На квалификациите за Балканиадата в Турция

Боужке,Rain написа:23, извинете! На 18 не гледахме късния Сънчо, само раннияКапинчо написа:Значи си на 18. Трябва да внимавам като се закачам с теб, че чичо прокурор дебне.Rain написа:Уууу, че хубаво момиче!![]()
Пу да не му е уроки. Сигурно е колкото мене.Пък и темпераментно изглежда, като татко си
![]()

Две са - забравяш сина, който е разкошен като човек, а и визия не му липсва.Метаморф написа: П.П. най-после и нещо хубаво произлязло от теб да видя
браво Капине,Капинчо написа:човек да се похвали с детето си.
За какво ти е да имаш хубава дъщеря и умен син ако не можеш да се изфукаш?:blum:doktorka написа:браво Капине,Капинчо написа:човек да се похвали с детето си.
има защо да се гордееш.
и ти си един фукльо...
тъй ,тъй...Капинчо написа:За какво ти е да имаш хубава дъщеря и умен син ако не можеш да се изфукаш?:blum:doktorka написа:браво Капине,Капинчо написа:човек да се похвали с детето си.
има защо да се гордееш.
и ти си един фукльо...
Карай. На мен спама не ми пречи.doktorka написа:
тъй ,тъй...
точно за това ми е думата...
п.с. хм,дали да не пусна отделна тема...за да не спамя твоята?
май да.
не,не и когато детето ти е в темата.Капинчо написа:Карай. На мен спама не ми пречи.doktorka написа:
тъй ,тъй...
точно за това ми е думата...
п.с. хм,дали да не пусна отделна тема...за да не спамя твоята?
май да.
Имаше една притча, питай Рем, той я е пускал много пъти. За децата... Те не са наши, те са си на себе сиКапинчо написа: За какво ти е да имаш хубава дъщеря и умен син ако не можеш да се изфукаш?:blum:
Да ти е жива и здрава и много да те радва!!!Капинчо написа:човек да се похвали с детето си.