Не ни искате. То тва ясно.Dark написа:
ма някой да Ви е искал тук в таз тема? :eek:
къде се набутахте бе мъжове
темата почва със списание "Жената Днес" - а на Вас само сех Ви е в главата
Ама и сехса страда
Mila написа:Виртуалния ли?:harhar:
Според мен не е свързано с това, дали го правиш или не. По скоро е въпрос на нагласа да говориш за това или да не говориш.Set написа: п.с. Който прави - не говори:-)
добре казаноопърничава написа: Според мен не е свързано с това, дали го правиш или не. По скоро е въпрос на нагласа да говориш за това или да не говориш.
Иначе по силата на твоята логика излиза, че който стреля, не говори за стрелба и оръжие или който ходи на лов, не говори за това. Ако това е истина, тогава аз съм голяма стрелкиня. Пазете се да не уцеля някого!
ади ся....опърничава написа:Според мен не е свързано с това, дали го правиш или не. По скоро е въпрос на нагласа да говориш за това или да не говориш.Set написа: п.с. Който прави - не говори:-)
Иначе по силата на твоята логика излиза, че който стреля, не говори за стрелба и оръжие или който ходи на лов, не говори за това. Ако това е истина, тогава аз съм голяма стрелкиня. Пазете се да не уцеля някого!
ми сигурно докато е ловувал по чукарите е изпуснал последните новостиdoktorka написа:ади ся....
Сет-а за това как стреля и как убива на лов не е писАл...
обаче присъствието му в таз тема....
ме навява на мисли...
хм...
всичко ще си кажеш ,Сееет-е...
или си е хванАл некоя нимфа...Dark написа:ми сигурно докато е ловувал по чукарите е изпуснал последните новостиdoktorka написа:ади ся....
Сет-а за това как стреля и как убива на лов не е писАл...
обаче присъствието му в таз тема....
ме навява на мисли...
хм...
всичко ще си кажеш ,Сееет-е...
doktorka написа: или си е хванАл некоя нимфа...
а ние,ние...
дето хем гладни ,хем кокошки!
Що пък само в петък?Звеневия написа:
Стане петък и почва соцреализмо!
Що имаш нагласа да говориш за сех, а не за подръжката на хигиената на устната кухина?
дума на място...Remmivs написа:Днес бях на зъболекар.
Приятно, почти сексуално изживяване.