аз не съм против агресиятаDark Angel написа:всяко начало има край
благородството е всичко
напротив
но нека тя да е разумно насочена
знаеш ли Капинчо, на тоя свят има хора с които си струва да си благороден. щото те са благородниКапинчо написа: Трябваше да спреш до там. По-емоционално си отколкото искаш да си признаеш. Не те карам. Помисли си сама и ще стигнеш до правилния извод.

Dark Angel написа:да взема да я пренасоча от тинкърбелова към тебе а?Quid написа: аз не съм против агресията
напротив
но нека тя да е разумно насочена
баси
това женче ни знае всичките мноооого добре
влезна и зачепка някои хора направо от вратата
а нема нужда
Ще излезе права Семирамиската, че си приличаме с теб. Аз също съм за "плащай с монетата, с която ти се плаща". Има една малка разлика. Аз знам, че това не е благородство. Благородството е точно в това, че не прави разлика към кого е насочено.Dark Angel написа:
знаеш ли Капинчо, на тоя свят има хора с които си струва да си благороден. щото те са благородни
и има боклуци, отрепки - такива ги утрепваш бързо
спирам където искам
когато искам
ако искам
може и съзерцание да еDark Angel написа:Quid написа:
знам че знае
няма лошо
нека знае нека се учи ако има кво
щом знае ок
и кво за агресията
агресията трябва да бъде насочена към съзидание
чекай КапинчоКапинчо написа: Ще излезе права Семирамиската, че си приличаме с теб. Аз също съм за "плащай с монетата, с която ти се плаща". Има една малка разлика. Аз знам, че това не е благородство. Благородството е точно в това, че не прави разлика към кого е насочено.
Но тук не става въпрос за проява на благородство. Необходимо е само малко търпение, преоценка на ситуацията след първия "удар на противника" и отговор на въпроса "Защо?". След това, ако искаш да си останеш дама, би трябвало да се извиниш или поне да пледираш, че си била неразбрана и незаслужено обидена. Това е трудно. Но поне би могла да замълчиш. Това, което правиш те вкарва директно в категорията на противника и на нас ни остават само пуканките.

нали знаешRemmivs написа:е няма проблемQuid написа:от друг форум е
и къв е проблема
има ли
питам щом тя ни знае
дали ние знаем нея
нали може да питам
Dark Angel написа:
оная ми изглежда съвсем мъненка. под 7 години
ти си напарво пораснала
късметлийка си ти, познаваш ЯгатаRain написа:
![]()
![]()
Ааа, мерси!
Аз много бачкам напоследък и страшно ми липсвахте, да призная честно. Пък и оня ден, като обяснявах кви програми да ми сложат на компа (щото го преинсталираха), викам ... Кю, Скайп, Мозила и някъв плеър, Ягата вика - и 3о4о
Не съм запозната с новата членКа.Не я чета, то с т'ва липсващо време ..

Ягата не я познават само тия, дето не искат!Dark Angel написа: късметлийка си ти, познаваш Ягата
ПП/ бачкането яко при всички
Мани, то тука напоследък е лудница с тия нови никове - не мож разбра кой кой е.Dark Angel написа:Ягата ще и пиша следващия път като съм натам
не се плаша аз
смешно ми е
забавлявам се
обичам да "изваждам" хората на показ
тримата мушкетари нали?Rain написа:Аз няколко ги познавам, да се редуват, да няма лабавоQuid написа: аз го познавам тоя
![]()
![]()
Тая вечер го играя ку-ку-ри-гу. Моля да ме извините