Магията - дали от цветове, дали от звуци.
Затварям очи и вълшебствата се събуждат като размразени поточета, реки, живот...
Красиво парченце
Stranniche написа:Нямам снимки от природата, но като слушам това, попадам в нея.
Магията - дали от цветове, дали от звуци.
Затварям очи и вълшебствата се събуждат като размразени поточета, реки, живот...
Красиво парченце
Е, тва е! Някои мислено четат книга без книга. Затварят очи и четат наум описания на пейзажчета. Четат по музика.Stranniche написа:Магията - дали от цветове, дали от звуци.
Питието отделно, дзиленото е за пушене.holi_day написа:
Това питие с дзиленото...
личиБоЕВ написа:Питието отделно, дзиленото е за пушене.
Не ми говорете за дзиленото пушене. Като ми замирише, почвам да кихам и подсмърчамБоЕВ написа: Питието отделно, дзиленото е за пушене.
Трамваите ли бре!?:blink:Stranniche написа:... трамваите. Уж ги хванаха в параграф 22...
БоЕВ написа:Трамваите ли бре!?:blink:Stranniche написа:... трамваите. Уж ги хванаха в параграф 22...
Много добре си пишеш. Даже. В четеца е грешката.Stranniche написа:БоЕВ написа:Трамваите ли бре!?:blink:Stranniche написа:... трамваите. Уж ги хванаха в параграф 22...
Май трябва да чета какво пиша...
Едно време бях редактор и главорез. Стил, правопис - не ми убягваше и най-дребната грешчицаБоЕВ написа: Много добре си пишеш. Даже. В четеца е грешката.
Stranniche написа: Сега съм го ударила през просото... /ъъъ, в писмено отношение.../
Ами аз затова уточнихМЪЖжжж написа:Stranniche написа: Сега съм го ударила през просото... /ъъъ, в писмено отношение.../
Добре, че уточни. Че след днешните предложения на зВерчето "пускай му"..
БоЕВ написа:Питието отделно, дзиленото е за пушене.holi_day написа:
Това питие с дзиленото...
И аз така..Piqndurnik написа:Прочетох вместо "дзиленото", "дизеля"
Много хубаво се връзва
Хахаха а някои в соленки я маскират.МЪЖжжж написа:И аз така..И викам б@си! Тия и наФтата са подкарали..