май имаше някакво поверие
ама съм го забравил
какво става като минеш под Дъгата
Лека седмица:-)

Пенчо Заека написа:Би трябвало да си си сменил пола....Готин фотос!
Щом сте минали всичките, значи балансът се е запазил.Кент написа:минахме под Дъгата
ама съм го забравил
Мдааа не е понеделник днес.Tinkerbell написа:Имаше една приказка : Ако не ви се работи 3ти ден , значи е сряда !
Ставаш педераст, освен ако не си си бил такъв. Две минавания не те правт отново читав, а пак педераст.Кент написа: какво става като минеш под Дъгата![]()
Ужасен си начи.Капинчо написа:Ставаш педераст, освен ако не си си бил такъв. Две минавания не те правт отново читав, а пак педераст.Кент написа: какво става като минеш под Дъгата![]()
А сега да видим дали търсиш доброто у човека.
благодаря де:-) за отговораКапинчо написа:Ставаш педераст, освен ако не си си бил такъв. Две минавания не те правт отново читав, а пак педераст.Кент написа: какво става като минеш под Дъгата![]()
А сега да видим дали търсиш доброто у човека.
Направо си е понеделник, обедно време..holi_day написа:Мдааа не е понеделник днес.Tinkerbell написа:Имаше една приказка : Ако не ви се работи 3ти ден , значи е сряда !И сряда малко ми се вижда. Напрао си е четвъртък следобяд. След малко Метаморф шъ съ върне от командировка и шъ си смени ника*.
*- Не ника, а аватара. Ника чаве-то щеше да го сменя. Ужас. Кукувици ми кукат в главата.
Нещо съм нервозен тия дни и трябва да си го избия някъде, а кво по удобно място от 3о4ото.vyara написа: Ужасен си начи.
Оти съм забелезал дека некой като стане педераст си остава педераст независимо откъде минава.А откъде знаеш за двете минавания.
Целувате ме само щото някой не дава. Така е то!Капинчо написа: А тебе ше те нацелуван напук на оня дето още си играе с детски самолетчета па се прави на Мъжжжжж.
Браво! Отличен (6) за отговора.Кент написа: благодаря де:-) за отговора
п.п. щях да питам, а ти отде знаеш:shocked:
но ще се въздържа:rotfl24:
п.п.1 успешна седмица и яростна отпуска после:-)
Ми то джанка* дето е на пътя и всеки я бере не е вкусна. Друго си е джанка зад ограда.vyara написа: Целувате ме само щото някой не дава. Така е то!:winkw:
чак пък добричъкКапинчо написа:Браво! Отличен (6) за отговора.Кент написа: благодаря де:-) за отговора
п.п. щях да питам, а ти отде знаеш:shocked:
но ще се въздържа:rotfl24:
п.п.1 успешна седмица и яростна отпуска после:-)
Що не можех и аз да съм такъв добричък.
знаех аз че още едно око е залепнало към окуляра южно от кълбото:-)
Е те така стааа въргала начи!Капинчо написа:....си играе с детски самолетчета па се прави на Мъжжжжж.
А аз днес гледах как щъркелите се събираха над залива, за да отлетят на юг.Кент написа:минахме под Дъгата
ама съм го забравил
Явно не е... Точно миналата неделя (03-08 демекМнемозина написа:
Не е ли рано още?
Кой ти даде това инфо за отлитането на юг? Вие пъ на давате и на щъркелите да си правят среща на випуска! Кви хора има начи....Мнемозина написа:А аз днес гледах как щъркелите се събираха над залива, за да отлетят на юг.
Тези не минаваха, а се бяха спрели на едно място и се въртяха в спирала, чакаха и други ята да пристигнат. Стояха така десетина минути, докато се подредят, и отхвърчаха.Gaspode написа:Явно не е... Точно миналата неделя (03-08 демекМнемозина написа:
Не е ли рано още?) в село гледах едно огромно ято - точно по залез минаха пред слънцето поединично и на групи. Впечатляваща гледка наистина
Кент написа:минахме под Дъгата
ама съм го забравил
Кой бе? Ти ли? Ей ми телефона 0888 457 362. Чакам да ми се обадиш.МЪЖжжж написа: Е те така стааа въргала начи!![]()
Пише се "Въйййй ше радугами"Semiramis написа:
Въйше радугнезнам как се пише на руски
прекрасен детски филм
от моята младост
за либоФ
и за мечти