направо се кефя на макс
и алоун, музика, куба-либре, интернет

аз пък едно време си правех следния коктейл (малко бавничко става):Dark Angel написа:е куба либрето
направо се кефя на макс

Пускала ли съм снимки от една плантация и фабрика за ром, където ни поиха с куба либре? И от дегустацията след това?Dark Angel написа:е куба либрето
направо се кефя на макс
пускаStranniche написа:Пускала ли съм снимки от една плантация и фабрика за ром, където ни поиха с куба либре? И от дегустацията след това?
Преди няколко дни Фриски ме уличи в повторения и сега много внимавам.
А паметта ми я няяяяямаааа...
къде тва аStranniche написа:Пускала ли съм снимки от една плантация и фабрика за ром, където ни поиха с куба либре? И от дегустацията след това?Dark Angel написа:е куба либрето
направо се кефя на макс
Нали?!Quid написа: къде тва а
ми всеки ден ще я пускаш тази снимка за фабриката за ром
я гледай ти
Стига и ти, бе...Stranniche написа:Пускала ли съм снимки от една плантация и фабрика за ром, където ни поиха с куба либре? И от дегустацията след това?Dark Angel написа:е куба либрето
направо се кефя на макс

това можеш да си го сложиш като подпис!frisky lioness написа:Ама на онези от дира:mad:, няма да им се извинявам![]()
Защо?Метаморф написа:това можеш да си го сложиш като подпис!frisky lioness написа:Ама на онези от дира:mad:, няма да им се извинявам![]()

защо не!frisky lioness написа:Защо?Метаморф написа:това можеш да си го сложиш като подпис!frisky lioness написа:Ама на онези от дира:mad:, няма да им се извинявам![]()
А тъй!vyara написа: Не го слушай змея, пускай...
Слушам, щото иначе ще стана като онези във вица за трите бабки на гости на четвъртата.vyara написа:Нали?!Quid написа: къде тва а
ми всеки ден ще я пускаш тази снимка за фабриката за ром
я гледай ти
Не го слушай змея, пуска, пускай...