хора нямате си на идея какви екстремни усилия изискват да се превърнеш в лъскава кукла
цял ден, цял един ден, представяте ли си аз се тансформирвам от обикновенна продавачка на тухли в лъскаво същество с дълъг маникюр, премрежен поглед, хубава уста и зелени очи
леле какъв къртовски труд е това
направо капнах
съсипах се
направо нямам силици да мръдна
и сега ще вървя на лов за мъже
щото разбрах вчера колко екстремно важен е секса за женското спокойствие
сега отивам да тренирам спешъл погледи пред огледалото
Здравей мило дневниче ,
аз съм една прекрасна стара жена , ама много прекрасна и съвсем леко стара .
Продавам тухли и съм голяма бизнесменка . Днеска бях на пазара , работна съм , даже не се сресах и избръснах мустачките , направо на пазара ти казвам . И знаеш ли как ме уважават всичките , като ме видят и заобикалят , извръщат очи ... Ха , ша ги науча аз на респект !!!! А най ме е яд като видя някоя манекенка - еййй полудявам , аха засилвам се и размахвам юмруци - да ме уважава , ама никога не стигам до тях . Една стена седи пред мен и не ме пуска . Прозрачна стена , като крещя много зад нея се изписва с дъха ми страх - тва е паранормален феномен . Разбрал си вече запалена съм по фантастиката и по книгите . Много обичам да чета - Ницше най много, щот съм философка . Ителигентна работа ти казвам , почти съвършенство . Купих си днеска и Сенека , половин страница изчетох и смятам сега да говоря за морала и да нравоучавам в нета . Утре пак ще чета , ама и да не чета , ще пиша в нета , щот аз съм природен талант на трезвата мисъл.
Хайде чао , че имам да пускам пералня . Нямам чисти кърпи , че кат съм в нета , как се пеня и само си забърсвам устата ,
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Tinkerbell написа:Здравей мило дневниче ,
Продавам тухли и съм голяма бизнесменка . Днеска бях на пазара , работна съм , даже не се сресах и избръснах мустачките , направо на пазара ти казвам . И знаеш ли как ме уважават всичките , като ме видят и заобикалят , извръщат очи ... Ха , ша ги науча аз на респект !!!! А най ме е яд като видя някоя манекенка - еййй полудявам , аха засилвам се и размахвам юмруци - да ме уважава , ама никога не стигам до тях . Една стена седи пред мен и не ме пуска . Прозрачна стена , като крещя много зад нея се изписва с дъха ми страх - тва е паранормален феномен . Разбрал си вече запалена съм по фантастиката и по книгите . Много обичам да чета - Ницше най много, щот съм философка . Ителигентна работа ти казвам , почти съвършенство . Купих си днеска и Сенека , половин страница изчетох и смятам сега да говоря за морала и да нравоучавам в нета . Утре пак ще чета , ама и да не чета , ще пиша в нета , щот аз съм природен талант на трезвата мисъл.
Хайде чао , че имам да пускам пералня . Нямам чисти кърпи , че кат съм в нета , как се пеня и само си забърсвам устата ,
"Познай себе си" - издълбано на камъка на храма на Аполон в Делфи.
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Tinkerbell написа:Здравей мило дневниче ,
Очаквах, че ще прочетеш и ще си вземеш бележка.
Виж, това не е IRC. Защо просто не престанеш?
Има толкова хора, които ти обръщат внимание тук и ти удариха рамо снощи. Просто спри да злобееш ... Заради себе си. Заради хората, които снощи се обърнаха срещу други хора, с които са тук от години, за да защитят теб и се нарекоха с грозни имена, пак заради теб. Най-малкото от уважение към тях, на твое място бих престанала да клада огньове.
Откраднала си ми темата, Дарки...
И аз имах страхотен ден - обаче маалко по-различен...
Днес открих, че ако изчакаш вълната да се разбие и се хвърлиш в нея, попадаш в пяната...и хиляди шумящи бумбуручки клокочат около теб...
Честно не бих го заменила и за най-разглезващия масаж...
Така не съм сезабавлявала от дете...
Хади и да се похвалиш за трофеите от лова:lol:
Tinkerbell написа:Момичета , темата беше с цел подигравка към мен и моето ежедневие ! Да си го кажем направо .
Но пък от сърце и пожелавам такъв ден !
Момиченце - не приемай нещата лично - малко са хората/да не кажа никой/, които постъпват по определен начини заради теб - обикновено мотивацията на всеки от нас се крие дълбоко в самите нас...
Tinkerbell написа:Момичета , темата беше с цел подигравка към мен и моето ежедневие ! Да си го кажем направо .
Но пък от сърце и пожелавам такъв ден !
Аз мисля, че тя преспокойно може да си позволи такъв ден. И може да го сподели с нас. И още не познаваш добре клуба, но често такива теми стават с много страници и само голо бърборкане, за релакс, абсолютен!
А и виж как всички сме жадни за активна почивка. Всеки бачка. Всеки чезне за по малко, потънал в работа.
Не го приемай лично. Все още си афектирана и приемаш нещата навътре. Тук хората са порастнали и са далеч от тия схеми. Малко от тях биха си обърнали и другата буза, ако удариш едната. Настъпваш котката по опашката.
Marygold_vn написа:Откраднала си ми темата, Дарки...
И аз имах страхотен ден - обаче маалко по-различен...
Днес открих, че ако изчакаш вълната да се разбие и се хвърлиш в нея, попадаш в пяната...и хиляди шумящи бумбуручки клокочат около теб...
Така не съм сезабавлявала от дете...
Хади и да се похвалиш за трофеите от лова:lol:
това с пяната го знам
усещането по кожата е тооооолкова хубаво
масажите ги пропуснах
а няма нужда, т.е. има ма няма време
Marygold_vn написа:
Ако знаеш кааааак те мразяяяяя
От три дни вия: искаааааааам да плуваааааам,ама трябва да изчакам още 15-тина дни