За какво
Да докладвам: видях се с няколко накуп и умрях от смях.
Разговорите се движеха в диапазона между това какво се случва с професията ни, кой е останал в нея и кой не е - и обществено приемливо ли е да се пърди в тоалетната на Макдоналдс. Тоз въпрос последният не можахме да го разрешим.
Останалото беше новопоявили се разкрития за едното време и разкази за голямата сбирка преди седмица.
Иначе са си същите и ми беше приятно, че ги видях.
Разговорите се движеха в диапазона между това какво се случва с професията ни, кой е останал в нея и кой не е - и обществено приемливо ли е да се пърди в тоалетната на Макдоналдс. Тоз въпрос последният не можахме да го разрешим.
Останалото беше новопоявили се разкрития за едното време и разкази за голямата сбирка преди седмица.
Panta rhei...
Мдаааа, а моята глава лекинко дрънчи на кухоМнемозина написа:Да докладвам: видях се с няколко накуп и умрях от смях.
Голям кеф. Много любов и много смях. Сякаш се родих отново...
П.П. Най-смешното беше (ами, ами, едно от най-смешните...), че оная школа по йога, дето не можех да се запиша, щот няма места, ми тя собственост на оная с големия оранжев джип... Ми да. Записана съм. Сега чакам да се появи някой с плувен басейн с олимпийски размери, за да е пълно щастието ми
Тръгваш на йога? Сериозно ли? Бравос!4avdar4e написа: П.П. Най-смешното беше (ами, ами, едно от най-смешните...), че оная школа по йога, дето не можех да се запиша, щот няма места, ми тя собственост на оная с големия оранжев джип... Ми да. Записана съм. Сега чакам да се появи някой с плувен басейн с олимпийски размери, за да е пълно щастието ми
Ахъм, аз от кога драпам за тая школа.... И на плуване, и на фитнес, и на шофьорски курс. Ама туй след 1 септемвриvyara написа: Тръгваш на йога? Сериозно ли? Бравос!
П.П. Снощи другото, което с много смях констатирахме, беше, че всичкото "женско" сме блондинки..
Мда, трябва да разтоварваш и да се зареждаш. Йогата е супер. И за шофьорския курс браво.4avdar4e написа:Ахъм, аз от кога драпам за тая школа.... И на плуване, и на фитнес, и на шофьорски курс. Ама туй след 1 септемвриvyara написа: Тръгваш на йога? Сериозно ли? Бравос!![]()
П.П. Снощи другото, което с много смях констатирахме, беше, че всичкото "женско" сме блондинки..Айде, изчезвам наистина, че днес ще е ...весело. А някои от купона пътуват за Йордания, САЩ и Елин Пелин. Тях пък хич не мога да ги мисля
- Глас в пустиня
Уффф, да бе, четох за твоя глезен.Remmivs написа:секси е, ти па
супермен като правя особено
ама пазя глезена и ги няма любимите ми клекове и напади и мъртва тяга
там дето са най-големите тежести
и куцукам секси из залата
бе къртя
Ти да не сваляш някого в залата, че и травмиран ходиш да тренираш.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Глей ся, аз помня.vyara написа: Боже, кога съм лъгала толкоз безсрамно.:shy:
Ма нема такову нещо бе. Но е в плановете ми. И в гимнастиката на Синди са някъде там, ама когато я играя.
На Синди диска с гимнастиката ми зачезнА нанякъде. Търсих го в замундата, ама има някаква нова версия... Обаче има страхотни упражнения. Тях си ги правя сутрин с цигарата и кафето
- Stranniche
- Обратна връзка:
Едновременно ли? Каране на водно колело ли шъ е това?Stranniche написа:Добре звучиш4avdar4e написа:Ахъм, аз от кога драпам за тая школа.... И на плуване, и на фитнес, и на шофьорски курс. Ама туй след 1 септември![]()
! Само да я започнеш тая програма!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката