Добър ден !
- Света вода ненапита
Ти ме зачуди направо. Не може да е истински мъж, щом още не ти се е представил.Tinkerbell написа:А ти пък що си мислиш , че целият свят го познава , само щото разбираш ли писал 300 дни и нощи в някакъв форум ?
Напрао се изпритисних сега, щот му пратих едни мои снимки.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
tova, che ne znaq e prelestta.Амаранта написа:Стига бе, докторке! Ако ще и някой да си прави майтап - какво от това?!:winkw:doktorka написа:
hm....
administratorite....
ot kude e towa IP?
skromno da popitam...
За мен, някой знае ли мъж ли съм, жена ли, на колко години и т.н.. От къде знаеш, че не си правя тук някакви експерименти.
kakto zabelqzvash.
тва че някои е писал 300 дни е нищо сестроTinkerbell написа:А ти пък що си мислиш , че целият свят го познава , само щото разбираш ли писал 300 дни и нощи в някакъв форум ?
акъла не мое да ти го роди тоя лайнар колко е чалнат:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
МЪЖжжж написа:Па не си разбрала. Аз съм женен единствено за себе си /от къде година некъде... и официално от 2 месецаTinkerbell написа: .... вашите семейни истории в къщи !/
![]()
![]()
![]()
Аз зат`ва съм се така нахилен на снимките..:rotfl24::rotfl24:
много ти сериозна булката
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
кой тоя дето писалQuid написа:тва че някои е писал 300 дни е нищо сестроTinkerbell написа:А ти пък що си мислиш , че целият свят го познава , само щото разбираш ли писал 300 дни и нощи в някакъв форум ?
баси
резюме? нещо?
-
Дядо Капинчо
за любо мулетаров бреSemiramis написа:кой тоя дето писалQuid написа:тва че някои е писал 300 дни е нищо сестроTinkerbell написа:А ти пък що си мислиш , че целият свят го познава , само щото разбираш ли писал 300 дни и нощи в някакъв форум ?
баси
резюме? нещо?
:lol::lol:
за му става дума
малииииииииииии що го мразим тоя лайнар
Quasi Universal Intergalactic Denomination
Мисля , че така сте си заседнали и споили , вкоренили , че всичко и малко по различно за Вас е или арогантно , нахално или потайно интригантно :)doktorka написа:ti kak mislish?:-)Tinkerbell написа:Хмм никъде в правилата нямаше , че самоличността Ви може да бъде открита !!! Имаш ли поне уважителна причина за тази молба !
Не се притеснявай , не съм тръгнала да размествам пластовете на отношенията !
Иначе идентификацията - ша я искаш , като дойда у вас !!!!
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Stranniche
- Обратна връзка:
А от тирантите му висят паяжини от Спайдърман.holi_day написа:Ми как трябва да се говори на 194см висок атлет-романтик, преметнал китара* през рамо, а от джоба му стърчи току що прибрана маска тип Батман?Tinkerbell написа:friski , някой накъде му говореше на МУ !:lol:
* - китарата да не беше от друг типаж?
Е как да не обичаш този клуб!
Последно промяна от Stranniche на 06.08.08, 12:31, променено общо 1 път.
Quid написа:
за любо мулетаров бре
за му става дума
малииииииииииии що го мразим тоя лайнар
така ами!
давай!
я ти като по-стар да кажеш
кокошката с пломбирания зъб
откъде беше това
присетих се от
Докторката някъде из съседните теми, ама го изгубих.
Последно промяна от Semiramis на 06.08.08, 12:32, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
Tinkerbell написа:Мисля , че така сте си заседнали и споили , вкоренили , че всичко и малко по различно за Вас е или арогантно , нахално или потайно интригантно :)doktorka написа:ti kak mislish?:-)Tinkerbell написа:Хмм никъде в правилата нямаше , че самоличността Ви може да бъде открита !!! Имаш ли поне уважителна причина за тази молба !
Иначе идентификацията - ша я искаш , като дойда у вас !!!!Тва мисля аз !
Виж подводницата!
я па ти!Tinkerbell написа:Мисля , че така сте си заседнали и споили , вкоренили , че всичко и малко по различно за Вас е или арогантно , нахално или потайно интригантно :)doktorka написа:ti kak mislish?:-)Tinkerbell написа:Хмм никъде в правилата нямаше , че самоличността Ви може да бъде открита !!! Имаш ли поне уважителна причина за тази молба !
Иначе идентификацията - ша я искаш , като дойда у вас !!!!Тва мисля аз !
харесваш ми
чети го като Забавна си
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
тя..нали...беше жена?Метаморф написа:или с една дума казано: ставаш...Semiramis написа:я па ти!
харесваш ми
чети го като Забавна си
аз..диагнолано само..прелитам
- Света вода ненапита
аз да съм уточнявал пола?Semiramis написа:тя..нали...беше жена?Метаморф написа:или с една дума казано: ставаш...Semiramis написа:я па ти!
харесваш ми
чети го като Забавна си
аз..диагнолано само..прелитам
П.П. поне използва думите за себе си в женски род... инак не знам дали е жена или мъж... не съм го/я проверявал...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Слушай сега Джингълбел, да са разберем нещо. Нема да ме пунтираш. Верно, че и мен ме захапа първо Дарки и после Докторката, ама докато и Змею не те е ухапал, немаш право на квалификации за "клупчето", както го наричаше един, де не му споменавам името. Освен това аз отговарям пряко за етимологическия анализ на клупчето и докато не съм обявил място за асистент, нема да се самоизтъкваш.Tinkerbell написа: Мисля , че така сте си заседнали и споили , вкоренили , че всичко и малко по различно за Вас е или арогантно , нахално или потайно интригантно :)
А, сега да видим дали разбра мъж ли съм, жена ли съм.
в кръг ли се въртиме или има; проблеми с очитеКапинчо написа:Слушай сега Джингълбел, да са разберем нещо. Нема да ме пунтираш. Верно, че и мен ме захапа първо Дарки и после Докторката, ама докато и Змею не те е ухапал, немаш право на квалификации за "клупчето", както го наричаше един, де не му споменавам името. Освен това аз отговарям пряко за етимологическия анализ на клупчето и докато не съм обявил място за асистент, нема да се самоизтъкваш.Tinkerbell написа: Мисля , че така сте си заседнали и споили , вкоренили , че всичко и малко по различно за Вас е или арогантно , нахално или потайно интригантно :)
дежавю
Последно промяна от Semiramis на 06.08.08, 12:42, променено общо 1 път.
Змея да захапе гадже, объркал си се нещо.Капинчо написа: Слушай сега Джингълбел, да са разберем нещо. Нема да ме пунтираш. Верно, че и мен ме захапа първо Дарки и после Докторката, ама докато и Змею не те е ухапал, немаш право на квалификации за "клупчето", както го наричаше един, де не му споменавам името. Освен това аз отговарям пряко за етимологическия анализ на клупчето и докато не съм обявил място за асистент, нема да се самоизтъкваш.
Абе не си ли личи, че е мацка бе, какви сте параноици само. И аз си въобразявам понякога, но само с основание.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
Капинчо написа:Слушай сега Джингълбел, да са разберем нещо. Нема да ме пунтираш. Верно, че и мен ме захапа първо Дарки и после Докторката, ама докато и Змею не те е ухапал, немаш право на квалификации за "клупчето", както го наричаше един, де не му споменавам името. Освен това аз отговарям пряко за етимологическия анализ на клупчето и докато не съм обявил място за асистент, нема да се самоизтъкваш.Tinkerbell написа: Мисля , че така сте си заседнали и споили , вкоренили , че всичко и малко по различно за Вас е или арогантно , нахално или потайно интригантно :)
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо