Някой от София ще ходи ли на Панаира в Пловдив?
- Dark Angel
Някой от София ще ходи ли на Панаира в Пловдив?
м? я споделете плийс?
- Green Light
- Green Light
Ние отиваме да се мотаме по ресторанти. 8)Green Light написа:сряда става за мене, но да знаете че отивам, срещам се там квот и се въщам. veni, vidi, vryshtaci momentalistaci. Мога да ви джиросам Бейби ако ще се мотатеГаспод написа:Аз също го мисля... обаче май само сряда ще мога... или петък, ебентуално...
Аре да се хурганизираме нещо, а?
Memento mori.
Те тва се вика оферта, начи... Ма после да няма "ти що таковата..."Green Light написа:сряда става за мене, но да знаете че отивам, срещам се там квот и се въщам. veni, vidi, vryshtaci momentalistaci. Мога да ви джиросам Бейби ако ще се мотатеГаспод написа:Аз също го мисля... обаче май само сряда ще мога... или петък, ебентуално...
Аре да се хурганизираме нещо, а?
Обаче тва ще значи две коли да таралянкаме натам, че и наопаки... пък мен друга ми беше идеята...
- Green Light
Отвод!
Правя си отвод, рагаци! Няма да ходя.
Re: Ходи ми се и на мен
До събота - 30-и.Remmivs написа:ама като на Сета един вид. До петък е, нали?
Re: Някой от София ще ходи ли на Панаира в Пловдив?
В събота ще съм там.Dark написа:м? я споделете плийс?
Ако някой, посетил панаира преди мен, ме светне в коя палата има щанд на производители на сабо, ще съм му благодарен в декалитри бира или вино. Че ми се разцепи дясното сабо...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Отвод!
Опааааа, уплаши се майGreen Light написа:Правя си отвод, рагаци! Няма да ходя.
Бтв, ще ми се да ти отнема час тази седмица... кога ще ти бъде удобно? Едно обядче да си спретнем, примерно?
Може ли и аз, може лиииии??? За събота, евентуално, ако се преборя с една гадостГаспод написа:Ми аре да се уговорим за събота нещо. Хем ще разгледаме панаГиря, хем ще има време и за размотаване... Как ви се вижда?
П.П. И без това имам да те черпя от миналия път...
Последно промяна от 4avdar4e на 25.09.06, 11:20, променено общо 1 път.
Абе, Авеave написа: В събота ще съм там.
Ако някой, посетил панаира преди мен, ме светне в коя палата има щанд на производители на сабо, ще съм му благодарен в декалитри бира или вино. Че ми се разцепи дясното сабо...
- Green Light
утре към 13:30+ на плиска?Гаспод написа:Опааааа, уплаши се майGreen Light написа:Правя си отвод, рагаци! Няма да ходя.![]()
Бтв, ще ми се да ти отнема час тази седмица... кога ще ти бъде удобно? Едно обядче да си спретнем, примерно?
Забравил съм кой беше технически, кой не беше... Да се таковам в склерозата и манифестната хипопрозепсия, значи!4avdar4e написа:Абе, Авеave написа: В събота ще съм там.
Ако някой, посетил панаира преди мен, ме светне в коя палата има щанд на производители на сабо, ще съм му благодарен в декалитри бира или вино. Че ми се разцепи дясното сабо...тоя панаир е технически... Кво сабо те бие по главата?
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
аре да ви преча ако не е тайна среща деGreen Light написа:утре към 13:30+ на плиска?Гаспод написа:Опааааа, уплаши се майGreen Light написа:Правя си отвод, рагаци! Няма да ходя.![]()
ама не мога от 13:30 да ви преча, щетрябва да изберете или друг час или друг човек
- Dark Angel
Що бе!Strunz написа:май не те искат:)Dark написа:ми аз планирам да посетя сряда или четвъртък, минавам, разглеждам набързо кой, какво, как и съм готова за връщане обратно
та идеята ми беше, да се присъединя към някой пътуващ, стига да е удобно естествено, за да не пътувам с рейс
Аз бих го взел гаджето, ама сме 4-рима в колата.
Виж ко бях сам
Memento mori.
- Dark Angel
- Dark Angel
ех ако беше сам, и ако баба беше мъжкаSet написа:Що бе!Strunz написа:май не те искат:)Dark написа:ми аз планирам да посетя сряда или четвъртък, минавам, разглеждам набързо кой, какво, как и съм готова за връщане обратно
та идеята ми беше, да се присъединя към някой пътуващ, стига да е удобно естествено, за да не пътувам с рейс
Виж ко бях сам
приятно на теб и леко с администрирането.
нали няма да ме резнеш някой път като излитам на първа
- Green Light
Ми към 14, тогава?Remmivs написа:аре да ви преча ако не е тайна среща деGreen Light написа:утре към 13:30+ на плиска?Гаспод написа:Опааааа, уплаши се майGreen Light написа:Правя си отвод, рагаци! Няма да ходя.![]()
ама не мога от 13:30 да ви преча, щетрябва да изберете или друг час или друг човек
Dark написа:Set написа:Що бе!Strunz написа:май не те искат:)Dark написа:ми аз планирам да посетя сряда или четвъртък, минавам, разглеждам набързо кой, какво, как и съм готова за връщане обратно
Виж ко бях сам
ех ако беше сам, и ако баба беше мъжка![]()
приятно на теб и леко с администрирането.
нали няма да ме резнеш някой път като излитам на първа
На 4-та се излита. За да бръснеш наоколо.
Както се изрази една позната - ти си от онея гадните админи, които проявяват двоен стандарт.
Та няма. Ще проявя единствено и само двоен стандарт. За клубарите не важи 8)
Memento mori.
- Dark Angel
дай да те цуна за тез хбави думи за двойния стандартSet написа:![]()
На 4-та се излита. За да бръснеш наоколо.
Както се изрази една позната - ти си от онея гадните админи, които проявяват двоен стандарт.
Та няма. Ще проявя единствено и само двоен стандарт. За клубарите не важи 8)
ПП / Юро, направо съм влюбена в "дай да те цуна"
Не мога. Или 12:00-13:00 или след 14:45. Ма то пък тогаз ти не можеш. Ми друг път.Green Light написа:Ми към 14, тогава?Remmivs написа:аре да ви преча ако не е тайна среща деGreen Light написа:утре към 13:30+ на плиска?Гаспод написа:Опааааа, уплаши се майGreen Light написа:Правя си отвод, рагаци! Няма да ходя.![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Който дойде ще се обади, нали? :) 
- Dark Angel
аз само с Незнайния и Ния имам връзка, т.е. телfrisky lioness написа:Който дойде ще се обади, нали? :)
ако дойда, а нещо почвам да си търся причина, за да не, ще се обадя
- frisky lioness
- Обратна връзка:
[quote="Dark] а нещо почвам да си търся причина, за да не, [/quote]
Що така?
Що така?
- Dark Angel
frisky lioness написа:
щото с рейс, писна ми да пътувам по рейсове и да ме гледат като да съм извънземна![]()
иначе с удоволствие
-
Гост
Що така те мислят за извънземна?Dark написа: щото с рейс, писна ми да пътувам по рейсове и да ме гледат като да съм извънземна![]()
иначе с удоволствие
аз бях госта :)Anonymous написа:Що така те мислят за извънземна?Dark написа: щото с рейс, писна ми да пътувам по рейсове и да ме гледат като да съм извънземна![]()
иначе с удоволствие
- Dark Angel
идея си нямам, като се гледам в огледалото съм си съвсем окwishes написа:аз бях госта :)Anonymous написа:Що така те мислят за извънземна?Dark написа: щото с рейс, писна ми да пътувам по рейсове и да ме гледат като да съм извънземна![]()
иначе с удоволствие
Пробвай на стоп този пътDark написа: идея си нямам, като се гледам в огледалото съм си съвсем ок
- Dark Angel
достатъчно съм пътувала на стоп/вземала стопаджии.wishes написа:Пробвай на стоп този пътDark написа: идея си нямам, като се гледам в огледалото съм си съвсем ок
веднъж се издразних гранде и сложих точка.
Като стопаджийка или като шофьор?Dark написа:достатъчно съм пътувала на стоп/вземала стопаджии.wishes написа:Пробвай на стоп този пътDark написа: идея си нямам, като се гледам в огледалото съм си съвсем ок
веднъж се издразних гранде и сложих точка.
- Dark Angel
кат драйвър се изнервих - момче и момиче, зарязах ги на магистралата, момичето мълчи, момчето дава съвети за музика, въртене на волан, ускорение, време за зареждане, метод за натискане на педали и т.н.wishes написа:
Като стопаджийка или като шофьор?