Large Hadron Rap
PS
Говорим си за LHC или, по нашему, ГАУ.
Ми зарадвай ни де. Аз в тази тема съм като глуха. Нищо не ми се отваря. В слушалките ми е Любе в момента - http://www.vbox7.com/play:027b9b34... примерно.Tinkerbell написа:Лудостта е забушувала в тази тема .
Мили хора не можете ли да ни зарадвате с яки песни .
Remmivs написа:на рапа, но това просто кърти:
Large Hadron Rap
PS
Говорим си за LHC или, по нашему, ГАУ.
Бе тва не е Фло. Тинкърбел е. Брях да му се не види, писна ми.Semiramis написа:Добро утро, Фло!
Смятам сега да ти го направя прекрасно, не просто добро.
Искаш ли да ти обясня кое ми е смешно или ще останеш със собствените си изводи?
:lol::lol:
За да видим кой е на 15.
Аз определено се целя в 16.
Много обичам учени и интелигентни хора за закуска
даvyara написа:Бе тва не е Фло. Тинкърбел е. Брях да му се не види, писна ми.Semiramis написа:Добро утро, Фло!
Смятам сега да ти го направя прекрасно, не просто добро.
Искаш ли да ти обясня кое ми е смешно или ще останеш със собствените си изводи?
:lol::lol:
За да видим кой е на 15.
Аз определено се целя в 16.
Много обичам учени и интелигентни хора за закуска
ама не разбира от дума, нали:-)vyara написа: Бе тва не е Фло. Тинкърбел е. Брях да му се не види, писна ми.
Хайде понеже си нова и понеже наистина малко некомфортно се чувства човек в началото тук - познавам и Рем, и интересите муFlo написа:Ами да специално за него са . Не виждам кое точно ти е смешно , но хора всякакви . Semiramis, чудно ми е само дали не си на 15 години . Това са рап песни за физика , не любовна лирика . Има ги качени всичките в блога на един моден фотограф , който явно освен красивите дрехи и жени , обича и физиката и широко скроените хора . Пък и аз реших , че това е форум , в който хората водят някакъв диалог , прочитат различни мнения и научават нещо ново .
Глей как са обяснява. Ма не са обяснявай, ма Семира! Ако има нужда от подобни обяснения, и да ги дадеш, все тая. Разбираньето и взаимопониманието е по-сложен процес. Нема ти обяснявам.Semiramis написа:Хайде понеже си нова и понеже наистина малко некомфортно се чувства човек в началото тук - познавам и Рем, и интересите муFlo написа:Ами да специално за него са . Не виждам кое точно ти е смешно , но хора всякакви . Semiramis, чудно ми е само дали не си на 15 години . Това са рап песни за физика , не любовна лирика . Има ги качени всичките в блога на един моден фотограф , който явно освен красивите дрехи и жени , обича и физиката и широко скроените хора . Пък и аз реших , че това е форум , в който хората водят някакъв диалог , прочитат различни мнения и научават нещо ново .![]()
Научавам нещо, да ...
Другите ме разбраха - да кажа и на теб
Оценявам изцяло по достойноство и широкато душа на физика и еротиката на траекториите /извинявай, че не мога да съм много сериозна/ и интелектуалния оргазъм, предизвикан от научни термини, бъди сигурна
ще се радвам ако Тинкъл-уинкъл и Фло успяват да провокират в мен същото.
Нея я харесах, на теб - добре дошла
и по-леко с квалификациите
и за хората, и за форума
иначе твърдя че по-голяма толерантност от тази тук едва ли ще откриеш в нета.
Добро утро на всички
дай да та цуна, дето викат хората тукаvyara написа: Глей как са обяснява.
vyara написа:Глей как са обяснява. Ма не са обяснявай, ма Семира! Ако има нужда от подобни обяснения, и да ги дадеш, все тая. Разбираньето и взаимопониманието е по-сложен процес. Нема ти обяснявам.:winkw:
vyara написа: Ами, чак толкоз не сме. Ама пуста техника, всичко се усеща дори през нея, не знам как. Във въздуха витаят разни ъъъъ... електрони... Рем да обясни.
малките са нагли, а старите - досадниКапинчо написа:vyara написа:Ами, чак толкоз не сме. Ама пуста техника, всичко се усеща дори през нея, не знам как. Във въздуха витаят разни ъъъъ... електрони... Рем да обясни.latrevw написа: както и да е, обаче как си личи разликата в поколенията, не е истина, помъдряхме хораааа:lol:
Верче, бе нещо ме свива вляво под третото ребро. Дали може да усетиш кво е и да кажеш с бабин зъб ли с бабина душица ли да го церя?:rotfl24:
Tinkerbell написа:Имаше нещо от сорта на - времето не е спряло и няма да се върне на вчерашния ден , младите обитават къщата на утрешния ден , която ти не можеш да посетиш дори в мечтите си , така че не се опитвай да ги направиш , като себе си , можеш само да опиташ да си като тях - съвсем бегъл спомен ....
бтв - всяко поколение казва за по младото , че е по нагло и по нагло ...
има даTinkerbell написа:Имаше нещо от сорта на - времето не е спряло и няма да се върне на вчерашния ден , младите обитават къщата на утрешния ден , която ти не можеш да посетиш дори в мечтите си , така че не се опитвай да ги направиш , като себе си , можеш само да опиташ да си като тях - съвсем бегъл спомен ....
бтв - всяко поколение казва за по младото , че е по нагло и по нагло ...