www.vbox7.com/play:cd4dd0a1
пародията
www.vbox7.com/play:9f8aceb6
Аз съм другата гласувала.Semiramis написа:гласувах.
ти ли си другата гласувала
да си видим вкуса, докато сме малко хора
Капинчо написа:Аз съм другата гласувала.Semiramis написа:гласувах.
да си видим вкуса, докато сме малко хора
Казвал съм го и преди. Аз съм лошо другарче. Където и да отида, след време другите стават като мен, а не аз като тях.Semiramis написа:
що нецензурни асоциации ми създаде пак...
админите- може ли ограничителна заповед
Капинчо да не отговаря на мои мнения
или ако аз му отговоря да ме триете?
:lol:
ще почерпя
Капинчо написа:
Казвал съм го и преди. Аз съм лошо другарче. Където и да отида, след време другите стават като мен, а не аз като тях.
Де го линка?
Вярват ти те. Ти ги пропусна на деня на админа. Сега до догодина ли да чакат?Semiramis написа:...
...ще почерпя
кога?Piqndurnik написа:Вярват ти те. Ти ги пропусна на деня на админа. Сега до догодина ли да чакат?Semiramis написа:...
...ще почерпя
Знам. На времето работех в една стая с десетина човека. Цял ден майтапи и все на секс основа. Имаше една колежка, олицетворение на пуританка - на външен вид и поведение. От време на време не издържаше и злобно ни наричаше простаци и мръсници. Веднъж нещо си говорим сериозно в стаята и тя изведнаж се включва с реплика на една двусмислена фраза, дето и на мен ми трябваха няколко секунди, докато загрея. Изчерви се и излезе от стаята. От тогава престана да се прави на девица.Semiramis написа:не ми личеше толкова, преди да се появиш
иначе не се променят из основи хората
нали си стар
знаеш
Че кой ти е казал, че аз ще го пускам тук. Ти за тайната на изповедта чувала ли си?те..вече всички знаят, че ще е мой линка...
чакам да позабравят и ще ти го пусна тихо и тайно...
Капинчо написа:Знам. На времето работех в една стая с десетина човека. Цял ден майтапи и все на секс основа. Имаше една колежка, олицетворение на пуританка - на външен вид и поведение. От време на време не издържаше и злобно ни наричаше простаци и мръсници. Веднъж нещо си говорим сериозно в стаята и тя изведнаж се включва с реплика на една двусмислена фраза, дето и на мен ми трябваха няколко секунди, докато загрея. Изчерви се и излезе от стаята. От тогава престана да се прави на девица.Semiramis написа:не ми личеше толкова, преди да се появиш
иначе не се променят из основи хората
нали си стар
знаеш
Че кой ти е казал, че аз ще го пускам тук. Ти за тайната на изповедта чувала ли си?те..вече всички знаят, че ще е мой линка...
чакам да позабравят и ще ти го пусна тихо и тайно...
аз!аз! съм чувала...Капинчо написа:Че кой ти е казал, че аз ще го пускам тук. Ти за тайната на изповедта чувала ли си?
Докторке, скоро не си ходила на църква май.doktorka написа: аз!аз! съм чувала...
току някой се изповяда на.... да речем 9-10 човека....:rotfl24:
ама тайно!
Второто беше смешно, докато не се хвърли от блока...holi_day написа:оригиналът
www.vbox7.com/play:cd4dd0a1
пародията
www.vbox7.com/play:9f8aceb6
:rotfl24:
"признат грях,половин грях"...Капинчо написа:Докторке, скоро не си ходила на църква май.doktorka написа: аз!аз! съм чувала...
ама тайно!
Всеки може да си се изповядва на колкото си иска хора. Този на когото се изповядва е длъжен да пази тайната.
Айде и да целунеш ръка на пастора от мен.
Капинчо написа:Докторке, скоро не си ходила на църква май.doktorka написа: аз!аз! съм чувала...
ама тайно!
Всеки може да си се изповядва на колкото си иска хора. Този на когото се изповядва е длъжен да пази тайната.
Айде и да целунеш ръка на пастора от мен.
Не издържах и двата варианта.Green Light написа:На мене не ми харесаха и двете. Пък ей сега ще пусна оригинал и пародия, които и двете ги харесвам.
Ориджинал
http://www.youtube.com/watch?v=_4DJMPGN ... re=related
Пародия:
http://www.youtube.com/watch?v=aLC3uT3aCoE
Много по яко!
Тва Роби Уилямс, тука, според мен, прави най- великото изпълнение на тая песен, въобще. Човека си го може!
къде да гласувамеGreen Light написа:На мене не ми харесаха и двете. Пък ей сега ще пусна оригинал и пародия, които и двете ги харесвам.
Ориджинал
http://www.youtube.com/watch?v=_4DJMPGN ... re=related
Пародия:
http://www.youtube.com/watch?v=aLC3uT3aCoE
Много по яко!
Тва Роби Уилямс, тука, според мен, прави най- великото изпълнение на тая песен, въобще. Човека си го може!
eдинствената съм - за оригинала:lol:Semiramis написа:гласувах.
да помогнем?Амаранта написа:Не съм ги чула още, защото съм си забравила вкъщи слушалките,
а не искам всички да чуят, какво слушам.Така че още не съм гласувала.
Защо пиша това мнение ли? Ами нещо се изнервих, и сега трябва да си възстановя равновесието.Така че, искате - не искате - четете. Това е положението.
[/quote]doktorka написа:Не съм ги чула още, защото съм си забравила вкъщи слушалките,
Защо пиша това мнение ли? Ами нещо се изнервих, и сега трябва да си възстановя равновесието.Така че, искате - не искате - четете. Това е положението.
Дишай дълбоко. Или по-добре излез да се поразходиш.Амаранта написа:Не съм ги чула още, защото съм си забравила вкъщи слушалките,
Грийне, аз тва го пусках преди около... ми не знам бе, седмица-две, не поВня, бе, стар човек съм, търси у темата Песен=настроениеGreen Light написа: Тва Роби Уилямс, тука, според мен, прави най- великото изпълнение на тая песен, въобще. Човека си го може!