ми то други тук няма.Tinkerbell написа:Не отговарям на лични и провокативни въпроси !
Добър ден !
- frisky lioness
- Обратна връзка:
holi_day написа:Има хора мълчаливи просто. За справка - моя милост и Къпин.МЪЖжжж написа:Сигурно нема да пропише пак девойчето..
Надничаме и си мълчим.
и срамежливи
няма да посочвам
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Веркей, само на 4 страница съм, а вече се хиля гласно почти (шшшшт, че е късно!!):rotfl24::rotfl24:vyara написа: На сестра й не само задника е хубав. Цялата отзад е хубава.
И ползва кремове за торбички под очите.Макар да няма още 30. (пък аз не ползвам
). Друго, друго... слага интервали пред всеки препинателен знак, което намалява от интелектуалния й потенциал.
Друго... засега толкоз.
Чакай да чета по-нататък...
Фриски, ако Феичката е нова (съдя по начина на писане, не по някаква друга информация), утре си правя нова регистрация с нов ник и с всичко ново. Или не е нова, или ни познава отнякъде другаде... "Какво е дир??"frisky lioness написа:Нова, нова, обаче някой вече успява да ти праща лични съобщения, а:lol::lol::lol:
П.П. А стига си била толкова наивна
П.П.1. Джулке, не го приемай лично, но просто някак си твърде "своя"
Действай !4avdar4e написа:Фриски, ако Феичката е нова (съдя по начина на писане, не по някаква друга информация), утре си правя нова регистрация с нов ник и с всичко ново. Или не е нова, или ни познава отнякъде другаде... "Какво е дир??"frisky lioness написа:Нова, нова, обаче някой вече успява да ти праща лични съобщения, а:lol::lol::lol:
П.П. А стига си била толкова наивнаЧети между редовете...
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
И аз обичам филми със заплетени сюжети .doktorka написа:Ha!...4avdar4e написа:[Фриски, ако Феичката е нова (съдя по начина на писане, не по някаква друга информация), утре си правя нова регистрация с нов ник и с всичко ново. Или не е нова, или ни познава отнякъде другаде... "Какво е дир??"
az dori moga da kaja otkude ni poznava..
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
а и ми нарушаваш свободата на изява!vyara написа:Ти наистина земи го махни тоя аватар. Имахме един Данчо в детската градина, дето си ядеше така сополите. Още ме е гнус като се присетя.
Махай го, че ми нарушаваш правото на естетичен комфорт.
а ако се вгледаш, ще видиш, че си бърка в носа с малкия пръст, а облизва безимения...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па си била по-мнителна и от мен:blum::winkw:4avdar4e написа:Фриски, ако Феичката е нова (съдя по начина на писане, не по някаква друга информация), утре си правя нова регистрация с нов ник и с всичко ново. Или не е нова, или ни познава отнякъде другаде... "Какво е дир??"frisky lioness написа:Нова, нова, обаче някой вече успява да ти праща лични съобщения, а:lol::lol::lol:
П.П. А стига си била толкова наивнаЧети между редовете...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Казвай!doktorka написа:Ha!...4avdar4e написа:[Фриски, ако Феичката е нова (съдя по начина на писане, не по някаква друга информация), утре си правя нова регистрация с нов ник и с всичко ново. Или не е нова, или ни познава отнякъде другаде... "Какво е дир??"

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
tajnata na izpovedta!!..frisky lioness написа:Казвай!doktorka написа:Ha!...4avdar4e написа:[Фриски, ако Феичката е нова (съдя по начина на писане, не по някаква друга информация), утре си правя нова регистрация с нов ник и с всичко ново. Или не е нова, или ни познава отнякъде другаде... "Какво е дир??"
- frisky lioness
- Обратна връзка:
можеш, но нямаdoktorka написа:tajnata na izpovedta!!..frisky lioness написа:Казвай!doktorka написа:Ha!...4avdar4e написа:[Фриски, ако Феичката е нова (съдя по начина на писане, не по някаква друга информация), утре си правя нова регистрация с нов ник и с всичко ново. Или не е нова, или ни познава отнякъде другаде... "Какво е дир??"
:rotfl24:
така ли?:winkw:

вие всичките трябва да посетите някаква групова терапия , щот или сте пълни шизофреници или психопати . И в 2тата случая , мили хора , не сте добре ! Нема такава параноя .... Па и верно целия свят ви знае , следи и иска да влезе в елитарната ви групировка . То бива самовлюбеност , ама тва ... Я се приземете малко .
ще ви препоръчам на всичките си познати - поне е забавно да си говориш с луди :)
ще ви препоръчам на всичките си познати - поне е забавно да си говориш с луди :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
бе вярно че всичко е едно
но едно (параноята) не е всичко
простете

PS
пиша без да съм изчел всичкото (едно)
та може и да греша, но
не всички са за лудницата
нищо, че всички (като едното) сме луди
за връзване

простете
PS
та може и да греша, но
за връзване
Последно промяна от Remmivs на 08.08.08, 14:46, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Някои успяват да ни разкрият доста по-рано от тебTinkerbell написа:вие всичките трябва да посетите някаква групова терапия , щот или сте пълни шизофреници или психопати . И в 2тата случая , мили хора , не сте добре ! Нема такава параноя .... Па и верно целия свят ви знае , следи и иска да влезе в елитарната ви групировка . То бива самовлюбеност , ама тва ... Я се приземете малко .
други таки и не могат да видят истината и продължават да живеят заблудени:winkw:
Напускаш ли ни?

Знаеш ли... ако беше погледнала по-внимателно какво ти се пише, нямаше да говориш сега за "всички".Tinkerbell написа:вие всичките трябва да посетите някаква групова терапия , щот или сте пълни шизофреници или психопати . И в 2тата случая , мили хора , не сте добре ! Нема такава параноя .... Па и верно целия свят ви знае , следи и иска да влезе в елитарната ви групировка . То бива самовлюбеност , ама тва ... Я се приземете малко .
Panta rhei...
Извинявам се ! Да ми простят нелудите :) Колкото и мъничко да са на общия фон !Мнемозина написа:Знаеш ли... ако беше погледнала по-внимателно какво ти се пише, нямаше да говориш сега за "всички".Tinkerbell написа:вие всичките трябва да посетите някаква групова терапия , щот или сте пълни шизофреници или психопати . И в 2тата случая , мили хора , не сте добре ! Нема такава параноя .... Па и верно целия свят ви знае , следи и иска да влезе в елитарната ви групировка . То бива самовлюбеност , ама тва ... Я се приземете малко .
И искам, настоявам някой най накрая да ми каже за тоя дир
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
И аз не съм изчела всичко. В някакъв момент нямах нерви...Remmivs написа:бе вярно че всичко е едно
простете
PS
та може и да греша, но
за връзване
Но от това, което прочетох...
Струва ми се, че си прав.
За параноята.
Може и аз да греша.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Те, хората отдавна са го казалиRemmivs написа:бе вярно че всичко е едно
простете
PS
та може и да греша, но
за връзване
съвсем кратичко и ясно
"Всеки си е башка луд"

Когато те е нападало нашествие от скакалци, не може да е минало без поражения. - това ми изречение е изплезване към клуба. хахахаTinkerbell написа:ще ви препоръчам на всичките си познати - поне е забавно да си говориш с луди :)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката