Качасата е наистина прекрасна с ментови листа и лимонче
Количеството обаче малко ме зачуди... какъв ли имидж съм си създала
Ами като е такова положението, отивам за лимончета...
Наздраве!
Ей, колко хубаво звучи!!!holi_day написа:Лелеле кви сме материалистки - ку не носят нищо как шъ ги посрещнем - дали така:
Цели два дни пазя тайната хахаха, че мъжът ми е крадец на рози
На връщане от работа - откраднал ми беше роза с три сантиметрова дръжкаЧак се оправдава, че дръжката такава Това ме прави щастлива - сигурно щото е проява на спестовност
:rotfl24:
Да се влюбваш на стари години и то се в един и същ човеклудница
Готин мъж:-)holi_day написа:
На връщане от работа - откраднал ми беше роза с три сантиметрова дръжка![]()

То без захар или мед ще е като вода за уста:winkw:Stranniche написа:Още не сме отворили бутилка.
Нали всяко начало е трудно...
Ментата засега я пия на чай. Тук така правят - заливат пресните ментови листенца с вряла вода, чакат малко и пият. А, да, и захар или мед слагат.

Ако беше сладка, нямаше и да помисля за пиене.Quid написа:ква е тая ракия бре?
тия от кво я правят?
да не е неква плодова от амазонката и вътре да има анаконда неква такава шибана
ми плодова значиStranniche написа:Ако беше сладка, нямаше и да помисля за пиене.Quid написа:ква е тая ракия бре?
тия от кво я правят?
да не е неква плодова от амазонката и вътре да има анаконда неква такава шибана
Cachaça is, "...the product of the distillation of fermented sugarcane juice, with its alcohol strength between 38% and 48% by volume. Up to six grams per liter of sugar may be added.
Cachaça differs from rum in that it is made from sugarcane juice while rum is made from either molasses or sugarcane juice then aged in oak barrels. 1.3 billion liters of Cachaça is produced each year. Only 1% of this production is exported (mainly to Germany). Outside Brazil, cachaça is used almost exclusively as an ingredient in tropical drinks, with the caipirinha being the most famous cocktail.
рома е зеленчуков:blum:Stranniche написа:Къде видя плод?Quid написа:[
ми плодова значи
от тва яко боли черепа
Все едно ромът да е плодов.
Правят се от едно и също растение, само че по различен начин.
А мен черепът си ме боли от всичко - и най-вече от непиене.
Защото повечето време не пия, а главата ме цепи.
от царевични пръчици е ризата модел - зрънчо:blum:Dark Angel написа:сигурно ще скъса и фърли ризата първоQuid написа:боата върви отделно от пиеньто обаче
малииии там кви змииии има
а те докопа а ти се усука а те изяде с ризата:rotfl24:
може би не ако ризата е от био памук
Чакай да хвърля зарчетоRemmivs написа: какво ще пием днес

мани я биратаfrisky lioness написа:Чакай да хвърля зарчетоRemmivs написа: какво ще пием днес
Резултатът е
БИРА
АхаDark Angel написа:как пък хвърли такъв грозен зар и тиfrisky lioness написа: Чакай да хвърля зарчето
Резултатът е
БИРА
бирата е баси и гадното нещо