да нямаш и ти сега щъркели на балкона сестро а4avdar4e написа:Дарки, не знам с кво го предизвикваш толку народа, ама голям смях стана..Dark Angel написа: мани, джапам сега из ливадето ведно с щъркелите
Съд
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
стига с тия птици :) чеи имат много големи човки ! :)
някой да каже топъл гьол , дет хем да се цамбуркаме , хем да си пием :)
някой да каже топъл гьол , дет хем да се цамбуркаме , хем да си пием :)
Последно промяна от FancyGirl на 05.08.08, 14:35, променено общо 1 път.
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
щото има птичи грип де4avdar4e написа:а, не, благодаря, не искам да ги виждам повече.Quid написа: да нямаш и ти сега щъркели на балкона сестро а:rotfl24:
не за друго:rotfl24:
- Dark Angel
е как може да бачкаш с такива простаци аDark Angel написа:няма крачоли човечеQuid написа: запретни крачоли и си джапай:rotfl24:
а запретнАх още малко полата, а от някъде някой ще ми го сложи
как
я червена точка ако може да се сложи
- Dark Angel
ми сестро какво да ти кажа4avdar4e написа: Дарки, не знам с кво го предизвикваш толку народа, ама голям смях стана..
нещо съм изтрещяла яко
и верно джапам из едни дебри
оня ден щъркели на кило имаше у едно полузасъхнало блато
викам да снимам, после си казвам, повечето хора ще добият инфаркт от гледката на толкова щъркел и се удържах

Re: Съд
Tinkerbell написа:за работодателите ! Дали бих могла да искам обезщетение за ранно ставане - на цената на едно милно кремче за под очи примерно :)
айде да ти върна темата леко
Безопасност на труда
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.