събота/неделя, за да наваксаме
о благодаряwishes написа: Успехи, значи, желая
И шеметни оргазми
Бе не искам сама да се вземам в ръце, ку ма разбирашwishes написа:Е как може така бе, и на двете ви говоряDark написа:определено е злеvyara написа: Абе зле са! И виртуалните (които никога ги е нямало) и реалните са зле... Абе зле е работатата. Хмм...
Я се вземете в ръце
Разбирам тъvyara написа: Бе не искам сама да се вземам в ръце, ку ма разбираш
Докторът е наясно как се лекува "хистерия"....Set написа:Гледам писали само жени:blum:
Така и ще си остане темата.
Недокосната от Човешки ръце![]()
Много са хората, малко са човеците! А аз съм Човек*
* - РБМ:winkw:
п.с. Който прави - не говори:-)
Пардон!
Уишес и Доктора са ви е дали рамо. Извинен е:-)
Пцулютно!Set написа:
Пардон!
ма някой да Ви е искал тук в таз тема? :eek:Звеневия написа:Пцулютно!Set написа:
Пардон!
А миете ли си зъбите...,
А как го правите,
А като акате, четете ли...
А като четете, става ли Ви убаво...
А като Ви стане убаво, фалите ли се?...
А като се фалите, после горди ли сте?
А като се нагордите, не Ви ли омръзва...
А като Ви омръзне, що не ....![]()
А стига
ДА, но понеже няма интрига, завършваш с :Dark написа:е темата на списание "Жената днес"
Dark написа:... как са сексуалните Ви преживелици напоследък?
Set написа:Гледам писали само жени:blum:
Така и ще си остане темата.
Недокосната от Човешки ръце![]()
Много са хората, малко са човеците! А аз съм Човек*
* - РБМ:winkw:
Пардон!
Уишес и Доктора са ви е дали рамо. Извинен е:-)