До Знаещите...

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Истинските бе, Странниче. Не тия дето са се навъдили напоследак.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: До Знаещите...

Мнение от Stranniche »

4avdar4e написа:
Stranniche написа: Майтапех се. Аз бях редактор много години и мога да кажа, че си имаше нужда от нас. Сега като чета разни издания... :twisted:
Не само... Много от издателствата си спестяват от редактори, а да не говорим каква ми е мъка като гледам български телевизии. Понякога ми иде да прасна ТВ-то или :hang:

Само пример: пълен член след предлог и пълно незнание на бройната форма. Да не говорим какви недомислици има при преводите на филми:crying:
Тая вечер взех за домашните си любимци "Имате поща". При превода се губеха най-интересните реплики, променяше се смисълът... Чудя се как подбират преводачите на филми :roll:...
Аватар
Green Light

Re: До Знаещите...

Мнение от Green Light »

Remmivs написа:
Green Light написа:Кухата ми китара прочете някъде, че тоя тип с котката имал "прочуто" уравнение(пак за шиб..ъъ тая котка) което извеждало местоположението на електрона в орбита около ядрото, молим ти се, в определен момент. Некои по-прости хора още се чудят какво е електрона, въобще, а тоя бил му намерил мястото вече. Откачена работа, ама друг ми е въпросЪт. Дай ако знаеш някакво линкче, че ме зачекнА на чест, начи. Таман сфанах тая работа с котката аре са па и уравнения. Шрьодингер! Педерас!
Абе вервай ми това уравнение съм го учил даже. А май и го поразбирах. Сега ми изглежда :shocked: :shocked: :shocked:

Ма щом го искаш:

http://en.wikipedia.org/wiki/Schr%C3%B6dinger_equation
Не, аз на тебе ти вярвам, ама интересно откъде накъде съм решил, че аз мога да разбера нещичко.
Публикувай отговор