кой е казал, че съм искал нещо?frisky lioness написа:Искаше да те видим-
видяхме те
сега какво следва?
(това беше към Марвин):winkw:
какво следва... какво да следва?... просто пътя продължава...
Хората си слагат картинки, за да могат и другите да ги видятМетаморф написа:кой е казал, че съм искал нещо?frisky lioness написа:Искаше да те видим-
видяхме те
сега какво следва?
(това беше към Марвин):winkw:
какво следва... какво да следва?... просто пътя продължава...

3о4о-сънищата са с интересна сюжетна линия, а някои още сънуват еротики.Баба Яга написа:Винаги ми е било странно когато някой каже в 3о4о: "Снощи ви сънувах" и оставах леко учудена. До снощи.![]()
ведно ли?holi_day написа:3о4о-сънищата са с интересна сюжетна линия, а някои още сънуват еротики.
Ти тренирането остави на нас...vyara написа: Сигурно. Хем колко се тренирам.
Да, четох - хубавичко го извъртяхте дотам,Remmivs написа:е що
след като явно създателят е жена
направо си е божествена повеля това
извън, определеноАмаранта написа:Да, четох - хубавичко го извъртяхте дотам,
но все пак, нормално ми изглежда, един създател да стои отвъд човешката логика, пол, мерки и т.н.Щото, като си помислиш, кой знае какви още ги е натворил, без дори да подозираме.
незнам на каква дрога си минал и защо смени старата, ама тая, определено, ти влияе зле...Remmivs написа:извън, определеноАмаранта написа:Да, четох - хубавичко го извъртяхте дотам,
но все пак, нормално ми изглежда, един създател да стои отвъд човешката логика, пол, мерки и т.н.Щото, като си помислиш, кой знае какви още ги е натворил, без дори да подозираме.
обаче то и безкрайността като понятие е извън нашите възприятия
но съществува и боравим с нея
че даже и добре се справяме
танцуваме през небето от звезди и шарката от фина математика вплетена в тъканта на естеството
и се усмихваме
щастливи
натурална, ма тя и старата беше натуралнаМетаморф написа:незнам на каква дрога си минал и защо смени старата, ама тая, определено, ти влияе зле...
Дилърът му е на море ...Метаморф написа:незнам на каква дрога си минал и защо смени старата, ама тая, определено, ти влияе зле...Remmivs написа:извън, определеноАмаранта написа:Да, четох - хубавичко го извъртяхте дотам,
обаче то и безкрайността като понятие е извън нашите възприятия
но съществува и боравим с нея
че даже и добре се справяме
танцуваме през небето от звезди и шарката от фина математика вплетена в тъканта на естеството
и се усмихваме
щастливи
Това не разбрах към кого е адресирано, но ти благодаря!:-)Tinkerbell написа:Крило от прилеп , 2 стръка босилек , прах номер 7 на око и в сряда ще си на море :)
И едно заклинание за теб , че явно си падаш по Лорд Байрон
Жената своя пръв любим обича
а след това обича любовта
На този навик
който я обрича ,
безсилна е да се откаже тя !