Не е хубаво

Все същите
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Боев, обидите и псувните са оръжието на слабите :lol:
Изображение
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

Както и криенето . чаках да ми се обадиш , голямо жено :blum: Да си оставя пак тела , за да си изям обещания бой , а :)
Обиди .... ай ся . Натуралистично изразих притеснение за хормоналния ти баланс . Жалко че съм финансова тръба , иначе щях да ти пратя кинти за изследванията .
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Tinkerbell написа:Както и криенето . чаках да ми се обадиш , голямо жено :blum: Да си оставя пак тела , за да си изям обещания бой , а :)
Обиди .... ай ся . Натуралистично изразих притеснение за хормоналния ти баланс . Жалко че съм финансова тръба , иначе щях да ти пратя кинти за изследванията .

кво се натискаш с тоя телефон

знам че го пусна с надежда някой готин да ти се обади :winkw::lol:

и кво?

не връзва ли :rotfl24:
Изображение
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

аз тебе чакам ! Ще си застанеш ли зад думите , лельо .
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

искам да ви помоля да спрете!!!
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

Quid написа:искам да ви помоля да спрете!!!
Вадиш ли кинтите :) Такъв си банкер , че му иде на човек да ти подари някоя яка ювелирна , па после ша ми купиш яхта , че търся някой чичко паричко :shy: но това е тайна .
Искам да се извиня на всички , които прочетаха онези думи . Не се отказвам от тях , просто трябваше да са на лично , а не да се занимават толкова хора . Не съобразих или не исках да мисля , не знам . Беше грозно ! А и в интерес на истината дарки е права - беше мащабно изпускане на нервите , независимо от обстоятелствата , независимо от евтините провокации . Всеки си отговаря за поведението , както аз , така и тя и хората са си прави да си градят мнения . Моето за нея е едно и също , но вие не бяхте длъжни да го узнавате по такъв начин . Живи здрави !

Баща ми е в Армения !
И и и и съм щастлива !
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
І

Мнение от І »

Quid написа:искам да ви помоля да спрете!!!
Мда... Не знам защо се случва така.
Препоръчам на някой да влезе в "моето клубче" да се запознае с едни страхотни хора /защото съм преценил, че човекът е страхотен също/... и изведнъж "у света на чудесата"... :? :shy: И сценария е неизменно един и същи.. Вече се чудя как въобще по жени да ходя, като всички караници от тях произлизат.
За малко и с Маичка да стане така добре, че се се разбра кой я е довел. А тя е едно сладурче, стеснително и кротко.
Представям ви я с нейно изрично разрешение:
Изображение

И малко танци около лагерния огън на авио-пикника в Гелеменово

Изображение

Толкова ли не може "по-мекичко" да се отнасяме с новодошлите, въпреки подозренията, че са някой дето е дошъл да ни "налази"...

Ето тази песен вчера ми я подари едно друго девойче, което никога няма да пропише тук /а четеше/. Пием си биричките понякога вечер след работа...щото ми е съседче.
Buena Vista Social Club - Chan Chan

Толкова ли е трудно?! Не я познавам Тинкърбел. А може и да я познавам :dunno: Сигурно ще се радвам и с нея да се запозная, както с всеки от вас. Ама...поне шанс да им дадем на хорицата..

Куба либре! Дано клипчето малко ви върне у релсите...
І

Мнение от І »

Tinkerbell написа: Баща ми е в Армения !
И и и и съм щастлива !
Благодаря ти за извинението и НАЗДРАВЕ по повода за измъкването на баща ти! :-) :cool:
Надявам се да си го прегърнеш скоро жив и здрав /както и всички тук/.
:beer:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

МъЖжжж, не зная какво им става на някои хора, но определено комуникацията улита в пропастта като се почне с обиди и псувни

това направо секва разговора

доброто възпитание би трябвало да го има и тук
Изображение
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

МЪЖжжж написа:
Tinkerbell написа: Баща ми е в Армения !
И и и и съм щастлива !
Благодаря ти за извинението и НАЗДРАВЕ по повода за измъкването на баща ти! :-) :cool:
Надявам се да си го прегърнеш скоро жив и здрав /както и всички тук/.
:beer:
Присъединявам се и аз. :beer:
Чудно нещо е нета - ни си виждал, ни чувал някого,
пък изведнъж започваш да преживяваш с него. Та и аз така, като слушах днес новините от Грузия.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Dark Angel написа:МъЖжжж, не зная какво им става на някои хора, но определено комуникацията улита в пропастта като се почне с обиди и псувни

това направо секва разговора

доброто възпитание би трябвало да го има и тук
Както се видя не секва, а отключва много повече обяснения и пак потича мътната вода.
А, спри се и ти. Стига се прави на светица. Помним и твои изказвания. Не сме от вчера.
Честно става блудкаж на всеки твой втори постинг да се чете "някои хора". Нали все претендираш, че си много директна...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
FancyGirl

Мнение от FancyGirl »

Благодаря .
Амаранта .... много милно ми стана ! :)
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
Баба Яга

:)))

Мнение от Баба Яга »

МъЖжжж, само като гледах снимките ви и благородно ви завидях, днес ни спукаха от токови удари и аз вместо да почивам стоя на компа и събирам една торба с нерви, благодаря ти за снимките. :lol:"Има ли и друг живот? - Имааа разбира се...." Радвам се за теб и за Маичка, не се стискайте, пускайте още.:lol: Аз утре ще ходя да "душа" едни моряци, ако успея ще пусна нещичко.:lol:
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Аватар
Маичка

Мнение от Маичка »

Баба Яга написа:МъЖжжж, само като гледах снимките ви и благородно ви завидях, днес ни спукаха от токови удари и аз вместо да почивам стоя на компа и събирам една торба с нерви, благодаря ти за снимките. :lol:"Има ли и друг живот? - Имааа разбира се...." Радвам се за теб и за Маичка, не се стискайте, пускайте още.:lol: Аз утре ще ходя да "душа" едни моряци, ако успея ще пусна нещичко.:lol:
И аз си мислех, че няма "друг живот" за мен. Напоследък толкова бях затънала в това ежедневие.. Благодарна съм, че попаднах тук- сред вас и в "клубчето" и се почувствах "жива".
Ще ме извините, но както казва МъЖжжж съм притеснителна и ще ми трябва мъничко временце да се отпусна и да вляза в ритъма на закачките ви тук. :lovekiss:
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Мнемозина написа:Лоши думи има, Док, след като ти се реагира по този начин. Думите имат и контекст, и интонация - да, да, дори и в нета си имат интонация, - и начин на отправяне... Сарказмът винаги личи и изобщо не ми повтаряй повече за липсата на лоши думи.

От десет постинга насам те моля да ми кажеш твоята мисъл - и ти не ми я казваш.
Кажи ми най-после тази толкова тайнствена твоя мисъл, моето възприятие вече е ясно на всички.

Моето милосърдие е изцяло твое възприятие, между другото.

П.П. Ще ти отговоря чак довечера или утре, сега изчезвам от тук.
98% от активно пишещите тук могат само да се радват на моя "сарказъм"...
аз, значи, го мисля като "пресметнато добър тон"...:rotfl24:
иначе бих наричала нещата с истинските им имена и без да се съобразявам с тона.

но,понеже съм възпитана...не си го позволявам...:-)

п.с нема нужда да отговарям повече.мисля че съм ясна.
Аватар
doktorka

Мнение от doktorka »

Маичка написа:
Баба Яга написа:МъЖжжж, само като гледах снимките ви и благородно ви завидях, днес ни спукаха от токови удари и аз вместо да почивам стоя на компа и събирам една торба с нерви, благодаря ти за снимките. :lol:"Има ли и друг живот? - Имааа разбира се...." Радвам се за теб и за Маичка, не се стискайте, пускайте още.:lol: Аз утре ще ходя да "душа" едни моряци, ако успея ще пусна нещичко.:lol:
И аз си мислех, че няма "друг живот" за мен. Напоследък толкова бях затънала в това ежедневие.. Благодарна съм, че попаднах тук- сред вас и в "клубчето" и се почувствах "жива".
Ще ме извините, но както казва МъЖжжж съм притеснителна и ще ми трябва мъничко временце да се отпусна и да вляза в ритъма на закачките ви тук. :lovekiss:
аз не хапя.
;)
и недей да се притесняваш.
това тук е виртуал.
Аватар
Баба Яга

:)))

Мнение от Баба Яга »

Маичка, никога не можеш да се харесаш на всички, винаги ще има по някой недоволен, но пък какво значение има това."Който е приятел на всички, не е приятел на никого." Забравих кой го е казал но е бил прав. Радвам се че си тук. :flower: :lol:
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

МЪЖжжж написа:
И малко танци около лагерния огън на авио-пикника в Гелеменово

Изображение
Това по ми прилича на борба свободен стил, ма щом казваш, че танцувате, така да е. Кой съм аз та да ви оценявам.:lol:
Аватар
Маичка

Re: :)))

Мнение от Маичка »

Баба Яга написа:Маичка, никога не можеш да се харесаш на всички, винаги ще има по някой недоволен, но пък какво значение има това."Който е приятел на всички, не е приятел на никого." Забравих кой го е казал но е бил прав. Радвам се че си тук. :flower: :lol:
Много мила Баба Яга си :friends:
І

Мнение от І »

Капинчо написа: Това по ми прилича на борба свободен стил, ма щом казваш, че танцувате, така да е. Кой съм аз та да ви оценявам.:lol:
Ми държи ме да не падна кат съм се напил.. :rotfl24:
Къпине, танците с "комсомолско растояние" помежду, отдавна не са у таргет листата на новите поколения. :winkw:

п.п. Току що се чух с щерката. :cool: Върнали са се живи и здрави от морето /с тая война на пътищата ни и аз се притеснявам/. Бяха с бившата, балдъзата и бастуните... И кат го знам бастуняка кво е говедо...си е за притеснение. :roll:
Ма те! :-) Добри новини днес. :cool:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

МЪЖжжж написа:
п.п. Току що се чух с щерката. :cool: Върнали са се живи и здрави от морето /с тая война на пътищата ни и аз се притеснявам/. Бяха с бившата, балдъзата и бастуните... И кат го знам бастуняка кво е говедо...си е за притеснение. :roll:
Ма те! :-) Добри новини днес. :cool:
Разбирам те. И аз като пътуват децата без мен все ги мисля. Дано имат късмет само, щото другото е страшно.
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

МЪЖжжж написа: Ма те! :-) Добри новини днес. :cool:
Ееее, ти пък ся, бастуни. :lol: Важното е, че са били и доволни са се върнали - живи и здрави! :grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа: Егати и конспирацията

"Особености на 3о4овската конспирация"
и аз питам "коя?"
тя така и не ми отговори
сега питам теб"защо сноу не пише?" Това го питам сериозно, а не да се заяждам нещо (обяснявам, защото тук в последно време стана много обяснително. така сигурно е по-добре, за да не стават после грешки кой какво искал да каже , а другият какво разбрал. аз така или иначе не обичам много да се обяснявам, но понякога се налага)
Та, отклоних се..Питам те в прав текст
ти ...увърташ и така и не ми отговаряш
И Мнемо пита, и на нея никой не отговаря
А преди беше много разпростаранена и друга мода (то това май още се шири)-честото използване на "някои хора"
Аман от недомлъвки
не е само параноята.....
Аз пък така искам да ти отговоря, обаче не знам на какво и как.
Незнайния и Сноу не пишат по различни конкретни причини и аз не бих сложила под общ знаменател отсъствието им в момента. Незнайния си каза защо и в клуба, Сноу - не, неин избор е да не го казва и толкова.
Истината е, че и двамата спряха да пишат след конфликти, които бяха излишни, но очевидно неизбежни.
Но и за двамата съм сигурна, че ще се върнат, когато успеем да преодолеем всичко това.

Недомлъвките в момента са също неизбежни, макар че и аз не ги харесвам.
Четенето между редовете е приятно тогава, когато по някакъв начин е достъпно за всички четящи, иначе изглежда като интригантство - и затова отказвам да го правя. Решила съм да разбирам само това, което се казва в прав текст. И да говоря в прав текст, доколкото ми е възможно. Поне докато не отмине всичко това.
Просто в момента това, което е между редовете, направо не е за четене. То и в редовете често не е за четене. :(

От друга страна е нормално вихрите, които се завихриха, да извадят някои неприятни неща на показ. Не би могло да се очаква друго - но то пък може да се окаже и оздравително.
Вчера видях как клубът е пораснал в някои отношения.
Няма страшно. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Dark Angel написа:
Мнемозина написа: Можеш спокойно да ми обясниш това, което не разбирам. Това беше и молбата ми. :-)
мислех си
но ти си от най-далечните ми хора в този клуб
не искам да се обяснявам
просто не искам
не от инат или неспособност
Не се обяснявай тогава, достатъчно е ти да си знаеш какво правиш и какво се получава. А може би и това не ти е нужно. Не знам.
Различни сме, наистина.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

doktorka написа:
Мнемозина написа:Лоши думи има, Док, след като ти се реагира по този начин. Думите имат и контекст, и интонация - да, да, дори и в нета си имат интонация, - и начин на отправяне... Сарказмът винаги личи и изобщо не ми повтаряй повече за липсата на лоши думи.

От десет постинга насам те моля да ми кажеш твоята мисъл - и ти не ми я казваш.
Кажи ми най-после тази толкова тайнствена твоя мисъл, моето възприятие вече е ясно на всички.

Моето милосърдие е изцяло твое възприятие, между другото.

П.П. Ще ти отговоря чак довечера или утре, сега изчезвам от тук.
98% от активно пишещите тук могат само да се радват на моя "сарказъм"...
аз, значи, го мисля като "пресметнато добър тон"...:rotfl24:
иначе бих наричала нещата с истинските им имена и без да се съобразявам с тона.

но,понеже съм възпитана...не си го позволявам...:-)

п.с нема нужда да отговарям повече.мисля че съм ясна.
Да, за представите си за добър тон си пределно ясна.
Не смея и да си помисля какви са за теб 98 процента от активно пишещите тук.

Но на основния си въпрос отговор не получих, което - ще се повторя - също е отговор.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Tinkerbell написа: Искам да се извиня на всички , които прочетаха онези думи . Не се отказвам от тях , просто трябваше да са на лично , а не да се занимават толкова хора . Не съобразих или не исках да мисля , не знам . Беше грозно ! А и в интерес на истината дарки е права - беше мащабно изпускане на нервите , независимо от обстоятелствата , независимо от евтините провокации . Всеки си отговаря за поведението , както аз , така и тя и хората са си прави да си градят мнения . Моето за нея е едно и също , но вие не бяхте длъжни да го узнавате по такъв начин . Живи здрави !

Баща ми е в Армения !
И и и и съм щастлива !
И аз благодаря за извинението и се радвам за баща ти! :lol:
Panta rhei...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Мнемозина написа:

Но на основния си въпрос отговор не получих, което - ще се повторя - също е отговор.
Мнемо, душичке, не ти ли мина? Насила хубост не става. Кой какъвто - такъв.:-)
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Интересно ние, простосмъртните, дето въобще не ползваме саркастични похвати, как още живеем на тая планета ... :lol::lol::lol:
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Капинчо написа:Мнемо, душичке, не ти ли мина? Насила хубост не става. Кой какъвто - такъв.:-)
Последователна е Мнемо, довършва нещата, като ги почне. Да няма пренебрегнати в диалога. :blum:
Мисля, че на всички ни мина ... и ветровете замряха. И Тинки Уинки се успокои! :-)
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Rain написа: Последователна е Мнемо, довършва нещата, като ги почне. Да няма пренебрегнати в диалога. :blum:
Мисля, че на всички ни мина ... и ветровете замряха. И Тинки Уинки се успокои! :-)
Мдааа... всъщност ... ама какво пък ...
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Тинкърбелл ми е твъъъърде дълго за късата памет, да знаете. :blum: :winkw:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Капинчо написа:
Мнемозина написа:

Мнемо, душичке, не ти ли мина? Насила хубост не става. Кой какъвто - такъв.:-)
Да, така е.
Но в момента рядко успявам да седна на компютъра, пък не обичам да оставям недовършени и недоизяснени разговори.
Panta rhei...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Rain написа:Тинкърбелл ми е твъъъърде дълго за късата памет, да знаете. :blum: :winkw:
Хайде, хайде! Стига с тоя добър тон. Признай си честно, че не ти пука достатъчно за нея, за да й запомниш името.:grin:
Последно промяна от Дядо Капинчо на 10.08.08, 13:54, променено общо 1 път.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Мнемозина написа: Да, така е.
Но в момента рядко успявам да седна на компютъра, пък не обичам да оставям недовършени и недоизяснени разговори.
Дерзай тогава!
Прочее, Картаген трябва да бъде разрушен!:kiss:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Капинчо написа:
Мнемозина написа: Да, така е.
Дерзай тогава!
Прочее, Картаген трябва да бъде разрушен!:kiss:
Няма Картаген тук.
Panta rhei...
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Капинчо написа:
Rain написа:Тинкърбелл ми е твъъъърде дълго за късата памет, да знаете. :blum: :winkw:
Хайде, хайде! Стига с тоя добър тон. Признай си честно, че не ти пука достатъчно за нея, за да й запомниш името.:grin:
Признавам си, че я чета прекалено от скоро, че да помня Тинкър ... Ама си признавам и че днес съм на работа и докато пуших навън се сетих за едно време и песничката "Тинки Уинкииии, Джипсиии, Ляляяяя, Поооол" :lol: Като чета някой, свързвам го с писаници или впечатления, които съм си създала за него от писаното ... :lol: Не питай колко време ми беше трудно да се сетя коя реплика е била на Капинчо, коя на Метаморф - не знам защо, ама доста ви бърках, когато Марвин-а почна да сменя никове и аватари :mad:
І

Мнение от І »

Rain написа:..се сетих за едно време и песничката "Тинки Уинкииии, Джипсиии, Ляляяяя, Поооол"
Малиииии! Какво съм ти направил да ми припомняш тоя период?! :twisted:
Предпочитам сегашния "принцесния". Оня с непрекъснатото гледане/четене на малоумното френско "тинкиуинки"...направо ме изваждаше от равновесие. :lol: Добре, че само щерката. Че ако и сина ме беше подложил на такова изпитание навремето.. :lol:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

Rain написа: Не питай колко време ми беше трудно да се сетя коя реплика е била на Капинчо, коя на Метаморф - не знам защо, ама доста ви бърках,...
Малей, тая обида дето я нанесе на Марвина, Метаморфа и Авънхоу само с кръв ще я измиеш. Пиши си завещанието!
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

МЪЖжжж написа:
Rain написа:..се сетих за едно време и песничката "Тинки Уинкииии, Джипсиии, Ляляяяя, Поооол"
Малиииии! Какво съм ти направил да ми припомняш тоя период?! :twisted:
Предпочитам сегашния "принцесния". Оня с непрекъснатото гледане/четене на малоумното френско "тинкиуинки"...направо ме изваждаше от равновесие. :lol: Добре, че само щерката. Че ако и сина ме беше подложил на такова изпитание навремето.. :lol:

:lol::lol::lol:
Аз бях в забавачницата и ми беше интересно :grin: :blum:
Аватар
Rain

Мнение от Rain »

Капинчо написа:
Rain написа: Не питай колко време ми беше трудно да се сетя коя реплика е била на Капинчо, коя на Метаморф - не знам защо, ама доста ви бърках,...
Малей, тая обида дето я нанесе на Марвина, Метаморфа и Авънхоу само с кръв ще я измиеш. Пиши си завещанието!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Публикувай отговор