Как е станало това?
Сутринта, като тръгвах за работа, Кю-то си беше онлайн. Той беше аднат. Вечерта се прибирам - компа не се е рестартирал, щото ако беше, Кю-то не се логва автоматично, само младежа го нямаше в списъка?
Знам, но не отдавам голямо значение на тоя факт, защото скоро се разделил с една мацка и още я изживява. Противно на всички нормални човешки разбирания, той реши, че си пиша с него, защото искам да го свалям, а аз искам просто да му дам рамо. И така ... Свикнал е да го приемат като парче месо, защото е голям симпатяга и подозира във всяка добра дума, свалка. На мен нервите ми изпушиха и казах ... нема си пиша с тебе вече и тъй.Капинчо написа: Искаш да кажеш, че и ти не знаш, че си падаш по него?
Аз пък мисля, че ти се занимава много много, ама той се е отписал и сега си му бясна. Ако се появи обаче, ще се зарадваш. И ще му се накараш разбира се, за да знае кой командва тук.Rain написа:
Знам, но не отдавам голямо значение на тоя факт, защото скоро се разделил с една мацка и още я изживява. Противно на всички нормални човешки разбирания, той реши, че си пиша с него, защото искам да го свалям, а аз искам просто да му дам рамо. И така ... Свикнал е да го приемат като парче месо, защото е голям симпатяга и подозира във всяка добра дума, свалка. На мен нервите ми изпушиха и казах ... нема си пиша с тебе вече и тъй.
Сополи мога да бърша на някой, дето осъзнава какво правя за него, ама такъв, който зад всяка дума и дело вижда конспирация ... не ми се занимава много много.
Капинчо написа: Аз пък мисля, че ти се занимава много много, ама той се е отписал и сега си му бясна. Ако се появи обаче, ще се зарадваш. И ще му се накараш разбира се, за да знае кой командва тук.
А, права е каката. Точно така си е.Капинчо написа:Тихо сега, детето тъкмо се отпусна да си каже болката!bead_ написа:
не, че ми е работа да давам съвети, ама... насила хубост не става.
Говори ми Дъждечко, говори ми. Не я слушай кака си bead. Тя се прави, че ги е забравила тези работи.
как с лека ръка ме окакихте!!!!????!!!!:eek: ма, иначе обичам да съм права. тва съм го казвала вече, дееее....Rain написа:
А, права е каката. Точно така си е.Детето има много болки, любовта му е последната грижа. Може би това слага капака на кищята теджера и нервите изкукват.
Окакихме те, щото си по-мъдра от моите 23bead_ написа: как с лека ръка ме окакихте!!!!????!!!!:eek: ма, иначе обичам да съм права. тва съм го казвала вече, дееее....
рейн, тва не е любов, а симпатия. любовта идва, чука ви по главата, губите равновесие, ходите като на въздушна възглавница, растат ви крила.... изобщо - шаш и паника. има ли любов дет се разиграва по скайпа, па хората се крият кат щрауси, въртят си номера, оплитат се в некви схеми измислени? нема.
И не била кака. Не кака, ами леля си направо. Виж как ги разбираш тия работи.bead_ написа: рейн, тва не е любов, а симпатия. любовта идва, чука ви по главата, губите равновесие, ходите като на въздушна възглавница, растат ви крила.... изобщо - шаш и паника. има ли любов дет се разиграва по скайпа, па хората се крият кат щрауси, въртят си номера, оплитат се в некви схеми измислени? нема.
струва ми се, че мисълта не се стреми да знаеш всичко, за да не се окажеш непросветен във всичко, която приписват на демокрит, в голяма степен може да бъде съотнесена към ситуацията. ако въпросният господин е решил да пише по всеки повод и във всяка тема, то моя е вината, че благоразумно не отбягнах конфронтацията.Remmivs написа:Лейди Бийд, досажда ли ви този господин?
Много сложно и още по-красиво се изразихте, Уважаема! Оценявам го!bead_ написа:струва ми се, че мисълта не се стреми да знаеш всичко, за да не се окажеш непросветен във всичко, която приписват на демокрит, в голяма степен може да бъде съотнесена към ситуацията. ако въпросният господин е решил да пише по всеки повод и във всяка тема, то моя е вината, че благоразумно не отбягнах конфронтацията.и към това поведение смятам да се придържам за в бъдеще
Бих казал, че господинът с добродушието и непорочността на старец прояви съчувствие към невинната детска мъка и подаде душата си, на която тази мъка да бъде изплакана като на възглавница, докато не се намеси една девойка с по-зряла женственост и не започна да поучава горкото дете, що е то любов и как да я отличаваме от секса. А невинното дете просто търсеше рамо, на което да си поплаче.bead_ написа: струва ми се, че мисълта не се стреми да знаеш всичко, за да не се окажеш непросветен във всичко, която приписват на демокрит, в голяма степен може да бъде съотнесена към ситуацията. ако въпросният господин е решил да пише по всеки повод и във всяка тема, то моя е вината, че благоразумно не отбягнах конфронтацията.и към това поведение смятам да се придържам за в бъдеще
хъм, обущарите си разбират от обувкитеRemmivs написа:Но мисля, че щеше да е достатъчно да му напомним, че мъжете виждат в жените магия, а не каки, лелки и прочее близки и далечни роднини.
Честит ти племенник, на хубава дата се раждаvyara написа:Абе защо всички сте така предубедени към Капинча. Той ми е на сърце на мене. Толкова открито и чистосърдечно същество. Как само аз го оценявам, не мога да разбера. Сериозно го казвам.
Е, аз пък съм леля. За втори път станах вчера. Този път е на брат ми, имам един племенник и от сестра ми. Калин е новия човек. Добре дошъл на този свят!
И добро ви утро!