Tinkerbell написа:Не е от моя клас тоя , не го знам :)
Радвам се, че си още тук, макар това да крие някои опасности за теб.
Обществото е нездраво - мъ и какво да се очаква от алкохолици... Халюцинации през деня...
За нощем споменават за някакви екстремни сънища - а аз питам изобщо заспиват ли, та да сънуват?!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
holi_day написа:
Тимуровски командос - не ти ли харесва за ник демек от Тимуровската команда, мъ не дете-помагач, а жена-командос, обслужваща рота дечица
:rotfl24: Не просто ми харесва, влюбих се!! Ама искам и смайлииииик, пъъъъккккк
Stranniche написа:
За параноята.
Може и аз да греша.
Бе, не си права
Мен параноята не ми пречи, нито Джулката, закачаме си се, не ли??
Май в случая си взимам думите назад.
Прочетох едно познато в клуба обръщение, което ми се видя ТВЪРДЕ странно за новодошъл "незнаещ".
А уж съм наивна...
Tinkerbell написа:
Ти май трябваше да си сменяш ника .
Не съм сигурна
Аз на докторите вярвам повече, отколкото на разни мънинки феички
Мъничка фея , знам как да накарам хората да летят . Ти ги ощипи следващия път тия лекари , че ме съмняват нещо .... :)
Първата ми любов беше Тимур , после Люк Скайуокър , после ме целунаха за първи път и реших , че характерът не е важен , ако задоволяват низките ми страсти ...
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Stranniche написа:
За параноята.
Може и аз да греша.
Бе, не си права
Мен параноята не ми пречи, нито Джулката, закачаме си се, не ли??
Май в случая си взимам думите назад.
Прочетох едно познато в клуба обръщение, което ми се видя ТВЪРДЕ странно за новодошъл "незнаещ".
А уж съм наивна...
Добре де . И коя би трябвало да съм ?!
Предлаам някой да дойде до нас - обаче трябва да ми носи дар -мляко и праскови , че без туй ме мързи да ходя до пазара :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Клубът разполага с екип за посещения. Моля оставете допълнителни параметри за очакванията към неговата визита.
Характеристиките на местоположението да са в отделно приложение, както и картата да бъде с обозначения.
Последно промяна от holi_day на 08.08.08, 15:52, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Боинг 3о4о 747 може да пикира на пазара на Красна поляна , тъкмо ще презареди кабинката на стюардесата тинкърбел . Като е там да даде светлини сигнали , ще ги видя от наземната кула ...
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Tinkerbell написа:
Предлаам някой да дойде до нас - обаче трябва да ми носи дар -мляко и праскови , че без туй ме мързи да ходя до пазара :)
Егати, и как предлагаш да стигнем до Невърленд, като докторите са ни приземили и сме се отучили да летим?? Мммм
Поемаш към втората звезда от дясно налуната и все направо , а докториет не могат да убият всичко детско , тъй че има шанс за летене . Химиците се грижат за тия неща .
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Метаморф написа:е, то най-много хидроксилни групи има във водата...
мда, ама не са коминирани с етан, а с прост водород, а това си е почти един гол протон егатиму
ама всъщност аз обичам вода
много даже
особено понякога
бе винаги обичам
Метаморф написа:е, то най-много хидроксилни групи има във водата...
мда, ама не са коминирани с етан, а с прост водород, а това си е почти един гол протон егатиму
ама всъщност аз обичам вода
много даже
особено понякога
бе винаги обичам
ама нали знаеш и водата е вредна...
когато стигне до носа!
4avdar4e написа: Егати, и как предлагаш да стигнем до Невърленд, като докторите са ни приземили и сме се отучили да летим?? Мммм
Поемаш към втората звезда от дясно налуната и все направо , а докториет не могат да убият всичко детско , тъй че има шанс за летене . Химиците се грижат за тия неща .
Ама чакайте, чакайте! Аз живея в Невърленд откак съм тук, че и по-отдавна!
Пък да не те зная...
4avdar4e написа: Егати, и как предлагаш да стигнем до Невърленд, като докторите са ни приземили и сме се отучили да летим?? Мммм
Пък да не те зная...
Видях какво къркаш , душко . Предполагам , че си на пиратския кораб . А аз съм на полето , сред цветята
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Пък да не те зная...
Видях какво къркаш , душко . Предполагам , че си на пиратския кораб . А аз съм на полето , сред цветята
:rotfl24::rotfl24:
ох... представих си Странничето, милото, като пират... :rotfl24::rotfl24:
Пък да не те зная...
:rotfl24::rotfl24:
ох... представих си Странничето, милото, като пират... :rotfl24::rotfl24: