ПП. Нарочно пускам снимките без коментари. Всяка прилика и/или разлика с действителни лица и събития е случайна.

Нищо случайно няма на този свят!Gaspode написа: ПП. Нарочно пускам снимките без коментари. Всяка прилика и/или разлика с действителни лица и събития е случайна.
През по-голямата част от времето са от долната страна. Под водата, демекStranniche написа: Нищо случайно няма на този свят!
В кой край на Черно море са тези симпатяги?
Ми аз понеже там не мога да си го меря нито с теб, нито с Боев, та реших да се намърдам в незаета нишаКент написа:яко е, аз още до под водата не съм стигнал обаче:shy:
засега само на надводни и подземни пасторали се отдавам
Което .... м.... на морето е един вид медуза, донесена от танкерите от други морета. Тя няма врагове в Черно и изяжда яйцата на рибките. Проблемът не е от вчера. Имаше един документален филм на Милан Огнянов отпреди 10-тина години, където човекът обясняваше това.Gaspode написа:Ми аз понеже там не мога да си го меря нито с теб, нито с Боев, та реших да се намърдам в незаета нишаКент написа:яко е, аз още до под водата не съм стигнал обаче:shy:
засега само на надводни и подземни пасторали се отдавам
И се моля само повечко време да си стоите над водата вие... че навлезете ли и на този пазар ще стане кървава и мътна. Предимно мътна, като се сетя каква беше водата...- видимост под метър - ако не си усещах плавниците на краката щях да помисля, че съм ги загубил на моменти
Тия рапани явно е*ават майката на морето
- вече почти не се виждат миди но пък бъка от рапани...
Съща е, и историята с рапаните.Stranniche написа:
Което .... м.... на морето е един вид медуза, донесена от танкерите от други морета. Тя няма врагове в Черно и изяжда яйцата на рибките. Проблемът не е от вчера. Имаше един документален филм на Милан Огнянов отпреди 10-тина години, където човекът обясняваше това.
Благодаря!Gaspode написа: ПП. Нарочно пускам снимките без коментари. Всяка прилика и/или разлика с действителни лица и събития е случайна.
Сори майна.. тоя път от три деня на морето успях само за час и пулвина да стигна до плажаМЪЖжжж написа: Нещо краченца подводни...ъ,ъ?!![]()
Давай опашчиците на русалките малки сладки.. не се стискай.
Може и над водата снимани. Не ви е срам начи...стисльовци. А ние дет и почивка немаме кво ш`ъ гледаме?!
Ъхъ [кима мъдро]Мнемозина написа: Благодаря!
Ама никого не можах да разпозная.
Ех, ама как знам как да те поФаля...Gaspode написа:Ъхъ [кима мъдро]Мнемозина написа: Благодаря!
Ама никого не можах да разпозная.
Начи целта е постигната
Е, не заслужаваш ли ей такава машина на времето?!Gaspode написа:
Благодаря тиholi_day написа::
Хич може ли такива снимки да се оставят и после що съм се комплексирала*. Ми как няма да се?!![]()
** - списъкът в пълния му вариант, мога да ви го продиктувам, че нямам време да го пиша.
Мииии....ъъъъъ... с фотоапаратБаба Яга написа:Пускай още, не се стискай. С какво снимаш?
ъ-ъ какво ще го правишБаба Яга написа:За подводни снимки са много добри, изкушавам се да си купя силиконов калъф... нооо оставям тази територия на теб.Искам материал като компенсация.
Да влезна в тона на сър РемБаба Яга написа:За подводни снимки са много добри, изкушавам се да си купя силиконов калъф... нооо оставям тази територия на теб.Искам материал като компенсация.
Чудех се защо толкова често се споменава определението "извратеняци".Gaspode написа:Да влезна в тона на сър РемБаба Яга написа:За подводни снимки са много добри, изкушавам се да си купя силиконов калъф... нооо оставям тази територия на теб.Искам материал като компенсация.
Ти само кажи кога, пък аз ш`си донеса силиконовия калъф сам
Щом е за мат`ряла
:rotfl24:
Само да кажа, че е по-гот без калъф. А моя тва го може...
извратени, ние, честоБаба Яга написа:Чудех се защо толкова често се споменава определението "извратеняци".
Май вече и аз.Remmivs написа:извратени, ние, честоБаба Яга написа:Чудех се защо толкова често се споменава определението "извратеняци".
не знам за какво говориш просто
идея си нямам
Мне, има една по-честа като употреба дума: "пияници" (146 попадения срещу 103 за "извратеняци")Баба Яга написа: Чудех се защо толкова често се споменава определението "извратеняци".
Вместо "пияници" прочетох "пиявици" и съвсем се шашнАх.4avdar4e написа:Мне, има една по-честа като употреба дума: "пияници" (146 попадения срещу 103 за "извратеняци")Баба Яга написа: Чудех се защо толкова често се споменава определението "извратеняци".:rotfl24:
Gaspode написа:През по-голямата част от времето са от долната страна. Под водата, демекStranniche написа: Нищо случайно няма на този свят!
В кой край на Черно море са тези симпатяги?![]()
Ако ша е силиконово, по добре да са цици.Баба Яга написа:За подводни снимки са много добри, изкушавам се да си купя силиконов калъф... нооо оставям тази територия на теб.Искам материал като компенсация.
Аз това го знам и без да съм фотограф.Gaspode написа: Само да кажа, че е по-гот без калъф.
Дайте на нуждаещите се.Капинчо написа:Ако ша е силиконово, по добре да са цици.Баба Яга написа:За подводни снимки са много добри, изкушавам се да си купя силиконов калъф... нооо оставям тази територия на теб.Искам материал като компенсация.
А, нямал други сполучливи! Добре, че се усъмнихме.Баба Яга написа:Снимката с рапана е много добра като цветова гама, крадвам си я, а за кончето ти завиждам от сърце.