piqnici...i izvratenqci...Quid написа:варят ракия
затварят буркани
.......
to e qsno!
всъщност това което написаdoktorka написа:piqnici...i izvratenqci...Quid написа:варят ракия
затварят буркани
.......
to e qsno!
a kakto znaem,vsichki bolesti idvat ot neredovno piene..( spored nqkoi i neredoven seks)...Quid написа:всъщност това което написаdoktorka написа:piqnici...i izvratenqci...Quid написа:варят ракия
затварят буркани
.......
to e qsno!
е масовото мнение на съседите им
че не могат да пият
е не могат но се връщат към природата тоест към пиенето в неограничени количества
да де - по лесно ще да е било . Не се притеснявай - то покрай тия тухли може да си пропуснала ама вкараха на мода и протеиновата диета - та и при нас котлетите вършат работа . А за буквалното тълкуване на поста ми - няма да обърна внимание . Само сега да се разясним от жена до жена разлика намираш ли ?!Dark Angel написа:таковало си е майкатаTinkerbell написа:абееее мацка , кой говори сега за нещата под завивките , ама не е лесно - тва се опитвам да ти обясня - да си скапана след работа , училище , да се емнеш да тичаш на стадиона , да хрупаш марули , да спестиш , за да си купиш добър крем - искат се и жертви, и усилия ,и ако после някой ме погледне , като лъскава кукла - еми комплимент е за мен !!!!
Пък ако взема , че проговоря и поне 15 мин не се излагам - ми евалата си правя !:blum::blum::blum:
теб явно ич не ти е лесно да си жена
стани мъж, може да ти се отдаде по-добре
и ще замениш марулите с котлети на скара
най изумени били енглезите от тва че имаме думаdoktorka написа:a kakto znaem,vsichki bolesti idvat ot neredovno piene..( spored nqkoi i neredoven seks)...Quid написа:всъщност това което написаdoktorka написа:piqnici...i izvratenqci...Quid написа:варят ракия
затварят буркани
.......
to e qsno!
е масовото мнение на съседите им
че не могат да пият
е не могат но се връщат към природата тоест към пиенето в неограничени количества
znaesh li kakva idiliq e tova i kakuv keffff...
dnes tukmo obqsnqwah na edno drugarche koe tochno e krosnoto ..daaammmm...
darki ,darki...Tinkerbell написа:да де - по лесно ще да е било . Не се притеснявай - то покрай тия тухли може да си пропуснала ама вкараха на мода и протеиновата диета - та и при нас котлетите вършат работа . А за буквалното тълкуване на поста ми - няма да обърна внимание . Само сега да се разясним от жена до жена разлика намираш ли ?!
mi neandertalci sa si...Quid написа:най изумени били енглезите от тва че имаме дума
джаджа
или джаджи:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
но вече са почнали да се култивират тия
крадат кабелна телевизия ,интернет
ще се претопят скоро:rotfl24:
ma i ti si hitra...Tinkerbell написа:късметлийка - на нас пък "патките " ни се налага да се грижим за себе си ... за да заприличаме на вас - големите бели птици - албатроси , лебеди , кози - кой каквото огледало си купи - криво , право , добре измито или на някои с тъмни петна ....
Виж сега, да ти обясня, че си новаTinkerbell написа:внимавай с маникюра , опс ти не беше кукла !Dark Angel написа:може, щото аз малко тухли трябва да преместяdoktorka написа: darki ,darki...
moje li da otgovorq az?
аз работя през нощта и за да няма - "обидни помисли " - да си й кажа - следя токийската борса !Dark Angel написа:come and see meQuid написа:много ми се иска да ви видя как бачкате вие тук дето коментирате
ма много:-)
Правя преценките си сама , но благодаря ти ! Този път не беше кокосхи казано !Амаранта написа:Виж сега, да ти обясня, че си новаTinkerbell написа:внимавай с маникюра , опс ти не беше кукла !Dark Angel написа:може, щото аз малко тухли трябва да преместяdoktorka написа: darki ,darki...
moje li da otgovorq az?.
Тя е всичко едновременно, но слага акцент върху едното. Нещо като оная история за чашата дето била наполовина пълна, или наполовина празна, в зависимост от това, кой я гледа.:lol:
аз се чудех кво ме тегли да те чета а то кво билоTinkerbell написа:аз работя през нощта и за да няма - "обидни помисли " - да си й кажа - следя токийската борса !Dark Angel написа:come and see meQuid написа:много ми се иска да ви видя как бачкате вие тук дето коментирате
ма много:-)
Чакай, бе, що объркваш темата, бе!!! Тъкмо гледам сеир.Piqndurnik написа:Тая сутрин чух като се включи радиото, ама си рекох "ебал съм му и гимнастиката". След около половин час в просъница дочух края на новините. Казах си "ебал съм му и закуската". След още 30-40 мин. доволно протягайки се си казвам "ебал съм му и ра...". И като казах "работата", сетих се колко много работа имам и че сроковете са вчера. Скочих като ужилен и газ до ламарината.
е спокоvyara написа:Чакай, бе, що объркваш темата, бе!!! Тъкмо гледам сеир.Piqndurnik написа:Тая сутрин чух като се включи радиото, ама си рекох "ебал съм му и гимнастиката". След около половин час в просъница дочух края на новините. Казах си "ебал съм му и закуската". След още 30-40 мин. доволно протягайки се си казвам "ебал съм му и ра...". И като казах "работата", сетих се колко много работа имам и че сроковете са вчера. Скочих като ужилен и газ до ламарината.
запретни крачоли и си джапай:rotfl24:Dark Angel написа:мани, джапам сега из ливадето ведно с щъркелитеQuid написа: е споко
аз я приземих темата у ливадата:rotfl24:
гледай да не забременееш случайно с тия щъркели , ако си от жените , които могат да се притесняват от хормонални нашествия , разбира се :)Dark Angel написа:мани, джапам сега из ливадето ведно с щъркелитеQuid написа: е споко
аз я приземих темата у ливадата:rotfl24: