Що днес
-
Дядо Капинчо
Що днес
в 3о4ото е толкоз скучно?
- Света вода ненапита
-
Дядо Капинчо
Re: Що днес
Верно ти редим брато. Н-стотин мнения и ни една закачака дето да се заловя за нея.Метаморф написа:аре не си вдигай акциите!Капинчо написа:в 3о4ото е толкоз скучно?
Само твоя сополив мангал дето ми дразнеше окото. Еваларка ти праим, че го махна.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
е, сега вече наистина съжалих, че го махнах...Капинчо написа: Еваларка ти праим, че го махна.
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
Да бе Реме, до някъде е кукичка, ама точно щото ми е скучно. За какво ми е да пускам нова празна тема, ако мога да се закача в толкова много други.Remmivs написа: не нямаш това предвид, според мен пак пишеш тема, която е като кукичка
вярно е, че моят опит да ти я изкаламбуря излезе хилав, но поне опитах
прочее
всичко е едно
наслаждавай се
на живота с усмивка
Здраве да е.
- Света вода ненапита
и теб те поздравявам с тази песенКапинчо написа:Да бе Реме, до някъде е кукичка, ама точно щото ми е скучно. За какво ми е да пускам нова празна тема, ако мога да се закача в толкова много други.
Здраве да е.
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?t=532
PS
На мен пък днес ми беше супер интересно и забавно. Явно харесваме различни неща. Ма то аз съм си ментално изчанчен. По природа. И регресирам в тази посока. Филиос, софос, ерос. Както вече споменах. Има някаква особена красота и еротика във философията и метафизика в космологията.
Последно промяна от Remmivs на 08.08.08, 16:39, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
- Света вода ненапита
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами напиши нещо по-интересноКапинчо написа:в 3о4ото е толкоз скучно?
Е то не може всеки път да ти върже.Капинчо написа:в 3о4ото е толкоз скучно?
-
Дядо Капинчо
Аз не съм генератор, аз съм трансмисия.Stranniche написа:Ами напиши нещо по-интересноКапинчо написа:в 3о4ото е толкоз скучно?!
-
Дядо Капинчо
Уви.Амаранта написа:Е то не може всеки път да ти върже.Капинчо написа:в 3о4ото е толкоз скучно?
Скучно е защото ме мързи даже да приготвя нещо за вечеря , скучно е защото олимпиядата почна , защото е август и няма и слаб ветрес , скучно е , защото Капинчо не можеш да си го направиш инетересно .
Ходи ми се в шоколад ! И днес !
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Къде е това "в шоколад"?Tinkerbell написа:Скучно е защото ме мързи даже да приготвя нещо за вечеря , скучно е защото олимпиядата почна , защото е август и няма и слаб ветрес , скучно е , защото Капинчо не можеш да си го направиш инетересно .
ПП А аз няма да приготвям вечеря - ресторанти бол.
Кога ми го изпреписа това от мислите?!Remmivs написа:PS
На мен пък днес ми беше супер интересно и забавно. Явно харесваме различни неща. Ма то аз съм си ментално изчанчен. По природа. И регресирам в тази посока. Филиос, софос, ерос. Както вече споменах. Има някаква особена красота и еротика във философията и метафизика в космологията.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Нямаше те, затова не ти обърнахме внимание.Капинчо написа:в 3о4ото е толкоз скучно?
Тая тема е като развята кърпа "Ехооооо! Тук съм!"
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Тц. Тоя път не позна. Имаше ме, но както казах, нито едно мнение не ме заинтригува дотолкова, че да се включа. Просто споделих, че ми е скучно. Не казвам, че вие сте виновни.holi_day написа:Нямаше те, затова не ти обърнахме внимание.Капинчо написа:в 3о4ото е толкоз скучно?
Тая тема е като развята кърпа "Ехооооо! Тук съм!"
Мъ пък тая тема ти е интересна - да си правиш равносметка - от колко до колко ч. в какво настроение си бил.Капинчо написа: нито едно мнение не ме заинтригува дотолкова, че да се включа.
Оставям те на себе си в нея.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Много мило от твоя страна. Лека!holi_day написа: Мъ пък тая тема ти е интересна - да си правиш равносметка - от колко до колко ч. в какво настроение си бил.
Оставям те на себе си в нея.
-
Дядо Капинчо
Кърпа ли каза? Мен ми прилича като на Еституholi_day написа: Тая тема е като развята кърпа "Ехооооо! Тук съм!"